• Efes Pilsen
    14.3k
    Pa no, zato ga i salju na posudbu jer zeli igrat i zeli ic na SP. Sigura kad prodaju na ljeto ovaj ide nazad u konkurenciju..
  • Keyser Soze
    17.5k
    Svejedno, pucanj u nogu. Mali Hodak mi je kriminalan, a o Siguru ne treba trošiti riječi. Karačić je mentalno i po mogućnostima bolji, drago mi je da ide.
  • Warrior
    60
    Da sam na njihovom mjestu, gledao bi se najprije rijesiti Hodaka dok mogu nekakvu lovu za njega uhvatiti, decko je precijenjen. Mislim da Karacic nije na klupi zbog manjka kvalitete u odnosu na drugu dvojicu nego je, koliko sam nacuo, puklo u odnosu njega i Garcije i ovaj ga ne vidi kao opciju osim u krajnjoj nuzdi. Svakako los potez s njihove strane i zanima me hoce li mu zabraniti igranje protiv njih.
  • DiddyGuela
    5.1k
    U ovoj novoj postavi njihov desni bek zapravo nije bek vec glumi dodatnog veznjaka sa ulascima u sredinu. Karacic je klasicni linijski bek dok za razliku od njega Hodak i Sigur imaju tu kvalitetu na lopti i Garcia ih koristi kao bekove koji se zapravo pretvaraju u sesticu...za to vrijeme lijevo Hrgovic koji je klasicni bek, ide na liniju i visoko gore. Prema tome mislim da je Karacic sa razlogom izgubio mjesto u prvoj postavi kod tovara sto ne znaci da je los igrac, bit ce pojacanje za NKOS to sam siguran.
  • rakurs
    2.2k
    https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/jedan-od-glavnih-ljudi-hns-a-gosti-se-sa-zdravkom-mamicem-po-hercegovini-nisu-sami-tu-su-jos-dva-poznata-lika-1528590

Da ne otvarate, Šikić, Svetina i Šprajcer. Evo za sve koji ne mogu razumijeti zašto Boban ne želi poslovati sa Šikićem, Miškovićem i ekipom. Bravo predsjedniče, govna što dalje od Dinama. Nadam se da na sljedećim izborima Svetina pada, govnar ne može bez gazde. Koja odvratna ekipa, strašno nešto. Fuj.
  • austrijanac
    8.9k
    Sva znana smeća koja spominjemo već godinama.
  • NitkoBitan
    34.2k
    Eto sad si dobio odgovor.

Deri bagru Zvone!NitkoBitan

tko je bagra? koga se dere?don
  • rioda
    12.5k

Očito ima nešto u priči da se opet sprema juriš na Kustića. Što se tiče Šikića, danas je Antolić spomenuo nešto natuknuo da je moguća promjena u vlasništvu Lokomotive
  • Noel
    17.9k
    I onda se neko osudi napisat nešto protiv Bobana.

Ako niste svjesni protiv čega se Dinamo bori, sad valjda jeste.
  • rioda
    12.5k
    Kaže Jastog u onoj svojoj grupi da igrači Hajduka nisu dobili plaće za protekla dva mjeseca.
  • deda
    42.5k
    A dobro, za prosinac nije dobio plaću nitko u državi. E sad studeni je već druga priča.
  • Zg123
    3.3k
    Al su se Mamic i Svetina pomirili?
  • ElDorado
    8.7k
    Nisu se nikad niti svadjali. Bio mu je potrebniji u ZNSu i HNSu
  • Mr Anderson
    16.2k
    Posvađali su se bili Svetina, Šikić i Bara gadno s Mamićem odmah nakon što je on prebjegao u Hercegovinu, ali su se isto tako uskoro i pomirili. Pare izglade sve sukobe.
  • Crusades
    20.7k
    Pare i zajednički neprijatelj (Boban).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention