• emilperska
    13.3k
    Ideja Dinama je više od 100 godina vezana uz neku ideologiju. Bez provokacije opet pišem, ta ideja je gotovo uvijek bila vezana uz hrvatski identitet sve što ide u istu rečenicu s tim.

Tema o identitetu nam naravno treba jer se svako malo izvlače neke fiks ideje koje po meni nemaju veze s korijenima Građanskog/Dinama kao ideje.

Predlažem najvećeg stručnjaka među nama za povijest GNK Dinama @markoli da otvori temu i napiše uvodni post..
  • Orc123
    14.3k
    Daj napravite temu o politici i Dinamu i tamo se vrijeđajte do iznemoglosti. . .
  • Doktor Kunić
    5.9k
    Napravite temu na koju je moderatorima zabranjen ulaz :rofl:
  • Jos-Optimus
    8.6k
    Iss, šta bi to bilo :rofl:
  • Crni86
    18.8k
    Bila je otvorena tema na kojoj su se presle sve granice i otvarana i zatvarana je xy puta. Ne kuzim jel vi koji pisete i dalje po svim temama o politici to zajebavate namjerno admine? Ili ste samo mutavi pa ne kuzite koja su pravila foruma?

2 dana nakon one rasprave na temi o svemu pomalo opet citamo o politici. Mozda bi bilo vrijeme da se za svako spominjanje politike na ovim temama uvede ban.

Da je bar nasa politika u drzavi neki pojam pa bi razumio potrebu.
  • emilperska
    13.3k
    Još 18 dana do prve utakmice..
  • vjeko1701
    22.1k
    DOSTA!

Još jednom, još samo jednom i deru se banovi do sudnjeg dana. Ne zanima nas kaj vi mislite da je bitno raspraviti, ne zanima nas ponavljanje iste stvari pedeseti put.

Nema novih tema i nema više političkog offtopica na bilo kojoj drugoj temi. Deda i Eduardo su na ovu temu već napisali sve kaj trebate znati sto puta. I kako i zašto.

Odluka od strane vlasnika ovog foruma je takva. Ako netko ima problem s tim, postoji dovoljno drugih mjesta na internetu. Nitko nikoga ne goni bičem da bude ovdje
  • NKDZ86
    7.1k
    Ljudi, samo se nemojte uzoholit.

Nit bi zona dinamo bila to šta je bez navijača dinama, nit bi dinamo bio to šta je bez navijača.
  • petrinjskikokošinjac
    128

Jel moze jedna tema o dinamovom identitetu kroz povijest, vama nista a nama to mnogo znaci, nek se ljudi pickaraju u toj temi, ni iz dzepa ni u dzep, naravno ako vam nije problem.
  • marcio amoroso
    47.9k
    Nije problem tema o Dinamovom identitetu. Problem je što se registriraju ljudi sa duplim ili troduplim profilima koje boli briga za Dinamo i kojima je samo fokus rat između domoljuba i partizana.

Rasprava će se ubrzo proširiti na to kao i uvijek.
  • deda
    42.5k
    Imate recimo ovu temu: https://www.zonadinamo.com/discussion/311/sto-je-dinamo-i-tko-smo-mi-dinamovi-navija%C4%8Di

ali što kaže Marcio nisu problem teme, već je problem kako se ljudi ponašaju. Ne baniramo mi nikog zbog stava već zbog ponašanja, tj. netolerancije, isključivosti, nepoštivanja drugih i njihovih stavova, otvorene mržnje i prijetnji.

Ako je nekome rasprava reći to je tak, a svi drugi su glupi i nemaju to pravo osporiti, onda je problem u njemu, a ne tezi koju je iznio.
  • Mali dioničar
    19.1k
    To je tako kad se identitet Dinama za neke svodi na lijeve i desne.

A pak pragmatici koji nemaju pojma što je Dinamov identitet i odrasli su na Mamićevom mlijeku, zapalili bi klub ako je drugi ili treći i furali Šikiće u klub i talili se s Barom, vrijedjali trenera i igrače, navijali za bivše trenere, stavljali interese golobradih klinaca ispred interesa kluba, kaj ćemo s takvim kretenima?

Di je tu Dinamov IDENTITET i kakav je?

Pragmatičan "sve je dopušteno da se bude prvi" ili "naš je i dat ćemo sve od sebe da bude najbolji na sportski način poštujući sve igrače, trenere i zaposlenike a rastati se normalno kad za to dodje vrijeme" Dinamo.
  • deda
    42.5k
    Najlicemjernije od svega je pozivanje na nekakvu slobodu izražavanja, a da nemaš elementarnog pojma što to je. Ako je nekome sloboda izražavanja da drugog treba izvrijeđat, poslat u 3 pm, strpat u logor ili možda čak zatamanit i za taj stav traži slobodu, od mene je neće naći.
  • masacusec
    7k
    Mene full smeta kada si ljudi daju za pravo da zaključuju da neki od nas žive od mržnje prema mamiću i da nas ta zadojenost održava na životu.
    Kao što se evociraju uspomene na lijepe stvari, tako želimo i da se zna da borba koja je trajala dvije dekade prot8v mafije nije uzaludna već je temeljena na idealima koji su danas (možda pretjerujem) skoro pa realizirani.
    Već sam u više navrata naveo ovdje da kad ljudi ostanu bez argumenata, krenu s niskim strastima i nacionalističkom retorikom....to je nekoć prolazilo, međutim danas je to patetika, nikakva pragmatika.

Kad su onog jebenog vasu uhvatili da je falsificirao diplomu (sve)učilišta, pa se on sav jadan i posran branio s onom "pa ja imam diplomu Domovinskog rata".
    Ovdje ima licemjernih ekstremista, i jednih i drugih..
    Naravno da nemremo svi biti unisoni i jednoglasni jer to je utopija, ali da se ljudi nekada nemru složiti da je krv crvene boje, e to je već patologija....
  • Infinity
    20.7k
    nek se ljudi pickaraju u toj temipetrinjskikokošinjac

Iz ovog zakljuci zasto nekim temama nema mjesta na Zoni.

Morate shvatiti da Zona nije mjesto gdje se vi mozete pickarati. Razmijenite brojeve, pa se cujte preko aplikacija za dopisivanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet