• Sajla
    15.7k
    Ljudima su suci u zadnje dve tekme ugrabili 3 bodaCrni86

4. dobili su 3 danas, 1 prošli tjedan. zbrajalo se koliko su dobili prošle sezone, ako me sjećanje dobro služi popelo se to na nekih 20% svega kaj su imali na kraju.
  • Crni86
    18.1k
    a neki ce i dalje pricat o slucajnostima i samo losim sucima :smile:

Gospodo draga ovo danas uz sve kamere i var se nikako nije smjelo dogoditi. Ali bas nikako, ma da ne znam koliko si jebeno los sudac…..
  • Jurki
    20.9k
    ima sigurno ljudi koji nisu navijacki ofarbani.
    U redu, slazem se da je to vjerojatno manjina, ali ih ima.

Kak god bilo da bilo. Hnl je tesko smece od lige zajedno sa sucima.

Kad ce opet igrati kvalifikacije za konf ligu, sljedece ljeto cu jos vise i jace navijati za klubove s kojima ce igrati tovarska balega, pa taman to znacilo da ce nam se koeficijent lige srozati na razinu Gibraltara.

Jebo vam magarac i maslina mater.
  • Zagi
    13.6k
    Loš sudac podjednako zakida po svuda. Naši suci nisu loši, nego korumpirani.

Taj cijeli narativ je iz njihove kuhinje i služi isključivo njihovom benefitu.

Nimalo nije slučajno da nigdje ne vidite kako su Erceg i Kolarić loši suci. Njima se eto, dogodi pogreška.
    Jedna utakmica hlađenja ako je baš očito i ako se digla graja. Vjerojatno bonus ispod stola da to pokrije i za dva tjedna ajmo opet.
  • NORTE
    21.6k
    4. dobili su 3 danas, 1 prošli tjedan. zbrajalo se koliko su dobili prošle sezone, ako me sjećanje dobro služi popelo se to na nekih 20% svega kaj su imali na kraju.Sajla

Nisi uračunao i bodove koji su nama oduzeti.
  • NORTE
    21.6k
    Maknuli su neutralnog stranog suca koji je analizirao situacije i komentirao sudačke odluke.
    Mislite da je slučajno?

Pogledajte medije, nigdje ničega o novoj pljački u korist gube.
    Nigdje anketa o sudačkim odlukama.
    Samo hvalospjevi o Garciji.

Ruka u 16m, lakat u glavu pa gol dok igrač leži na terenu.
    VAR odjednom ne postoji za ozbiljne situacije, a u našem slučaju nas je brutalno zakidao i oštetio.
  • Klenx
    9.8k
    9:52 na sažetku.
    Gledam reakciju Kolingera na loptu prema Rebiću.
    10 puta sam gledao, pa lopta ide njemu u noge, on se izmiče :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Krenulo je još s onim prijetnjama Strahonji gdje se onda on povukao i nije angažiran nitko novi, nemojmo to zaboraviti...
  • FelceAzzurro
    1.1k
    Sve što se treba znati o HNS-u i sudačkoj organizaciji je da su oni VRATILI DADIĆA nakon svega na listu sudaca.

A sve što trebate znati o dinamovim navijačima su naši zonapodcasteri koji bi isto htjeli ići na more, i nije im ono penal bio na Mikiću.
  • Kepec
    8.2k
    gledam ovo i mislim si jel moguće? Lik skuplja noge da bi propustio loptu i Rebić ide 1 na 1.
  • Sajla
    15.7k
    a pogledajte i Rebićeve ruke u skoku sa Šitumom. zašto se lijeva miče, a desna ne?
  • Jurki
    20.9k
    isto htjeli ići na moreFelceAzzurro

Ja ne kuzim kaj ljudi opcenito vide v toj vodi koja je zmazana, slana, punoj fekalija, u koju se ispustaju sva jebena govna skupljena na obali?

Nisam bil na toj zmazanoj mlaki ima brat bratu 10 godina mozda i vise. I ne pada mi napamet odnesti im i jednog jebenog centa.

Ima po Gorskom Kotaru, brvanra kolko hoces, Slavonija, Zagorje seoski turizam.

Kam vas sve vrag jebe nesti svoje tesko zarađene eure tim ciganima?

Iz mora jedino kaj valja je sol.. a i to gledam da kupim Tuzlansku.

Šibenčani i ostali kaj ste na obali.. jbg isprike.
  • Klenx
    9.8k
    gledam ovo i mislim si jel moguće? Lik skuplja noge da bi propustio loptu i Rebić ide 1 na 1.Kepec

Pa evo odvrtio sam video 10 puta da vidim detaljno.
    Lopta mu ide u noge, majstor se izmiče kao da igra graničara.
  • badjibadara
    8.1k
    9:52 na sažetku.
    Gledam reakciju Kolingera na loptu prema Rebiću.
    10 puta sam gledao, pa lopta ide njemu u noge, on se izmiče :lol:
    Klenx

:yikes:
    koji je ovo kurac :grimace:

ni reakcija kod prvog gola nije za pohvalit se
  • Ivdzo11
    8.7k
    Izveo Pajača jer nije znao da je dogovoreno....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet