• rakurs
    2.1k
    ne kuzim, a kada je trebao?Ljubo

Kolege vjerojatno misle da na poluvremenu. Ali ja nisam baš siguran u to, pa mali je bio na rubu crvenog, dajte ne tražite problem gdje ga nema.
  • rokikaciga
    8.2k
    S tim potezom je ipak pokazao da ima muda. Jebiga, trebalo je i prepoznat da je Mikic dosao do zasicenja fizicki i da bi ga trebalo.odmoriti ali to je odgovornost kondicijskog koji Kovi mora rec "e gle, mali je odigrao 6 utakmica u 20ak dana, bilo bi dobro odmoriti ga, nije bas na razini po xy parametrima"
  • The Undertaker
    9.3k
    Trebao ga je mijenjati odmah čim je dobio žuti ili na poluvremenu.
    Promijenio ga je čim smo poveli 2:1.
  • Ljubo
    284
    sve sto bi napisao u odgovoru kolegama si ti sada napisao i pogodio. Mali je loše ušao u tekmu i bio je sa razlogom zamjenjen.
  • Zagi
    13.7k
    Under standardno izmišlja problem gdje ga nema.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Galesic > Mikic

Fizikalije debelo na strani Galesica, vjerojatno su tu negdje brzinom, iskustvo na strani Galesica.

Po meni bez dvojbe tko bi trebao krpat desnog beka do povratka Valincica. Mikic preskace jednu bitnu stepenicu - posudbu. Ocito nije vanserijski talent da si to moze priustit.
  • Crle
    1.3k
    A malom bi baš pomoglo da je dobio crveni ili skrivio gol pa da bude kriv za kiks?
  • The Undertaker
    9.3k
    Timing zamjene otkriva kako razmišlja naš trener. Kod 1:1 nam treba Mikić jer moramo zabiti a kod 1:2 više ne moramo zabiti.
  • Jurki
    20.9k
    Mikic preskace jednu bitnu stepenicu - posudbu.NitkoBitan

Zbog cega bi igrac na poziciji koje nemas, trebal iti na posudbu?

A toliko se kurcimo nogometnom skolom.
  • NitkoBitan
    33.8k
    A malom bi baš pomoglo da je dobio crveni ili skrivio gol pa da bude kriv za kiks?Crle

Skrivio je prvi gol jer je igrac Slavena koji je zabio gol bio sam kao duh - lose pozicioniranje Mikica.

Ako može Barin isprdak Varela dobiti minute onda isto tako i Noa se mora istrpiti ..Mlad je i neka uči na svojim greškamaZagreb1992

Njihovo ucenje i greske idu na nasu stetu. Meni je zlo od guranja klinaca na silu.
  • Ljubo
    284
    Pa i nije na silu, mali je imao danas lošu tekmu ali isto tako su i neki puno iskusniji igrači i oni koji su dovedeni za paprene novce imali puno vise loših utakmica ove polusezone pa se i nije radio neki veliki problem. Mali je top bek i definitivno može igrati u ovom Dinamu.
  • Crni86
    18.2k
    Skrivio je prvi gol jer je igrac Slavena koji je zabio gol bio sam kao duh - lose pozicioniranje Mikica.NitkoBitan

A zasto je tome bilo tako? Kam je iso mikic kad je pustio mitrovica?

Malac je iso zatvart jagusica kojeg je misic pustio da sam utrci u 16 metara. Nije kopao nos i gledao mitrovica kak daje gol.
  • Zagreb1992
    2.9k
    Neka igra mali ..više mu znače minute ovdje u Dinamu sa kvalitetnim igračima nego posudba u klubove tipa Varaždin ili SB ..Isto tako na silu ga guraš jer veliki trener na klupi mu nije kroz sezonu davao minute nego je raubao Valinčića
  • rokikaciga
    8.2k
    Meni je pun kurac pametnjakovica koji nase najbolje talente ne bi stavljali igrat protiv jebenih Gorica i Vukovara. A tamo neki PSG, Barca i drugi imaju i po 2-3 17godisnjaka redovno u prvih 11 u Ligi Sampiona. Neki ljudi fkt bolje da ne komentiraji nogomet
  • FazeN
    4.7k
    Njihovo ucenje i greske idu na nasu stetu. Meni je zlo od guranja klinaca na silu.NitkoBitan

Moram se samo ubacit nabrzinu, mislio sam prešutjet ali ne mogu.
    Kao netko tko je validan komentirat naše klince koji ih prati svaku utakmicu i znam sve vezano za njih na terenu i van terena, ne samo za Mikića već za skoro sve naše mlade igrače, moram se ubacit i reći da pišeš nebuloze koje nemaju veze s vezom, očito malog ne gotiviš, ovo je već koji negativan komentar u nizu, i to je u redu, ali ne piši gluposti koje ne možeš potkrijepiti činjenicama.

Do prije mjesec dana je bio u juniorima, sad igra 6 utakmica u nizu za prvu ekipu, pola tih utakmica je bio među najboljim pojedincima.
    Griješi svako, tako da griješi i on, i griješit će još, što se mene tiče slobodno, mlad je naučit će.

A to za guranje klinaca na silu pišeš ogromnu glupost, ako je tko guran zadnjih godina na silu u Dinamu, mozda netko i je, al to Mikić nije.
    A jednom kad izađe prava priča van u javnost oko guranja njega, tebe ću se prvog sjetiti i tražit te komentar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet