• Laugreano
    4.9k
    Imam osjecaj da bi se za ovakve transfere sadašnju upravu pozivalo na javno kamenovanje.
    [img]http://Screenshot-20260101-183024-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg fast image upload
  • Masto
    650
    ante puljic ko bilal bosnić
  • Fatos Beqiraj
    704
    Prema germanijaku Fran Karacic na posudbu u Osijek
  • Goncalo Santos
    3k
    Necu reci da me strah, ali smrdi mi na to da ce mozda pokusati dovesti juranovica koji je ove sezone samo 52 minute upisao u unionu.

Pretpostavljam da se on zeli naci na popisu za svjetsko i zeli igrati, ovi zele titulu i ic ce opet na all in.

Nemam nikakav info samo nagadam.
  • FazeN
    4.9k
    Prema germanijaku Fran Karacic na posudbu u OsijekFatos Beqiraj

Toliko o onoj vijesti da imaju 8m+ ponudu za Sigura od Wolvesa, možeš mislit. :lol:
    Plaćena reklama da dignu cijenu igraču, Bara vrti igricu dobru
  • FazeN
    4.9k
    Necu reci da me strah, ali smrdi mi na to da ce mozda pokusati dovesti juranovica koji je ove sezone samo 52 minute upisao u unionuGoncalo Santos

Ma cilj je brijem Hodaku što više minuta kao i Siguru, da se ovaj što bolje razvija, a i da Sigur upise što više minuta da ga mogu što bolje prodat na ljeto.
    A u isto vrijeme da ne držiš nezadovoljnog igrača na klupi i plaćaš ga
  • Fatos Beqiraj
    704
    Ma Bara mi se sve manje svidja iz roka u rok, najradje bi da nemamo posla s njim a on nek zivi od tovara.

A sto se tice Osijeka, bit ce zanimljivo prvo kolo protiv njih dodju li svi ovi koji se navode ovi dana ( Teklic, Kacavenda, Karacic). Moramo to dobit
  • NORTE
    21.7k
    Karačić ne igra i nije sretan, a takav im je skup.
    Osijeku bi dobro došao i mogu ga plaćat.

Sad je i više nego jasno da će nas dočekati bitno pojačani Osijek.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Prema pisanju gruzijskih medija, Tornike Morčailadze iz Dinamo Tbilisija bi uskoro mogao postati novi igrač Rijeke. Riječ je o krilnom napadaču koji je prošle sezone s 12 pogodaka bio treći najbolji topnik Prve gruzijske nogometne lige, a navijači Dinama ističu da je lani bio njihov najbolji igrač te da je zaslužiio transfer. Koliko će Rijeka izdvojiti za njegove usluge zasad nije poznato, ali prema svemu sudeći Gruzijac bi trebao potpisati ugovor na 2,5 godine uz dodatnu opciju za još jednu godinu. Gruzijci pišu da bi na Kvarneru trebao biti u utorak, 6. siječnja. Pa, živi bili...
  • Ivdzo11
    8.7k
    Informacija je istinita, naša je obaveza Franu osigurati najbolje uvjete, da bude standardan i ima minutažu, što će mu omogućiti ostanak u konkurenciji kandidata za odlazak na Svjetsko prvenstvo idućeg ljeta. To mu je glavni cilj i zbog toga smo i pokrenuli pregovore i doveli ih praktično do kraja – potvrdio nam je Karačićev zastupnik.
  • Keyser Soze
    17.5k
    Majstori autodestrukcije, on im je sigurno najbolji bek u klubu.
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Mozda on je najkvalitetniji bek, ali njima je potreban novac, a Hodak i Sigur se nece prodat s klupe.
    Znakovito je i da ga posuduju..
  • Keyser Soze
    17.5k
    Pa ni nisu bili na klupi. Karačić krenuo jako dobro i onda je ostao zacementiran na klupi, a Hodak i Sigur su igrali. Karačić je bolji od obojice.
  • nwankwo646
    989
    Njihova retorika nekad bi bila, pojačavaju protivnika samo da nama bude teže, močvara...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet