• Vedraca
    227
    nezna se tko je gori on ili Nevistic....skoro nas je zavio u Crno protiv Tovara danas kod 0:0 isto slabo dodavanje igracu u Nevolji....pa kasnije greska kod 0:3
  • miro
    8.1k
    gori je Nevistić
  • Zagi
    13.5k
    gori je Nevistićmiro

... i nije niti blizu.
  • Masto
    548
    Ništa mu ne zamjeram
  • Zvonkec
    466
    Dečko ima odličnu igru nogom, velik je, dobro istrčava, solidan refleks na crti i izgleda redovne žute minute, da nema tih žutih minuta bio bi odličan ovako samo solidna zamjena
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Zamjenski vratar koji nikad ni nije bio ne znam kakva razina. Opet, Nevistić bi primio sve one udarce s distance uz popratne komentare "ništa nije mogao". Zadovoljan sam da bude zamjena Livakoviću, a svugdje drugdje u HNLu može bit prvi vratar.
  • Zvonkec
    466
    Neznam ima tih treninga sa sportskim psihologom kojima se može podići razina koncentracije, možda bi se on mogao podići na tu razinu da mu se ne događaju ovakvi brain fartovi, nije on ni mislio da bu bio 1. golman dinama nikad nije bio na takvoj razini, tak da s te strane nemaš mu kaj puno zamjeriti ali sretan sam kaj livi dolazi jer za 1. golmana to još nije to
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ne znam jeli on uopće priča na golu, viče, bilo kako komunicira s igračima. I prvi i treći gol su se mogli izbjeći da je bolja komunikacija između golmana i stopera.
  • kinfa95
    548
    Ne znam di vi vidite odlicnu igru nogom decki moji. Ne zamjeram mu nista, ni sam ne zna kako se nasao tu di je.
  • Kruno
    1.2k
    Bar nije gori od Nevistica.
  • Zg123
    3.1k
    Kao zamjenski golman je ok za prvog nije i tu svaka prica prestaje
  • Mali Zeus
    20k
    nezna se tko je gori on ili Nevistic....skoro nas je zavio u Crno protiv Tovara danas kod 0:0 isto slabo dodavanje igracu u Nevolji....pa kasnije greska kod 0:3Vedraca

kaj je to bilo protiv tovara?

ak je već izletavao van jučer trebao je vikati moja.
    A i kod prvog gola je pretpostavio da Dominguez neće ići na loptu. Velim ne znam, možda je kod oba gola vikao. Drago mi je da izlazi po lopte naprijed, što Nevistić nikad ne radi, al malo je pretjerao s tim kod trećeg gola.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.