• Nogo
    9.5k

Andy Bara je bio na ručku s trenerom Hajduka Gonzalom Garciom (42) oko čije bi se karijere trebao početi brinuti. A predstavnici agencije Niagara donijeli su ponude za transfer i Niki Siguru (22)

Približava se zimski prijelazni rok, a stvari za moguće odlaske već se debelo rade, kao i priprema za ljeto. Andy Bara nam je to rekao i sam po pitanju Tonija Fruka (24), a jedan od najutjecajnijih svjetskih agenata očito će dobrano raditi po HNL-u jer, iako nekim igračima nije menadžer, mnogi traže pomoć ili dobivaju ponude klubova preko Bare i agencije Niagara, kako je to uostalom bilo s Dominikom Livakovićem (30) koji će se na zimu vratiti u Dinamo.

Bara radi i s trenerima pa je tako, kako doznajemo, bio na ručku s trenerom Hajduka Gonzalom Garciom (42) oko čije bi se karijere trebao početi brinuti. Počelo se o tome pričati u kuloarima, da su viđeni u restoranu na zagrebačkim Šestinama što zapravo nije rijetkost za sastanke na toj razini. Pričalo se o suradnji, a to bi se trebalo i ostvariti.

Također, iako mu nisu menadžeri, Niko Sigur (22) saslušao je jednu od ponuda koju su mu donijeli ljudi iz Barine agencije, a zasigurno će ih biti još. Kanađanin želi napraviti korak dalje iz Hajduka te bi to mogao napraviti već na zimu, a ako ne tad, onda sigurno na ljeto. Trenutačno je najkonkretniji za njega bio klub iz nizozemske lige, ali to je tek početak.

Kanadski reprezentativac (15 nastupa, dva gola), bivši mladi "vatreni", u Hajduku je od 2022. Prvo je kratko bio u juniorima Radomlja, a onda eksplodirao kad je dobio priliku među seniorima "bilih". U nešto manje od četiri godine za Hajduk je odigrao točno 100 utakmica, zabio pet golova i triput asistirao. Tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi četiri milijuna eura, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2028., što je Hajduku prilično jak adut oko visine odštete.
  • Droljo
    23.5k
    za Hajduk je odigrao točno 100 utakmica, zabio pet golova i triput asistiraoNogo

Ako ja nebi imao bolju statistiku.... Sve da stopera igram u sto utakmica bi me pogodila lopta za koji gol ili asist više od sigura :lol:
  • FazeN
    4.8k
    Dakle u prijevodu su kopirali samo ono napisano ovdje s foruma, komedija.

Ali još veća komedija je to što Garcia igra šah, počinje raditi s Barom, sad nema šanse da mu Hajduk uvali pedalu jer trebaju Baru hahaha jebe ih Garcia ko mlade majmune..ne sjećam se da je neki trener tako dolje se igrao s Upravom :lol:
  • rioda
    12.3k
    Mislim da sigurno gube Marešića i Koskija. Možda Lawala. Baš na temelju toga se dosta navijači Istre žale na ovu odgodu utakmice. Očekuju da će krenuti dosta oslabljeni u proljetni dio.vjeko1701

Mene baš zanima kako će se ta utakmica nastaviti, ako dođe do nekih transfera igrača koji su je započeli. Onda će se vjerojatno svaki igrač koji će igrati umjesto njih biti smatran zamjenom ili kaj? Što ako recimo Istra proda tri prvotimca, a još tri joj budu ozlijeđena u tom terminu? :lol:
  • Mr Anderson
    15.8k
    Što ako recimo Istra proda tri prvotimca, a još tri joj budu ozlijeđena u tom terminu? :lol:rioda

Ili još bolje...što ako nekog prvotimca proda Rijeci?
  • Droljo
    23.5k

Pa jel nije nama kalinić presudio u takvoj situaciji gdje je bio u italiji kad smo trebali igrati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet