• Mali Zeus
    20k
    Galesic je doktor na beku za malogaBistra1986

Mislim da smo shvatili. Napiši još koji post o njemu da utvrdimo gradivo ipak.
  • BBBaranja
    4.4k
    Pametan potez Kove..
  • rokikaciga
    8.2k
    :lol:

Jednostavno zamor materijala, sedma utakmica u 25 dana a prije toga igrao juniorski nogomet jednom tjedno. Kova iz ekstrema u ekstrem.

Odigrao je 3-4 dosta dobre utakmica nakon kaj je bacen u vatru. Izdominirao Rebica, solidan protiv Lillea, odlican protiv Gorice...

Ali samo nek se pljuje da se pljuje. Pa kad nemamo spremne klince ili nam ne igraju klinci onda ce se opet pljuvati
  • Zvonkec
    481
    Nisam ni sumnjao da će se javiti pljuvači mikića, sramotan potez kove, SRAMOTAN, vidovića je u vukovaru držao do 70te, a ovdje u strahu za svoje neznalačko dupe vadi naše djete u 27. i to nakon kaj je taman počeo igrati. Naše djete se mora istrpiti. Ovo je i jasan pokazatelj jagušiću da slučajno ne dolazi kod nas. Nebu on ovdje vidio više minuta od varele a ne da se igra po njemu slaže ko u belupu
  • Progressive overload
    351
    Bolje je da dobije drugi žuti? Koliko je utakmica odigrao u zadnje vrijeme možda bi bilo bolje da nije ni počeo.
  • Zvonkec
    481
    tu se slažem ali to je opet kovina greška takozvani man management 0 od 100
    Da ga je vadio na poluvremenu riječ nebi reko ovako ubijaš dijete koji nije krivo kaj ti neznaš ko ti je kakav u glavi i sa formom
  • Zagi
    13.7k
    Ne ubijaš niš.
    Pedagoški sada popričat s njim.
    "Ušao si nervozno, znaš to i sam i nisam mogao dalje riskirati. Ne brini , u prvoj si i iduću"

I nema nikakvih problema. Nije mali glup.
  • Droljo
    23.4k
    Dobar potez kove. Dobio bi mali drugi žuti brzo
  • Laki424
    25
    Izgorio od želje,pokazao da može.
    Nema razloga za brigu
  • BBBaranja
    4.4k

Daleko je to od sramotnog poteza.
    Mikića ne pljujem,samo kažem da je pametan potez što je zamjenjen makar i u ranoj fazi utakmice.
    Ne zanima me ni Mikić ni Vidović već Dinamo.
    Malog vrlo vjerojatno nije izvadio zbog greške kod gola nego zato jer je rano požutio i imao dosta problema s brzim Mitrovićem.
  • Zvonkec
    481
    tebi ni gvardiol nebi dobivao minute, kolko je imao žutih minuta, klince treba istrpit, a ne vadit u 27. minuti ako si ga već gurao u tekmu di nije trebao ni igrati. Tu se za jagušića 4 milje daje +20% dečko nebi u dinamu vidio prvih 11 da je došao ovo ljeto dok se svi veznjaci nebi izredali ili poozljeđivali a onda bi ti nakon prve izgubljene lopte na sredini pisao: ''2 milje za ovog juniora dajte ga na posudbu nema on kaj radit u seniorskim nogometu''
  • BBBaranja
    4.4k

Pitanje je dal je trebao početi uopće da,ali s obzirom na razvoj situacije ja tvrdim da je s razlogom zamjenjen.
    To je moje mišljenje,ti imaš pravo na svoje i to je to :smile:
  • Zvonkec
    481
    Smeta me kaj ovdje, a i u klubu jako malo strpljenja imamo za svoje klince. Dinamo nije pafos ili ludogorec i nikad ne smije postati. Igrač se ne postaje na klupi i vađenje mikića jednostavno nije pedagoški pogotovo s obzirom kolko je dugo čekao šansu, Jakirović isto zakucan na klupi, tak da eto to su te borbe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet