• Praskaton
    4.9k
    napiši to normalno.mokoxax468

Pa prvi koji se ismijava sa svima nama je Kova,kakve čovjek izjave daje to je smijeh...teško je ne bit sarkastičan.
  • Laugreano
    4.9k
    Nije sigurno los igrac samo u dinamo nemas pravo na promasaj od 3 mil eura, za te novce igrac mora bit prevaga i nositelj kvalitete, ovaj nije ni dobio prave prilike u prvoj ekipi, ogroman promasaj, realno jedan od vecih uz cordobu u dugo vremenaNB86

Nije se toliko udaralo, kad su za sličnu cijenu dovedene prevage Calello, Atiemwen, Machado, Bockaj i ostali...
  • rioda
    12.4k

I to prije 10-ak godina, kad je to bio vrlo ozbiljan novac u svijetu transfera na našoj razini
  • Jos-Optimus
    8.5k
    po toj logici im za Bakrara i Zajca treba dignuti spomenik?
  • NB86
    17.4k

Ni blizu, bodovni ucinak osrednji do los, sportski sektor za sad ocjena -2, al na kraju sezone se broje mrtvi
  • Jos-Optimus
    8.5k
    ne stari, po logici da se za 3 milijuna ne smije promasiti s igracem i da je to velika greška. Gubiš se u svojoj analogiji. Po tvojoj logici se za ove jeftino dovedene, a koji su se pokazali kao pun pogodak, treba dignuti spomenik upravi
  • NB86
    17.4k

Ne to uopce nije bila logika, dovelo se 15 igraca da se s nikim nije pogodilo to bi bila statisticka anomalija, za bakrara je placena odsteta, zajc je sigurno na finoj placi i dobio za potpis tako da ni ne znamo koliko su jeftini, u svakom slucaju su obojica izvrsna dovođenja, problem je sto si izgleda lose slozio moncad jer nit dominiras u hnl-u a bome i u europi izlazimo ko na klanje
  • Laugreano
    4.9k
    A mozes reci i da smo prvi u hnl-u i imamo 7 bodova u europi
  • ElDorado
    8.6k
    Meni je i dalje problem neki pravi balans momcadi prije svega u napadackom dijelu i veznom redu. U vezi hrpa slicnih igraca, u napadu manjak brzih, probojnih krila. Nije mi bas bistro da se to nije vidjelo. Znam sigurno da se Stojka vidlo na boku, kasnije je to palo u zaborav.
    Činjenica je da je tu Kova bio rob šablone i nije imao vizije pojedincima pronaći prave pozicije
  • NB86
    17.4k
    Nista mi ne znaci sta smo prvi, bitan je bodovni ucinak i igra, jedno je ok, drugo je lose, na kraju sezone se vuce crta i moze realno u svim smjerovima otic sezona al problem je sto je jednako realno da se nastavi losa igra i kova popusi otkaz
  • LA BOMBA
    678
    Nazalost, Celta, Lille i Betis su nam uletili bas tad pa su nas demolirali, a sad bi to bilo sasvim drugacije iako nam je nakon tih utakmica objasnjavao da mi nemamo sto traziti na toj razini.Pacho

U tim utakmicama Dinamo je izgubio sve što se gradilo u Europi u poslednjih 10 godina.

Dinamo je još prošle sezone u Europi imao "fear factor". Klubovi razine Betisa su se bojali doći na Maksimir. Ti trebaš dugo graditi takvu reputaciju a možeš je izgubiti u 3-4 utakmica.

50% svega u sportu je mentalitet i kad klubovi vide da su Dinamo prije njih već lagano razbili klubovi slične ili lošije razine, doći će sa većim samopouzdanjem i opustiti se.

Ovo je najbolja ilustracija toga kako je Dinamo pao u ovoj sezoni: Betis je pogledao raspored utakmica i vido da igra u gostima protiv Dinama i Raya Vallecana. Od tih utakmica je smatrao da je Rayo teža utakmica a Dinamo je neki izlet za opustit se. Još prošle godine to bi bilo drukčije. Prošle godine bi smatrali da je Maksimir teže i neizvjesnije gostovanje. A ove godine samo su pogledali prošle utakmice Dinama i mislili si ako ih je Celta razvalila onda ih možemo mi još lakše.

To mi najviše smeta u ovoj sezoni. Napisao sam neku glupost zbog koje sam dobio ban, i za to se ispričavam, ali jednostavno ne mogu prihvatiti da mi sad HNL utakmice trebaju biti vrhunac sezone, a Europa više nije bitna.

A to što ljudi pišu da su Celta, Lille i slični bolji klubovi u boljim ligama - u Europi su uvijek bila druga pravila. U Europi ogromno vrijedi iskustvo iz tih natjecanja. Dinamo je igrao mnogo više utakmica u Europi u poslednjih 10 godina od klubova protiv kojih sad sramotno gubi. Pa kad je prošli put Celta igrala u ligi prvaka? Kad je još igrao za njih Aleksandr Mostovoi koji sad ima 57 godina. To što je neki klub dobar u la ligi ne znači ništa, Girona i Villarreal su bili katastrofa u ligi prvaka i ako su u ligi imali nevjerovatan niz. Crystal Palace odličan u PL, ne može izboriti top 8 u KL protiv istočnoeuropskih i finskih klubova. Jedini klubovi iz liga petica koji su dobri u Europi su oni koji je igraju svake godine, dakle elita tih liga.
  • Facke
    7.3k

Od tebe se stvarne da svasta precitati. Ja mislim da fakat zivis na Marsu inace si neke upise nemrem objasniti.
  • LA BOMBA
    678
    A šta tu nije istina?

Betis je lagano pobjedio Dinamo a nakon nekoliko dana jedva izvukao bod protiv Raya. Totalno drugi pristup u tim utakmicama. U Zg su se došli igrati, nisu imali nikakvog straha. Kod Raya bili su u krču, jedva izvukli bod.

A sad će me ljudi pokušati uvjeriti da je i Rayo toliko bolja momčad od Dinama. A šta je taj Rayo napravio u Europi, u KL su se mučili protiv random istočnoeuropskih momčadi, izgubili protiv Slovana.

Izuzevši velike 3, momčadi la lige nisu pokazale ništa u Europi što ne bi očekivao od Dinama od prije nekoliko godina. A ljudi tu pričaju kao da su u Europi kao prime Sevilla prije 10 godina.
  • Jos-Optimus
    8.5k
    Dinamo je pobijedio Milan i popušio od Gorice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.