• Džingis Kan
    30

ja mislim da je ideja da edin terzić preuzme dinamo toliko suluda da ne znam kaj bi rekao. frajer je igrao s borussijom finale lige prvaka, zarađivao 3.5 milijuna eura po sezoni i sad će napravit sedam koraka unazad i doći u ovakav dinamo, s 20 novih igrača i nestabilnom ekipom...daj bože da griješim, ali ne vidim baš nikakav njegov motiv da dođe u dinamo
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Dečki kažem vam, one last ride.
  • CastAway1986
    4.8k
    ja osobno vjerujem da cemo biti prvaci bez problema , ono sto neznam da li Kovacevic moze bolje od ovoga sto trenutno gledamo..Za HNL ovo je top ekipa za razliku od proslogodisnje kad je Maric pogrjesio sa gotovo svakim igracem koje je doveo vecinom stranim ...
  • mali M
    9.3k
    varaš se, ne cilja na Terzića nego na zaljubljenika u lik i djelo.
  • Džingis Kan
    30
    pa, krunči da hoće doći, ja bih da sam boban osobno otišao po njega u kairo. samo kaj čisto sumnjam da njega to zanima. čovjek je bog tam u egiptu, zarađuje sulude pare, zadnje kaj mu treba je da se vrati tu pa da mu se nakon dva poraza vade fotke s murinjom i ismijava ga se zbog buljavih očiju...a i rekao je u intervjuu nekom neki dan da ga hnl ne zanima više
  • Kujtim Shalla
    8k
    Kako je @Jurkirekao ,Ljubo i Villar su top igrači,puno bolji nego onakve kakve ih standardni pljuvali ovdje pljuju kao i svakog drugog Dinamovog igrača koji ne zabije odmah 10 golova I napravi 10 asista u prvih 5 utakmica. Dečki su pali kao i kompletna momčad. Villar se zajebao jer je nezadovoljstvo pokazao izvan terena umjesto na njemu. A nije jedini koji je bio nezadovoljan minutažom. Jednostavno nije sjeo Kovi i to je to. Novi igrači trebaju vremena da se uklope u sustav. Jbg nismo ni imali nekakav sustav mislim da se svi slažemo. Ajmo im dati priliku da pokažu jesuli ili nisu. Po meni Ljubo igra preofanzivno A Villar pre defanzivno. Mislim da bi oba dali puno više kad bi se uloge zamjenile. A ukoliko ponuda dodje koja zadovoljava sve idemo u prodaju. Ali komentari da ih se treba rješit su suludi
  • rokikaciga
    8.9k
    Od povratka Krune bi se top prica mogla napraviti i vjerujem da bi imao top rezultate. Ali to nije realnost jer je Kruno i dalje ljubitelj lika i djela kriminalca.
  • Dadox
    1.2k
    Bobanov prvi ozbor je bio Garcia.Odbio je!
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    zaljubljenika u lik i djelo.mali M

Nadam se da tu mene ne ciljaš s nekom insinuacijom….

Kruno i dalje ljubitelj lika i djela kriminalca.rokikaciga

Kaj? Pa mislim pun kurac njih je radilo s kriminalcem pa sad kad bi zaobilazili svakoga ko je radio s njim poslovali bi ni s kim, jebiga to sto je bio trener Dinama tada ne znaci da je ljubitelj lika i djela….
  • CastAway1986
    4.8k
    Kruno je vjerojatno bolji trener nego pola onih sto su vodili Dinamo zadnjih godina ali mislim da su on i Dinamo zavrsena priča...
  • Džingis Kan
    30

jok.
    nije bio opcija.
  • rokikaciga
    8.9k
    Ma ja garantiram da je on bolji trener od svih trenera nakon kaj je Zoki prebjegao u BiH.
  • Džingis Kan
    30

pa svi igrači su za njega govorili da je bio jedan od najboljih trenera koje su imali. problem su mu valjda bile 'social skills'...ali kaj se nogometa tiče, sigurno čovjek nije lajbek.
    sprdaju se svi s tom afrikom, ali nije tam lako napraviti bilo kaj kraj ovih velikih egipatskih, tunižanskih, marokanskih ili kojih već klubova
  • Gringo
    654
    Bobanov prvi ozbor je bio Garcia.Odbio je!Dadox

Pa zar nije sam Garcia izjavio da mora biti iskren i reći da osim medijskih naklapanja nikada nije bilo kontakta između njega i Dinama..
  • Jurki
    21.4k
    Ako dokazano dobre sastojke (igrace) das u ruke dokazano neiskusnom i losem kuharu (treneru) i on zajebe jelo. U kome je problem u kuharu ili sastojcima?

Dok ce dobar kuhar i sa osrednjim sastojcima napraviti vrlo dobro jelo.

Te se isto tak moze primjeniti na nogomet.

Pa budimo ozbiljni.. igraci koji su igrali ozbiljnije lige od ovog šugavog hnla i da ne valjaju.
    Svasta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.