• rokikaciga
    7.9k
    U repstaciju šnjim
  • Jos-Optimus
    8.2k
    Rekli su da je bahat što je rekao da je bolji od Valinčića. Ja mislim da je bio realan
  • Dino
    4.8k
    Odlican danas, dokaz da naše mlade igrace treba gurati :clap:CastAway1986

Ne smijemo si vise nikad dozvoliti da strani poluproizvod bude ispred naseg koji barem ima potencijal postati pravi igrac. Mikic, topic (i nadam se jakir) u tom uspijevaju.
  • NVKOD
    9k
    Mikić je danas pokazao ono što smo na forumu dugo zazivali - dajte šansu mladima!

Jasno da će biti pogrešaka, loših utakmica, ali ljudi moji, mi smo Dinamo! Imamo akademiju koja je iznjedrila na desetke velikih igrača, zašto ne vjerujemo više svojim "proizvodima"?
  • Dinamosaur
    2.8k
    Danas su ga izklepali pošteno.
    Još mu je i glavni arbitar(kontra njega) bio Rebić, jer je glavni sudac bio u rebicevoj guzici.
    Tak da Mika nema predaje!
  • fakin
    2.2k
    I dalje ce ostati enigma zasto se njemu nije davala sansa, nego igra kad nema tko drugi, kao zadnja opcija.

Nadam se da je s glavom sve u redu i da ga vidimo brzo na terenu
  • NitkoBitan
    33.5k
    Koja tocno enigma? RPG je prosle sezone bio jedan od najboljih igraca, ove sezone je Valincic jedan od najboljih pojacanja...
  • fakin
    2.2k
    Rpg ove sezone do danas imao 0 minuta. Nakon ozljede valincica (nakon sto ga je nepotrebno forsirao sve utakmice 90 min) stavljao je lisicu na beka, pa ktca, pa opet lisicu dok nismo svaku tekmu preko njih primali golove i onda na kraju kao 5. opciju je stavio mikica kad nije imao vise koga. U najmanju ruku kao da je lik 3 klase ispod svih. A sad na terenu vidimo potpuno suprotno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet