• NitkoBitan
    33.8k
    A neki su nas neki dan uvjeravali kako je mali Mikic bolja opcija za desnog beka od Valincica :rofl:

Ja sam vec napisao, mi smo bez Valincica 10-15% slabija ekipa. Obrana pati otkad njega nema. Znao je sa Lisicom kreirat dosta prema naprijed isto.
  • rokikaciga
    8.3k
    A neki su nas neki dan uvjeravali kako je mali Mikic bolja opcija za desnog beka od Valincica :rofl:NitkoBitan

Jesi siguran? Ja takve postove nisam vidio...
  • Nema zaleđa Mikića
    2.9k
    [img]http://inbound791003625494419571.png

Valincic na ljeto u Royalu :lol:

Sala mala. Nece on nigdje.
  • austrijanac
    8.8k
    Jučer sam napisao da Dinamo ima čistih 30milja zarade od transfera iduće ljeto.

Očigledno ima i više jer mi je Valinčić bio na 10m zicer.
  • Mr Anderson
    15.8k
    Nadam se da ne razmišljaju ozbiljno već o prodaji. To bi baš morala biti neka ponuda koja izuva iz cipela. Pa realno, dečko je odigrao kod nas tek četvrtinu sezone.
  • Crni86
    18.3k
    Mislim da je dinamov stav ovdje kao sto je zvone na clanskom danu reko i za sergija.
  • Netkos
    26
    Meni je suludo prodavati igrača koji nije odigrao niti jednu polusezonu a potreban nam je. Ako se ne radi o nekim suludim ciframa ne bi trebali niti pomišljati na prodaju.
  • rokikaciga
    8.3k
    Realno ako dode ovo kaj je njegov menadzer bubnuo... 16-18m eura...to je po meni ponuda koja se prihvaca + postotak od sljedece prodaje.
  • CastAway1986
    4.7k
    sve ovisi kako ce igrati nakon ozljede po meni nije nemoguce da poslije dobre sezone cijena bude 15M
  • Mr Anderson
    15.8k
    16-18m eura...to je po meni ponuda koja se prihvaca + postotak od sljedece prodaje.rokikaciga

Dobro, to stvarno izuva iz cipela, ali mislim da je skroz nerealno.
  • pešća
    795
    Od toga da što će nam bek Istre do interesa talijanskih velikana za pozamašne cifre. Zvone majstor zanata.
  • NerminB
    501
    Ni ja da budem iskren. Ako ostanemo na mikicu i drugim alternativama na desnom boku, ne bi valjalo. Covjek nije igrao kod nas ni par mjeseci, a veoma bitna karika u timu. Eh sad, kolike su sanse da ovi daju 15-18 mil. Po meni, veoma male.
  • Ljubo
    287
    Meni ovo zvuci kao klasična priča koju je agent gurnuo medijima da digne cijenu. Realno za takve novce kakve je rekao je nerealno očekivati da će otići. Možda na ljeto ali onda bi drugi dio sezone trebao biti vrhunski i možda otići na SP. I da ode nemamo se čega bojati jer je Mikic pokazao da može i da mu je tu mjesto.
  • rokikaciga
    8.3k
    Jos ako ga Dalinolada pozove na SP, nema razloga da se ne postigne ta cijena
  • NitkoBitan
    33.8k
    I da ode nemamo se čega bojati jer je Mikic pokazao da može i da mu je tu mjesto.Ljubo

Apsolutno ne. Valincic je razina iznad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube