• GeneralNapoleon
    2.4k

Nisam siguran, ali nije li bas i Kollinger imao cudne reakcije u onoj tekmi gdje je Loksa popusila 4:1 protiv Gorice. Nisam uopce gledao tu tekmu ali mislim da su ljudi tu pisali da se neki igrac Lokse doslovce izmicao lopti umjesto da ju blokira. A mislim i da je bas bilo napisano da je taj Kollinger. Pa eto bas bi bila cudna slucajnost ak je opet on :lol:
  • NitkoBitan
    33.8k
    Famozna utakmica za koju je nestao zbroj golova iz ponude neposredno prije pocetka tekme, a zanimljivom zbroju golova smo svjedocili, pogotovo u prvom poluvremenu :sweat:

Presusila baza talenata, Dinamo odredio distancu... pa mora se od neceg zivjet. Ne zivimo u svijetu jednoroga.
  • Droljo
    23.4k
    Sad sam na dnevniku pogledao opet prvi gol i kolinger se izmiče rebiću pre očito. Sprdnju rade od sporta
  • hardek
    7.8k
    Bilo je više situacija jučer koje su mi izgledale sumnjivo, ne samo ovo s Kolingerom. Kad se utakmica dogovara, nikad nije uključeno svih 11 igrača nego 3-4.Mr Anderson

Cijela jucerasnja utakmica je imala čudan filing. Osmijesi na sve strane od samog početka, svako svakom pomaže ustat kad netko padne dole. Rebićeve proslave golova, ako se to uopće tako može nazvati. Tenzije su bile manje nego na prijateljskoj utakmici. Može biti slučajno, ali utakmica uopće nije imala filing da je natjecateljskog karaktera.

Meni je to čudno iz perspektive toga kako male ekipe igraju protiv nas. Apsolutni fokus, 100% u utakmici, napraviti će bilo šta da dođe do pozitivnog rezultata. Ja jučer tu zaluđenost nisam vidio
  • Danko
    2.7k
    Da sam boban, na zimu bih poslao vukovaru na posudbu 3-4-5 igrača, da ne ispadnu, pa da ispadne jedno od tovarskih gnijezda, loksa ili gorica.
    Osijek neće sigurno ispast, dignut će ih sopić sigurno.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Odlicno rezoniranje :ok:
  • Droljo
    23.4k

Ili ih pitat da oni nama daju dva igrača pa da osvojimo...
  • Marc
    763
    Ja vam kazem da mi moramo biti na 150% da bi osvojili prvenstvo. Ovakva krađa je sramotna.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Rebićeve proslave golova, ako se to uopće tako može nazvati.hardek

Stojaković kad je zabio ko da ne zna bi li se veselio ili ispričao.
  • flajšmašina
    1

Kas igraju s Dinamom, igraju s velikanom koji ih je godinama redom samarao.

Kad igraju s tovarima, igraju s klubom kojeg su svi oni cesto pobijedjivali.

Igrali protiv Osijeka ili Hajduka, tak isti kurac.
  • Filip85
    1.2k
    Kakva senzualnost u ovom pulskom špaliru....
  • Xpert1992
    295
    1:0 svaka cast!
  • Mr Anderson
    15.7k
    Zlomislić ko Fila.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Jel ovo magla pokriva samo pola terena hahah... Kasnije sam se prikljucio ne znam jel od baklji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet