• prefontaine
    5.7k
    Nadam se da nitko u Europi i svijetu ne gleda ovu poluamatersku liguNoel

Zar stvarno misliš da netko van Hrvatske (a da nije Hrvat ili je blisko povezan s Hrvatima) u Europi i svijetu gleda hrvatsku ligu?!
  • njurci10
    313
    jedino oni koji se klade :lol:
  • NORTE
    21.7k
    Tovarska medijska mašinerija, slikovito.
    Ajmo se svi lipo pravit da kod 1:0 nije dosuđen penal i da pred gol za 1:2 sudac i VAR nisu reagirali na lakat u glavu!
    Jer eto Hajdug je bio bolji NAKON što je nepravedno poveo.
    Ružni, prljavi i zli.
    Umjesto 2:0, rutinska krađa, a ni Lokomotivi ne smeta. :smile:
    dyXpFEu.png
  • Ivdzo11
    8.7k
    Činilo se da će Jurica Pršir nakon Gorice ostati u HNL-u u dresu Osijeka, ali ta ideja je sve dalje od realizacije. U ovom trenutku kapetan Gorice važe između nekoliko potencijalnih destinacija za nastavak karijere, ali Osijek nema tu baš puno šanse. Ugovor mu istječe ovo ljeto, novi neće potpisati što znači da će već u prvim danima 2026. Pršir samostalno moći u pregovore sa zainteresiranim stranama. Mnogi ga guraju prema Poljudu gdje je već bio u nogometnoj školi i odakle je stigao u Turopolje prije pet godina, ali saznajemo kako veznjak prvenstveno gleda prema opciji odlaska u inozemstvu

Hrvoje Babec ima u rukama opciju iz Južne Koreje koja je ozbiljna i on je prvi na izlaznim vratima Opusa ove zime. Odmah iza njega mogao bi Roko Jurišić koji bi dolaskom Borne Barišića izgubio primat na svojoj prirodnoj poziciji. Jurisic bi mogao put Poljske
  • Kruno
    1.2k
    Ja od Hnl gledam sam Dinamo kad igra.Ostale utakmice mi se ne da.
  • FazeN
    4.7k
    Andy Bara će voditi većinu prodaja iz Hajduka ove sezone, klub je ušao u posao s njim.
    Također je bio na službenom ručku s trenerom Garciom nakon dogovora s klubom, gdje su pričali o igračima i kakvi su planovi za kojeg u ostatku sezone pošto im prodaje trebaju.
  • Dendle71
    229
    pa zar nemaju SD-a i raquelle? Ovo ne razumijem.
  • FazeN
    4.7k
    pa zar nemaju SD-a i raquelle? Ovo ne razumijemDendle71

Napisao sam tu negdje prije mjesec dana još, Rakitić se udaljio iz kluba, ne radi skoro pa ništa, te je radi javne slike još kao samo tamo. On nema veze s Hajdukom više
    A Vucevic ne može prodat vodu na terminu ne igrača, jbg Barinom igraču Brajkovicu produzili ugovor, dobili manje postotke i puštaju Baru da radi posao
  • Jurki
    21k
    puštaju Baru da radi posaoFazeN

Kak ono ide?

Samo cestom ponosa i obraza čista?
  • vjeko1701
    21.5k
    Nije da su iga izigrali oko Puktaša? Lako se oprašta :P :P

Al ako je sve ovo istina, duo fantastico Rakitić i Vučević prepustaju prodaje opet prijateljskom Andyu. Ako se ne varam, još par njihovih potpisalo za njega. Ne sumnjam da si je ugradio značajne postotke u sve to.
  • rokikaciga
    8.3k
    Nije da su iga izigrali oko Puktaša? Lako se oprašta :P :Pvjeko1701

Puno nula na racunu lijeci sve rane hahah
  • Mr Anderson
    15.8k
    Puno nula na racunu lijeci sve rane hahahrokikaciga

Baš tako, izigrali smo ga i mi u prošlosti pa će svejedno raditi i s nama. To je takav posao, nema mjesta durenju.
  • Nogo
    9.5k
    UTAKMICA 17. kola SuperSport HNL-a između Istre 1961 i Rijeke, koja je u nedjelju prekinuta zbog guste magle u 16. minuti pri rezultatu 1:1, dobit će svoj nastavak u utorak, 20. siječnja 2026. godine. Susret će se dovršiti od 16 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli, potvrdila je liga na svojim službenim stranicama.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Livajin agent za 24sata: Ako tu nije sretan, naći ću klub gdje će biti. Nije on problem Hajduka!

sada su zahladnjeli odnosi između sportskog direktora Gorana Vučevića i trenera Gonzala Garcije, kao i Garcije i kapetana Marka Livaje.

Javna je tajna da Vučević nije zadovoljan kako momčad izgleda i igra, smatra da Hajduk ima dobre igrače te da bi morali gledati puno ofenzivniji i efikasniji nogomet, primjereniji Hajduku.

Posao agenta je da svog igrača učini sretnim. Ako je Livaja sretan u Hajduku, ja mu moram osigurati najbolje uvjete u Hajduku. Ako nije sretan u Hajduku, moj je posao da mu pronađem sredinu u kojoj će biti sretan. To je sve što vam mogu reći na temu Livaje, produženja ugovora i njegove budućnosti. Livaja nije i neće biti problem za Hajduk, bez obzira na to što se trenutno događa i kakav je njegov trenutačni status, a klub mora odlučiti kako će dalje - kazao je za 24sata dugogodišnji Livajin zastupnik Vincenzo Cavaliere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet