• scooniepenn
    7.5k
    Meni osobno bi bilo smijesno prodati na ljeto Valincica, a da to nije ponuda od 10 + i bonusi. To cemo na ljeto bez odlaska na Svjetsko i prisustvo u reprezentaciji jako tesko dobiti. Jednako tako, iznos o kojem pricam u Italiji izvjesno necemo dobiti tako da bi to bila opet prodaja za kikiriki tzv. “imidz/reputacijska prodaja”. To je Sucic poucak od kojeg me jos boli zeludac.
  • DiddyGuela
    7.1k
    Talijani su ozbiljno pratili Valincica jos dok je on igrao u Istri. Tada se Lazio spominjao u ozbiljnim kombinacijama... tako da bi rekao da u ovim spekulacijama ima istine, odnosno ne bi rekao da ga agent gura preko medija.Nadam se da ga necemo olako pustiti.

Inace jedan od nasih boljih poteza tokom ljetnog prijelaznog roka i dokaz da u HNLu uvijek ima dobrih igraca za nas.
  • Jima
    1.9k
    Tu je i Jakić koji je svaki put dobro odigrao tu poziciju i zasigurno je ispred Morisa koji tek treba upasti u repku.
  • rokikaciga
    18.8k
    Normalno da sam njega zaboravio jer decko nije bek :lol:
  • Jima
    1.9k
    Kao da je to bitno....
  • NitkoBitan
    40k
    Mislim da jedino 50Cent mrzi Diddyja vise nego NitkoBitan Mikica — rokikaciga

Nove vijesti iz centralnog komiteta hejterskog kluba malog Mikica - malog se salje u Englesku tako da nece bit dostupan za Loksu. Toliko mu se vjeruje :joke:
  • FazeN
    9.5k
    Nove vijesti iz centralnog komiteta hejterskog kluba malog Mikica - malog se salje u Englesku tako da nece bit dostupan za Loksu. Toliko mu se vjeruje — NitkoBitan

Malo je neukusna količina kojom udaraš po mladom igraču Dinama konstantno, uvijek isti lik, ali sad evo ne samo po njemu već, tom porukom spuštaš i podcjenjuješ našu mladu ekipu koja je prva na U21 Premier Cupu, među Europskim silama, te očito su im Jakir i Mikić potrebni.
    No ajde svako svoje veselje, klince treba podržavati a ne ovako no dobro
  • rokikaciga
    18.8k
    Zakaj se ne vjeruje Bennaceru i Bakraru pa idu u Africki kup nacija sa Alzirom?
  • Laki424
    49
    na tvoju srecu ili nesreću,kada je priključen seniorima kasnili smo 4 boda za tovarima. Da nas nisu pokrali dobili bi Hajduk i bili sad minimalno na +4,pogodi tko bi bio igrač utakmice..ima puno za raditi i dokazati,i griješiti će.
    meni ko navijaču nije bitno Kak se zove i čiji je,dok daje krv znoj i suze na terenu,a meni djeluje da ih daje,za razliku od nekih zadnjih godina.
    Između ostalog,ako mu i ne vjeruju,zašto bi ga držali u klubu.
  • Danko
    3.6k
    Znači jedinog desnog beka u ekipi šaljemo da igra s juniorima a čeka nas ultra važna utakmica?
    To ili nije normalno ili se na malog ne računa.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ili se racuna da ce tamo igrat vise minuta, a da za ovu utakmicu nije potreban. Po slikama RPG je u treningu, a rekao bi da je i za Jakira ista logika.
  • Crusades
    26.1k
    Ide Galešić na beka
  • Josip Frank
    289
    Kako napreduje oporavak, kada ga očekujemo na terenu?
  • krvaveoči
    74
    Mislim da neće prije 1.2 još je nosio čizmu kad smo ga vidli prije tjedan dana.
  • Marc
    1.4k
    Bit će nam najveće pojačanje kad se vrati..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet