• prefontaine
    5.7k
    Nadam se da nitko u Europi i svijetu ne gleda ovu poluamatersku liguNoel

Zar stvarno misliš da netko van Hrvatske (a da nije Hrvat ili je blisko povezan s Hrvatima) u Europi i svijetu gleda hrvatsku ligu?!
  • njurci10
    313
    jedino oni koji se klade :lol:
  • NORTE
    21.6k
    Tovarska medijska mašinerija, slikovito.
    Ajmo se svi lipo pravit da kod 1:0 nije dosuđen penal i da pred gol za 1:2 sudac i VAR nisu reagirali na lakat u glavu!
    Jer eto Hajdug je bio bolji NAKON što je nepravedno poveo.
    Ružni, prljavi i zli.
    Umjesto 2:0, rutinska krađa, a ni Lokomotivi ne smeta. :smile:
    dyXpFEu.png
  • Ivdzo11
    8.7k
    Činilo se da će Jurica Pršir nakon Gorice ostati u HNL-u u dresu Osijeka, ali ta ideja je sve dalje od realizacije. U ovom trenutku kapetan Gorice važe između nekoliko potencijalnih destinacija za nastavak karijere, ali Osijek nema tu baš puno šanse. Ugovor mu istječe ovo ljeto, novi neće potpisati što znači da će već u prvim danima 2026. Pršir samostalno moći u pregovore sa zainteresiranim stranama. Mnogi ga guraju prema Poljudu gdje je već bio u nogometnoj školi i odakle je stigao u Turopolje prije pet godina, ali saznajemo kako veznjak prvenstveno gleda prema opciji odlaska u inozemstvu

Hrvoje Babec ima u rukama opciju iz Južne Koreje koja je ozbiljna i on je prvi na izlaznim vratima Opusa ove zime. Odmah iza njega mogao bi Roko Jurišić koji bi dolaskom Borne Barišića izgubio primat na svojoj prirodnoj poziciji. Jurisic bi mogao put Poljske
  • Kruno
    1.2k
    Ja od Hnl gledam sam Dinamo kad igra.Ostale utakmice mi se ne da.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet