• Crni86
    18.8k
    malo da skratimo perskine dane :smile:
  • znajdatevolimja
    1.9k
    koji je za sve premijere i predsjednike nakon njega avionivanlivno

On je kurac na batini, a ne avion.
    Pozdrav
  • znajdatevolimja
    1.9k
    dokaz kako diše Dinamov puk jest socijalni presing koji je doživio Nauković radi samo jedne slikeivanlivno

A i taj facebook dio "Dinamovog puka" koji šikanira čovjeka koji je za ovo kaj imamo napravio, a vjerujem i dalje radi jako puno, također ovim putem nabijem na cijeli kurac
  • K3p
    407

Tebi stari moj nije dobro :lol: odjebi lagano u Livno i tamo ćeš imat okolinu kakvu želiš, ostavi se Zagreba. Zagreb je urbano mjesto i to ljudi koji su iz pičke opali u stajski drek ne razumiju.

Tvoj narativ je jednak ljevičarskim feminističkim narikačama samo drugačije obojen, pogled na svijet vama je uži od promjera 5 lipa.
  • Brusa
    3.9k
    Zakaj nastavljate raspravu od prije 2 dana, sa čovjekom koji je trajno baninan? Samo palite temu i to krivu temu.
  • K3p
    407

Brišem, nisam ni popratio

Edit: još kad bi znao pobrisat... nemam ni mogučnost editiranja tako da molim admine da izbrišu post
  • OBIGB
    1.2k

Neka rasprave. Samo neka je admini prebace u pravi topic, ili neka se otvori zaseban za tak neku temu. Dinamo za svoje navijače nikad nije bio samo lopta na 90 minuta. Ova rasprava, koliko god bila teška i vulgarna na trenutke, izuzetno je bitna. Pitanje identiteta kluba nije mala stvar, izuzetno je važna.

Molim admine da otvore/prebace ovi raspravu na adekvatno mjesto, pa da vidimo malo.
  • OBIGB
    1.2k

Ako bude neki prostor/tema/topic, odgovorim ti na tvoj kurčeviti post prema Livnjaku.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    daj se smiri, jbt kao majmuni ponavljate doslovce istu stvar od prije 2 dana
  • OBIGB
    1.2k

Ja sam poprilično smiren. Za sad, dugačak je dan. A ti? Znat ćeš kad ne budem smiren, al zašto bi nekome ostao dužan u odgovoru, na ovako važnu temu? Ne vidim razlog da usporeðuješ mene ili nekoga drugog s majmunima. Otvori se nova rasprava i tamo se ljudi raspravljaju.
  • Marley
    5.4k
    odjebi lagano u Livno i tamo ćeš imat okolinu kakvu želiš, ostavi se Zagreba. Zagreb je urbano mjesto i to ljudi koji su iz pičke opali u stajski drek ne razumiju.K3p

Ako si ovime htio pokazati da si civiliziraniji od njega, fulao si skroz.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    baš zbog takvih kao ti koji nemaju samonkontrolu s trolovima su takve teme zatvorene, ostalo neću komentirati, budale će admini banirati, a ti i tebi slični trebate shvatiti da svađanjem s budalom dolazimo do 2 budale i da to nema smisla jer se spuštaš na njihovu razinu, a posebno tome nema mjesta Zoni Dinamo. Kraj rasprave i okrenite se Dinamu.

tvoj komentar je užasan i sigurno ne predstavlja Dinama i Zagreb, toliko. Nisi se nišim izdvojio od onog pacijenta.

Okanite se budalaština i komentirajte nogomet.
  • OBIGB
    1.2k

Najbolje šutit kad neko krene pričat neutemeljene gluposti. Njet. Trolovi, ne trolovi, ponavljam, ova tema je bitna, pa ne znam zašto je izbjegavat na nekom drugom topicu. Ljude zasvrbi, pa se doðu tu istrest, jer drugdje ne mogo. Pa neka dobiju onda po prstima.
  • Papastrumf
    21k
    baš zbog takvih kao ti koji nemaju samonkontrolu s trolovima su takve teme zatvorene, ostalo neću komentirati,Jos-Optimus

Pa covjek je odgovorio kulturno i civilizirano :chin:
    Slazem se s kolegom, mozda nam treba tema o identitetu kluba pa ako treba mozemo se i ispickarati. Bolje to nego da svako malo potezemo tu pricu po razlicitim temama.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    pa je, ali ne treba se kačiti na budale, zato i odgovaram njemu, čovjek je baniran ima 2 dana. Govorim nekome tko ima mozga, a ne idiotima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet