• deda
    42.6k
    Da položim još neke karte na stol. 95% ljudi koji ovdje izazivaju takva sranja i incidente, nikad, ali apsolutno nikad nisu učestvovali u našim akcijama, kako za Plavog prijatelja, kako humanitarnim, kako kupnje Zoninih majica, štoviše takve ljude nitko ni ne pozna od nas što znači samo jedno. NIsu oni nikakvi navijači Dinama, a najmanje žele dobro Dinamu, već su to ljudi koji su ovdje došli da nas razjebavaju svojim trolerskim i botovskim agendama bez obzira kojem sprektru političkom pripadali.
  • NORTE
    21.8k
    Stranica s 26 milijuna pratitelja na fejsu danas objavila onaj nedavni "popis 10 najboljih navijačkih grupa", ali je u objavi izdvojila samo one VELIKIH KLUBOVA, izostavili su male klubiće u svojoj objavi, jer su nebitni.

"dinamo je nogometni zmaj" i to zna cijeli svijet, slikovito.

fjraaZg.png
  • Ivdzo11
    8.8k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/svetina-sikic-mamic-hns-skandal-15658647

Potres u HNS-u zbog tajnog sastanka: dvojac će teško ‘preživjeti‘ skandal u Hercegovini, a sjeli su na volej - Bobanu
  • Thor
    1.7k
    Ja se ne zelim ukljucivati u te glupave rasprave i po meni su moderatori i vlasnici platforme s pravom banirali tu raspravu ili te ljude.
    Zao mi je citati da postoje dvostruki,trostruki identiteti u zoni jer to fakat govori o tome da su ti i takvi motivirani trolanjem a ne iskrenoj raspravi sa svojim misljenjem u korist i dobrobit dinama bez obzira kakvo misljenje imali ali da je usmjereno na neko poboljsanje ili novotu ili sto got a sto bi bilo dobro za dinamo i nasu zajednicu u buducnosti.
    Nego, ja bih recimo,ako je moguce volio znati ili bi bilo zanimljivo znati npr.dobnu strukturu zonasa a i s tim povezano u duhu ovih bedastih rasprava recimo koliko zonasa je tu primjerice hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.
    Nije namjera brojati krvna zrnca ili obezvrijediti ili velicati neku skupinu nego jedino kao neka informacija koju bi bilo interesantno znati :victory:
  • Thor
    1.7k
    ovo je uzas! :angry:
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Rekao sam vam da izbori za ZNS nisu sitnica, neki me nisu slušali…. Nego opet Vlatko teoretičar zavjere, eto vam zavjere….
  • NerminB
    628
    “Dinamo Zagreb iznad SVIH”
  • krvaveoči
    16
    mi se moramo zabavljati s našim problemima,tek kad rjesimo bitne stvari za klub možemo se zabavljati s ovim babarogama.
  • CastAway1986
    4.8k
    Jesu to family Kustić i family Šikić skupa bili na dočeku?
  • Dr Hofmann
    4.5k
    Divide et impera. Stari govnari Rimljani su davno skužili igricu.

Najveći četnik u Dinamovoj povijesti je ujedno i ,,najveći" domoljub, patriot i zaštitnik Dinama, Zagreba i Hrvatske. Slika i prilika kvazi Hrvatine. Navečer plače na Thompsona, a u zoru na bijelom trga košulju na Ne može nam niko ništa. Iz njegovih poganih ustiju i mozgova njegovih sljedbenika i štovatelja je i krenulo ona teza da Zajec i Možemo preuzimaju Dinamo. Od njegovog vrištanja na Plesu još 2007. kad smo izbacili Ajax kad je trabunjao gluposti pa sve do danas u dijelu Dinamovih navijača su ostale te jeftine podvale njegove. Sjetiti će se ekipa onih tužnih i bolesnih vremena (Vođe su vam crvene) i kako je pokušao podijeliti ljude i srećom Božjom nitko tada nije izgubio glavu. Nema više njega i njegovih hemoroida, nema Canjuge i sad će jebeno Možemo preuzeti Dinamo...Pa koliki kreten mora netko biti da popuši to, meni nikad neće biti jasno. I još kao da se ta prokleta manjina veseli porazima Dinama i sve dovode u pitanje sa svojim visokim moralnim kriterijima.

Čemu sad pišem to? Zato jer je glava sebe gurao kao neki branik od UDB-e i ostale gluposti (a u isto vrijeme lupeta o Jugoslaviji i o Vučiću).

Naša tribina je oduvijek bila jasna po pitanju hrvatstva i ne znam čemu uopće rasprave o tome. Dokazano sto tisuća puta u prošlosti, biti će i u budućnosti. A Dinamo kao klub je simbol Zagreba i Hrvatske i njegova prošlost govori za sebe. Veći je od dnevne politike, nadilazi vrijeme kao institucija i mi ćemo svi biti davno pokopani a Dinamo će postajati.
  • Fatos Beqiraj
    766
    Da smo u pravoj drzavi bio bi i Kustic bivsi i Svetina i cijela ta garnitura. A loksa se hvata za sta moze, uskoro drugoligas, samo nek se neko uozbilji u drugoj ligi
  • The Undertaker
    9.5k
    Pretpostavljam hotel Rixos, Čolić i Severina, 2500-5000 eur po paru. Da moram pogađati, vjerovatno je HNS platio ako su išli ovako grupno. Team building.
  • Bosna86
    12.7k
    Po meni bi se grupa i cijenjeni forumaši trebali oglasiti oko Venezuele… U ovim trenucima nemira, glupo je da šutimo
  • Zoran
    412
    Nisam u toku pa cu pitat kamo idu na pripreme? Ima kakvih prijateljskih?
  • Jos-Optimus
    8.6k
    lajkao sam jer se nadam da je sarkazam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention