• Pacho
    12.3k
    Uoči izvedbe pjesme Bojna Čavoglave Thompson se obratio publici poručivši da zabrane i polemike ne vidi kao osobni napad, već kao udar na Domovinski rat i temelje hrvatske države, pozvavši pritom na političko djelovanje putem izbora.

"Ne radi se ovdje o meni i jednom koncertu. Ovdje se radi o napadu na Domovinski rat i temelje hrvatske države. Znamo da danas Zagrebom upravlja ekstremna ljevičarska sekta i ostaci jugokomunista. Zagreb je glavni grad Hrvatske. Ali i svake Hrvatice i Hrvata gdje god živio. Svi smo mi vezani uz Zagreb. Pozivam sve koji se ne slažu s ovom vlasti koja donosi ovakve odluke da se tome treba protiviti demokratskim putem, putem izbora. Izbori mogu biti i redovni i izvanredni", rekao je Thompson.
  • Marley
    5.4k
    kakvi su dojmovi posli večerašnjeg spektakla? :grin:don

Odlicni. Jos malo zesca atmosfera nego ljetos, rekla bih.
    Sad jos samo izgurati sutrasnji dan... hoce to tako kad dodjes u neke godine haha...
  • Crni86
    18.7k
    volio bi da slicno kaze i nakon svake malverzacije koja se otkrije jednoj nasoj stranci koja je godinama vec na vlasti, a koja sve to odraduje pod krinkom domoljublja
  • Dino
    4.9k

Pozval je na izbore i u gradovima gdje vlada ta stranka o kojoj pricas...
  • Crni86
    18.7k
    ako je tako onda svaka cast, samo o tome nema a napisanog u medijima.
  • Droljo
    23.7k
    Ovak je krenulo...
    IMG-20251227-172209.jpg
    Ovak završava
    IMG-20251228-020653.jpg
    Jednostavno mi je toliko dobar kontrast da sam morao podijeliti sa vama... Ž
  • znajdatevolimja
    1.9k

Da..Thompson koji se prije tog govora u Zadru referirao na gradsku vlast u navedenom gradu s riječima (parafrazirat ću): "Koliko vidin ovdi u Zadru...je dobro."

Sad više ni ne skriva da je HDZ-ova marioneta, sada i javno podržava HDZ-ove gradonačelnike.

Divim se onima koji to ne kuže.
  • KtcGoat
    2.4k
    Nisam bio danas(nisam kartu uspio nabavit), ali je plan izvest desant na Rijeku 6.2. Thompsonov koncert u tom leftardskom gnjezdu ce bit poseban gust.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.