• Sajla
    15.8k
    Još samo dva puta na Maksimiru, ali onda Kranjčevićeva... Trebat će zalihe dezinficijensa, guba nije bezazlena bolest.
  • Thor
    1.6k
    pa zato velim :cool:
  • Mr Anderson
    15.7k
    Treba Lokomotivu poslat u Zaprešić. Ako može Vukovar u Osijek, onda može i Lokomotiva tamo.
  • vjeko1701
    21.5k
    Slažem se, al u kakvom je uopće stanju taj stadion i travnjak? Pretpostavljam da bi trebao zamjenu.
  • nkdz
    1.1k

Obnovili su ovo ljeto travnjak ali po meni i dalje nije za prvu ligu.
    Stadion je ko i prije deset godina, jednako loš

Edit: pod loš mislim na razini zapada maksimira samo bez štandova za cugu
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Sad mi na instagramu od maxsporta iskocilo da vejic kaze da je rebiceva ruka bila uz tijelo?!

Molim?
  • Thor
    1.6k
    da da! To je supak izjavio! Slusam,gledam i ne vjerujem sto cujem i vidim. :roll:
  • Droljo
    23.5k
    Pretpostavljam da bi trebao zamjenuvjeko1701

Neka ga promijeni lokomotiva. Imaju para.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Obnovili su ovo ljeto travnjak ali po meni i dalje nije za prvu ligu.
    Stadion je ko i prije deset godina, jednako loš
    nkdz

Ne vjerujem da je travnjak lošiji od Cibalijinog. A stadion bitno da zadovoljava uvjete za prvu ligu.
  • lukaoj
    87
    Maksimir je gradski stadion. Ne Dinamov. Bilo tko ga ima pravo koristiti. Nisam siguran da tu Lokomotiva moze uopce i dobiti odbijenicu. Ali svakako se nadam da ce taj klub s 0 navijaca ispasti u drugu ligu i vise nikad se ne vratit.
  • nkdz
    1.1k

Ma vjerojatno i nije lošiji ali bio sam prije koje kolo tamo na tekmi i nije mi baš idealno djelovao.
    Pretpostavljam da bi bez beda dozvolili da se igra hnl tekme na njemu ali ja se nadam u buducnosti većim standardima za travnjake i da će zabraniti igrati na travnjacima ak budu ko u Vinkovcima ili nekad Šibeniku dok je bio u prvoj ligi.

Stadion mislim da zadovoljava kriterije da bi bio prvoligaški.
  • The Undertaker
    9.3k
    Zašto mislite da bi teren u Zaprešiću bio bolji od terena u Kranjčevićevoj? I zašto bi Lokomotiva na to pristala? Nadam se da netko vodi računa o odabiru tipa terena s obzirom da će se na njemu igrati svaki tjedan (a i opreme za održavanje).
  • Droljo
    23.5k
    Umjetnu travu i bok.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Zašto mislite da bi teren u Zaprešiću bio bolji od terena u Kranjčevićevoj? I zašto bi Lokomotiva na to pristala?The Undertaker

Pričamo sad o Maksimiru. Šikić je sam pričao da im ne odgovara igranje na Maksimiru radi troškova koji su daleko veći nego su im bili u Kranjčevićevoj. Kad bude nova Kranjča, mi im ne možemo zabraniti igranje tamo. Čak da ispadnu, nemaju uvjete na Kajzerici za 2. ligu. Briga ih, ne poduzimaju ništa, kako dugo su prvoligaši, mogao se tamo napraviti stadiončić od 3-4 tisuće.
  • The Undertaker
    9.3k
    Gdje se mogao napraviti stadion, na Kajzerici? A gdje bi trenirali?
    Ono što su oni napravili na Kajzerici nema nitko u ZG osim Dinama a i malo klubova u HNLu. Ne znam koliko je tu doprinio grad ali kad se sjetim kako je to izgledalo prije 10-15 godina i danas, čudo u HR okvirima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.