• rokikaciga
    8.9k
    Jebote Mikic je izmislio nogomet za Tabinasa. Nemojte me jebat da se cemo rade nekog stranca od 23 godine koji je ozljeden pola polusezone i 2 dobre utakmice kupovat da se rjesimo naseg klinca koji je dokazao da je dobar HNL bek

Hvala Bogu da nam je Boban u uredu a ne forumasi.
  • don
    17.6k
    ne želin otpisat ni jednog igrača dok nam je Kovačević trener. Ka šta su kolege već i rekle, od Villara možemo jako puno dobiti, ali ne u ovakvom začaranom krugu.

sve su to dobri igrači ali jbg.
  • CastAway1986
    4.8k
    Matkovicu ce prije isteci ugovor , cijena nakon ozlijede je puno manja , moze se jos dodatno spustiti ako im posudimo neke igrace ili damo nekog otpisanog..Ono sto se prica po Osijeku kako sam cuo je da je Boban stvarno jako zagrijan za njega
    ..
  • Jurki
    21.4k
    naravno da se ne moze pogoditi sa svim igracima, ali je cinjenica da nas trener niti jednog igraca nije napravio boljim igracem nego kaj je bio prije pol godine.
    Te isto tak ne mozemo odrediti koji igrac je a koji nije za totalno škartiranje.
    Jbg ak je tebi Mikic za posudbu.. onda ne znam. Dovoditi jos jednog beka je malo jaca ludost.
    RPG je jos u kadru, tu je Galesic koji moze zamijeniti Mikica ako zatreba.

po svim nekim parametrima koji su se mogli vidjeti.. fulali smo s trenerom. Jbg to je nogomet i nitko nije mogel znati da bu doslo do takvog scenarija, da bu Kova svoj dio napravio lose.

Bolje da se sjebes sa trenerom nego s igracima. Treneru das otkaz i trazis bolje rjesenje.

Dal je to pokazatelj da Boban ne zna posao? Nije.
    Fulavaju svi sa trenerom ponekad.. jbg sve je to nogomet.
  • vlatkomarkovic
    2.6k
    Jebote Mikic je izmislio nogomet za Tabinasa.rokikaciga

Ne, ne, ne, tu sam već napisao nekoliko puta, Tabinas NE. Ako Kovačević ne smeka Mikica, a očito ga ne smeka, onda ga posuditi gdje će igrati, ali ne onda Tabinasa, nego XY rijesenje….

Jbg ak je tebi Mikic za posudbu.. onda ne znam. Dovoditi jos jednog beka je malo jaca ludost.Jurki

Nije mi za posudbu, ali očito mu Kova ne vjeruje… RPG mislim vide sve koji je njegov status, Galesica bacati na desnog beka je blasfemija….
  • Džingis Kan
    28
    a kad znamo tko je tabinasa trenirao, odnosno bio mu izbornik...
  • rokikaciga
    8.9k
    Kak ga ne smeka ak ga je isforsirao 6-7 utakmica zaredom i ubio ga fizicki u 25 dana? Kova ocito tesko vjeruje novim rjesenjima, ali kad vidi da dobro odigras onda si "unutra". Valjda sindrom toga kaj je cijeli zivot trenirao klubove sa realno 15 igraca
  • CastAway1986
    4.8k
    Livakovic , Jagusic i Matković ! Taj trio bi uzeo najprije kad bi bili u mogucnosti ..Naravno prije bi se rjesio i prodao ove koji nemaju mjesta i koji su "višak"
  • vlatkomarkovic
    2.6k

A ono je, ali je bio prisiljen silom prilika na to, a i sada ga je pustio s juniorima, mislim da mu ne vjeruje, zamjena na poluvremenu protiv Betisa, zamjena protiv Slavena koja mi se činila vise zbog straha od drugog žutog nego od ozlijede, mislim ne znam, nisam dobio dojam da mu vjeruje koliko je prisiljen da ga igra…
  • Jurki
    21.4k
    Ako Kovačević ne smeka Mikica, a očito ga ne smekavlatkomarkovic

U tom slucaju trener mora otici jer se ne uklapa u filozofiju kluba.
    I samo je pitanje vremena kad ce takav trener popiti otkaz.
    Ja bi cak rekel da nije problem Mikiceva kvaliteta, vec njegove godine.
    Kovi fale muda, ne zna stati iza svojih odluka, pa vuče alibi poteze. Covjek se ko utopljenik u svakoj utakmici bori za to da odrzi glavu iznad vode.
    Pa cak i kad smo gubili od npr Lokse, Vukovara.. on nije sve od napadackog arsenala istovremeno utrpal na teren pa kaj dragi Bog i sreca junacka daju.

Nitko me nebu uvjeril da je i jedan od ovih igraca za otpis.
    Jer cinjenice, igracke karijere govore drugacije.
  • vlatkomarkovic
    2.6k

A gle, kaj da ti velim, mislim da imam vise šanse dobiti eurojackpot nego da će Kova dobiti otkaz prije kraja prijelaznog roka….
  • Džingis Kan
    28
    ja isto mislim da kova nije trener za dinamo, ali, evo, kad bi mu i dali otkaz sad, koga dovesti?
    boban ne želi stranca, znači to automatski otpada. bišćan? bjelica? tko?
    bišćan je uzeo optremnine do 2027., valjda je i njemu neugodno sad doći...bjelica i boban - no pasaran...ja stvarno ne znam tko ostaje
  • vlatkomarkovic
    2.6k

Ovo će biti jako nepopularno mišljenje, ali ima jedan trener koji je nominiran za trenera godine, osvojio Ligu Prvaka, izbacio Saudijce, namučio Flamengo, možda mu je pustinja dopizdila, ali one last ride.

Ili da Zvone nazove Terzica….

Iako očito je sada svima da Kova ne bu tak lako dobio otkaz.
  • Jurki
    21.4k

Moje neko skromno misljenje je da se ne zeli dati otkaz treneru jer smo ih prosle godine previse promijenili.
    Ne vjerujem u to da Boban ne zeli stranca za trenera.. jer budimo realni decki.. nogomet je preveliki biznis gdje se vrti prevelika lova, da bi se brojala krvna zrnca.. ili valjas ili ne valjas.. i tu se ne gleda putovnica ili poznavanje jezika.

Daj Boze samo da dojde Livi i da se uzme naslov prvaka kako god i na koji god nacin.
  • Džingis Kan
    28
    boban ne želi stranca, to je 1/1. nudio se gonzalo garcia pa ga nismo htjeli, jbg...

ako ne budemo prvaci u ovakvoj konkurenciji ove sezone, ja stvarno ne znam koga bi sve poteral.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.