• rokikaciga
    8.9k
    Po komentarima s društvenih mrežaPlava balada

Inace ljudi poznati kao veliki strucnjaci
  • Jurki
    21.4k
    Ovako:
    sere se po Ljubicicu (hrpetina utakmica u Njemačkoj),
    Villaru (iskustvo igranja Serie A, La lige),
    Mudrazija (lani jedan od boljih igraca Hnla),
    Vidovic (koji je mnoge utakmice pretprosle sezone svojim golovima i asistecijama rijesio.. te nam uvelike pomogel osvojiti duplu krunu)..

I sve te igrace kao nedovoljno kvalitetne je prikazal trener koji ima manje odgledanih utakmica liga petica u zivotu na tvu.. nego kaj su gore spomenuti igraci odigrali u dosadasnjoj karijeri.

Ma sigurno, problem je u igracima.
  • krvaveoči
    14
    Pa nije valjda da za strance nemamo upita…
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    Mislim da su nam ove godine sto se tiče transfera prvo najbitniji odlasci, a tek onda dolasci….

Po meni:

Out kako god moguće, posudba, prodaja, tribine: Villar, RPG
    Posudba za razvoj: Jakir jr. , Mikic, Moreno i još neki junkasi koji imaju potencijala + reposudbe Kače, Kulusica i drugih koji nemaju minute
    Prodaja za normalne novce ili posudba gdje bi igrali: Vidović, Soldo, Mudri, Nevi
    Posudba dok se ne oporavi: Torrente
    Prodaja ako dođe dobra ponuda, a postoji mogućnost: svi
    Nemam pojma kaj s njim: Topic

Nakon toga dovođenje, ak se proda nekoga za neke novce onda to pokrpati, golman, desno krilo, desni bek i možda čak opet veznjak koji bi upotpunio neku kombinaciju da napokon šljaka…

Desno krilo čak ne bi bilo loše posuditi neko iskusno, Lisica je out do ne znamo kada, Topic je pokazao nešto i ne znam šta bi s njime, Stojke može, ali nije klasično desni krilo i ono crveni kartoni, Barkrar, ak Alžir ode daleko na afričkom prvenstvu pitanje je kada će se i kakav vratiti…. Ne znam možda da Zvone iskemija neki kurac. Mislim Jagusic ili Krivak bi mi bili prvi pik, ali realno su to sada preskupe opcije…

Desni bek ista stvar neka posudba, ali tu čak ima prostora za varijantu MPVa, ako Mikica posudimo….

Golman, svi znamo koga želimo

Ostalo sve bumo vidjeli, nadam se i mislim da bi Zvone mogao nastaviti s igračima a la Dominguez… ili da opeljesimo imigraciju….

Također sto se tiče HNLa imam listu ulovi ih dok su jeftini: Subotic, Mauric, Stojakovic, Skaricic, Travares
  • OsamŠest
    6.5k
    Villar je odradio brutalne pripreme i odlično krenuo u sezonu. Pogubljeni Kovačević je izgubio i Villara. Mislim da je onaj javni istup za njega bio koban. Šteta, jer je za mene sjajan igrač od kojeg se moglo dobit jako puno.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Po meni nitko nije promašaj i svak može dat nesto u datom trenutku, ja mislim da jedini promašaj trener koji ne zna iskoristit najbolje u igraču a bogami niti ih koristit kako triba i kada triba.
  • Jurki
    21.4k
    znaci napraviti opet remont remonta?
    Naj se srditi rista.. al to ti je isto ko da si maratonac na pol maratona puca u gležanj i veli ma koga jebe.. to je samo mala rana..bumo prvi na kraju.
  • DiddyGuela
    5.1k
    I sve te igrace kao nedovoljno kvalitetne je prikazal trener koji ima manje odgledanih utakmica liga petica u zivotu na tvu.. nego kaj su gore spomenuti igraci odigrali u dosadasnjoj karijeri.

Ma sigurno, problem je u igracima.
    Jurki

A tko je doveo tog trenera?
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    znaci napraviti opet remont remonta?Jurki

Pa iskreno da ti kažem to je sasvim normalno da se poslije svakog remonta rade mini remontovi. Samo ludom srećom smo mogli pogoditi sa svim igračima, a nije se dogodilo. Jebiga gle bas tamo gdje smo najtanji su se dogodile ozlijede, neki igrači se nisu pokazali, jebiga pogledaj Tottenham nakon odlaska Balea ili u onom valu kada je došao Luka, pogledaj PSG nakon prvog vala kupovine, pogledaj City nakon prvog vala kupovine imaš puno takvih primjera, u Italiji Monza i Como… Po meni je to sasvim normalno, bolje se sto prije rijesavati očitog mrtvog tereta nego čekati da sve klikne, ako znaš da neće….

Villar npr ako ostane i ne bude igrao će opet imati Instagram izlete i druge stvari, Vidović je hodajuća depresija, Soldo ima potencijal za prodaju, ali ovako se ne bu prodal, Mudri samo ono dijeli navijače, a očito neće dobiti priliku…

Lisicu čekati da se oporavi od mononukleoze je suludo, Morisa forsirati od jutra do sutra znaci zazivati novu ozlijedu, a Mikicu Kova očito ne vjeruje još…

Zaboravio sam napisati i još jednu stvar, KTC hvala ti na svemu, a i žute minute su bile dio tvog šarma, u Dinamu ćeš uvijek imati svoj dom nadam se, ali vrijeme je za kopačke o klin.

Slažem se tu s nekima da je trener isto dio price, ali očito da je da će jako teško Kova popiti otkaz, tako da su mi svi drugi scenariji realniji…
  • NB86
    17.4k

Pa i da je problem u igracima tko je te igrace doveo, ja ne znam koji mi je scenarij gori, da je sportski sektor fulao s trenerom ili hrpom igraca
  • CastAway1986
    4.8k
    ali legendo kakav Tavares ? Lik odigrao par utakmica dobrih i sad bi ga trebali kupiti a nije standardan ni u Varazdinu ! Ne vidim nekog stranog igraca iz HNL-a da bi nam.bio neko pojacanje cak i za Koskija imam dojam da je mrvicu slabiji nego lani..
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Gle to sam stavio pod kategoriju igrača kupi ih dok su jeftini, od njih 50% neće biti ništa, a drugih 50% se barem da zaraditi…

Da smo tu filozofiju imali dok je bivši SD dovodio “kvalitetne i jeftine” strance, gdje bi bili sada…

Mislim jebiga, zato i jesu još uvijek jeftini, kaj ja znam vidim nešto u Tavaresu, možda će biti kurcina, možda eksplodira, ali bolje je kockati se s njih 6 i dobiti Fruka i Jagusica, nego ne kockati se…
  • mrgud
    671
    Ako i je fulano,samo je onda je pitanje kaj je jeftinije mjenati igraće ili trenera
  • CastAway1986
    4.8k
    Lik ima vec 24 ajde da je mlad pa i nekako , pa radije bi te novce uložio u Matkovica...
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Slažem se, ali Matkovic je puno skuplji… Nije ni Hoxha došao mlad i bio je otpisan i od Lokse već ranije, pa sad nam je među najboljim igračima bio ove polusezone…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.