• scooniepenn
    6k
    Meni osobno bi bilo smijesno prodati na ljeto Valincica, a da to nije ponuda od 10 + i bonusi. To cemo na ljeto bez odlaska na Svjetsko i prisustvo u reprezentaciji jako tesko dobiti. Jednako tako, iznos o kojem pricam u Italiji izvjesno necemo dobiti tako da bi to bila opet prodaja za kikiriki tzv. “imidz/reputacijska prodaja”. To je Sucic poucak od kojeg me jos boli zeludac.
  • DiddyGuela
    4.9k
    Talijani su ozbiljno pratili Valincica jos dok je on igrao u Istri. Tada se Lazio spominjao u ozbiljnim kombinacijama... tako da bi rekao da u ovim spekulacijama ima istine, odnosno ne bi rekao da ga agent gura preko medija.Nadam se da ga necemo olako pustiti.

Inace jedan od nasih boljih poteza tokom ljetnog prijelaznog roka i dokaz da u HNLu uvijek ima dobrih igraca za nas.
  • Jima
    1k
    Tu je i Jakić koji je svaki put dobro odigrao tu poziciju i zasigurno je ispred Morisa koji tek treba upasti u repku.
  • rokikaciga
    8.3k
    Normalno da sam njega zaboravio jer decko nije bek :lol:
  • Jima
    1k
    Kao da je to bitno....
  • NitkoBitan
    33.8k
    Mislim da jedino 50Cent mrzi Diddyja vise nego NitkoBitan Mikicarokikaciga

Nove vijesti iz centralnog komiteta hejterskog kluba malog Mikica - malog se salje u Englesku tako da nece bit dostupan za Loksu. Toliko mu se vjeruje :joke:
  • FazeN
    4.7k
    Nove vijesti iz centralnog komiteta hejterskog kluba malog Mikica - malog se salje u Englesku tako da nece bit dostupan za Loksu. Toliko mu se vjerujeNitkoBitan

Malo je neukusna količina kojom udaraš po mladom igraču Dinama konstantno, uvijek isti lik, ali sad evo ne samo po njemu već, tom porukom spuštaš i podcjenjuješ našu mladu ekipu koja je prva na U21 Premier Cupu, među Europskim silama, te očito su im Jakir i Mikić potrebni.
    No ajde svako svoje veselje, klince treba podržavati a ne ovako no dobro
  • rokikaciga
    8.3k
    Zakaj se ne vjeruje Bennaceru i Bakraru pa idu u Africki kup nacija sa Alzirom?
  • Laki424
    25
    na tvoju srecu ili nesreću,kada je priključen seniorima kasnili smo 4 boda za tovarima. Da nas nisu pokrali dobili bi Hajduk i bili sad minimalno na +4,pogodi tko bi bio igrač utakmice..ima puno za raditi i dokazati,i griješiti će.
    meni ko navijaču nije bitno Kak se zove i čiji je,dok daje krv znoj i suze na terenu,a meni djeluje da ih daje,za razliku od nekih zadnjih godina.
    Između ostalog,ako mu i ne vjeruju,zašto bi ga držali u klubu.
  • Danko
    2.7k
    Znači jedinog desnog beka u ekipi šaljemo da igra s juniorima a čeka nas ultra važna utakmica?
    To ili nije normalno ili se na malog ne računa.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Ili se racuna da ce tamo igrat vise minuta, a da za ovu utakmicu nije potreban. Po slikama RPG je u treningu, a rekao bi da je i za Jakira ista logika.
  • Crusades
    20.6k
    Ide Galešić na beka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention