• Jaro
    11.4k
    kakva je situacija kod vas sa gripom?NerminB

top, primila se i ne mrda... Ocekujem gasenje svih simptoma i kasalj iducih mjesec dana po obicaju :rofl:
  • mali M
    9.2k
    nešto ljudi pričaju, meni ništa jasno.. ja otrčao i trku u nedjelju, redoviti trenizi 3 puta tjedno, malo prehrana sim tam i neznam jel sam zakašljucal.. a zapravo pijem magnezij i omegu, čak sam nešto izostavio vitamine ovu zimu.. al evo kolegica s posla javlja da je ubija doma..
  • NerminB
    501
    Ne znam, mene je uhvatilo poslije tekme sa varazdinom, hajd i razumljivo. Drzalo, proslo i evo od prosle sedmice opet, kasalj, grlobolja, groznica itd. I vecina ljudi oko mene i koje znam.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Meni niti najmanje ne smeta ali onaj tko ovako okiti kuću za Božić je jednostavno idiot.Oluja

Naravno da je glupo i nepotrebno, al je logična posljedica onoga što lijevi zabranitelji žele provoditi.

Zabraniteljima smeta apsolutno sve što nije u skladu sa njihovim uvjerenjima i sve bi ukinuli i zabranili, ljudi provociraju i žele izazvati reakciju.

Po meni sasvim logično...
  • austrijanac
    8.8k
    Meni žena u vrtiću radi, danas 4 djece od 20 u grupi - svi gripa.

Trenutno samo čekam da i mene ulovi, jer do sad je donijela svaku bolest iz vrtića.
  • Mr Anderson
    15.8k
    Ne znam, nisam baš primijetio neku epidemiju, mada žena kaže da i kod nje u vrtiću pola djece nema. Gripu sam imao samo jednom u životu i to prije nekih 20 godina. Nikad se nisam cijepio. Valjda sam razvio neki prirodni imunitet od tada.
  • NKDZ86
    6.8k
    hara gripa, viroza, također kod nas u vrtiću spojene grupe, svi bolesni...
  • luftwaffe
    734
    Kažu da trovanje ima slične simptome gripe a živimo u izuzetno zagađenom gradu
  • Droljo
    23.5k
    vele da je ovo dobar (mozda i naj) omjer ulozeno dobiveno Hisense 65U7NQ…Jaro

Slažem se.
  • Dino
    4.8k
    Pitanje je sezone kad bu se opet pojavila neka jako infektivna gripa kao ona "spanjolka" prije sto godina, a kad nastupi moglo bi biti nezgodno posto je korona mala beba naspram ozbiljne gripe.
  • vjeko1701
    21.5k
    Kažu da trovanje ima slične simptome gripe a živimo u izuzetno zagađenom graduluftwaffe

Trovanje čim?
  • Pacho
    11.9k

Gradska vlast stavlja soju i estrogen u vodovod.
  • über alles
    2.3k
    They are turning the freaking frogs gay !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.