• Crni86
    18.3k
    Pa svaki golman ce pogrijesit, zajebat. To je najnormalnije. Golmani su takva pozicija da na to njih jednostavno ne smije utjecat. I fila upravo to pokazuje - hladan je kao spricer. Decko daje svojim suigracima sigurnost i to je vidljivo po igri zadnje linije.

Nije ekstra kvaliteta, sto svi znamo pa vjerojatno i on sam. Ali sasvim dobra opcija za drugog golmana kad livi dode.
  • hardek
    7.8k
    Dečki dobili smo 3 razlike danas. Fila je mogao bolje reagirati okej, ali igrom nogom on nama otvara totalno novu dimenziju. Neva kad je u top formi je definitivno bolji shot stoper, ali trenutni Neva nije čak ni u tom bolji. A igra nogom je druga dimenzija na strani Filipovića
  • Droljo
    23.6k
    Dečko je u ovih par utakmica izašao na više centaršuteva nego neva i livi u karijeri.
  • E46
    2k
    ne znam ja jednostavno kad njega vidim onako usranog i uplasenog dovoljno je pogledati mu u oci i zakljuciti da ni on sam ne zna zasto je tu, tko ga je poslao, i sto tocno mora raditi, em sto izgleda uplaseno, uz to izgleda i pogubljeno, zbunjeno i kao da ide na streljanje, jednostavno smatram da je neinteligentan 1/1 i to je to.
  • Marley
    5.3k
    zakljucak ti je pogresan. Nijedno od toga sto si nabrojao nema veze s inteligencijom, nego slabijom izvedbom pod pritiskom (a i ta mentalna komponenta je reverzibilna).
    Stovise, puno lakse ce inteligentna osoba upasti u ovaj problem, nego obrnuto.
  • Mali Zeus
    20.1k
    Vidim da imamo i stručnjake za inteligenciju ovod, uz stručnjake za govor tijela koje imamo otprije.
  • Marley
    5.3k
    pa ista struka se bavi i jednim i drugim :smile:
    I inteligencija i neverbalna komunikacija spadaju pod psihologiju.
  • Mali Zeus
    20.1k
    pa eto, onda ti reci nešto o Zoni.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Obrana sezone? :eyes:
  • Fabercaster
    726
    5 takvih obrana po sezoni. Ni više ni manje. Braniti što se mora, solidno igrati nogom, napraviti povremeno glupost i skriviti gol te obraniti 5 neobranjivih situacija u sezoni. I to je to. Enciklopedijska definicija kakav treba biti Dinamov golman. Na proljeće se već nitko neće sjećati ovoga, a da je ušlo tko zna kako bi završila ova utakmica.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Najbolja njegova utakmica do sada, igra nogom fantasticna danas. Najvise mi se kod njega svida sto uvijek stoji visok spreman za istrcati ili odigrati nesto.

To sve ne mijenja cinjenicu da se i dalje nadam da nam dolazi posten golman, livi ili netko drugi.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Da je Filipović branio od početka sezone mi bi bili na 10 bodova prednosti. Čovjek skine zicera, pa mi za minutu zabijemo gol. Varaždin, Gorica, Hajduk i Lokomotiva s Nevistićem osvojeno je 4 boda uz 6 primljenih, dok s Filipovićem 10 bodova i 2 primljena gola.
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.