• scarface
    421

Pa to je to. I tu cijela priča staje.
    Amen.
  • badjibadara
    8.1k
    a ovo danas nije prekrssaj Rebica, cist ko suza, lakat u glavu!Orc123

Sudacka komisija, onaj alo alo lazec: Lakat je u prirodnom polozaju tamo gdje i treba biti, na licu protivnika. Opravdana odluka suca na terenu i var sobe.
  • Crni86
    18.1k
    Kaj ce ovaj tjedan smislit sudacka organizacija?

Vjerujem da se ta situacija nece niti analizirat :wink:
  • Zagi
    13.6k
    Jasno. Apsolutno je legitimno tražiti od naših da sve razbijaju u trostrukom hendikepu dok konkurencija svaku tekmu dobije penal i crveni.

Ako to ne mogu, referendumom sve razjebat.

Nemrem vjerovat kaj čitam.
  • krvaveoči
    2
    dajte ljudi Lokomotiva zasluženo povela,nakon toga poklon kroz ne sviran penal. Ultra sretan gol za 1:1,pa opet poklon gol za 1:2.
    Ali jbg,treba tu jebenu ligu osvojit i napit im se krvi cijelo ljeto,da proklinju dan kad su se rodili..
  • veselko tenžera
    6.4k
    Na dnevniku HRT-a komentator nakon drugog gola kaže da se provjeravao duel Rebića i Šitima. Duel naravno, nije prikazan.

Prošlo kolo smo trebali otići na +4 da nije bilo sudačke pljačke, a sutrašnju utakmicu smo trebali dočekati s +3. Znači sudačkim odlukama 5 bogova u korist Hajduka u 2 kola.

Meni ovo smrdi na 1 od sljedeće 3 situacije:
    a) nismo platili reket sudačkoj organizaciji,
    b) LJPV angažirao ekipu koju je ranije branio po sudovima,
    c) upetljala se politika.

Što je previše, previše.
  • Kepec
    8.2k
    Cestom ponosa, čista srca i obraza gledaju kako ih se gura i ne smeta im niti najmanje jer zašto bi.
    A mi i dalje sjedimo prekriženih ruku i ostajemo slijepi pri zdravim očima.

Prije par godina ih se guralo, ali nismo obraćali pažnju jer smo bili toliko jači, prošle godine smo bili lošiji pa je sudačka organizacija postala očitija, ali je Rijeka spasila stvar. Ove godine smo još lošiji, a guranje još jače, Rijeka se sakrila na 6. mjesto pa nam ne preostaje ništa drugo nego da počnemo igrat.

Osvojiti ovo prvenstvo kako je god moguće, ne zanima me. Rukama, nogama, zubima, samo da ga se osvoji. Zadnje kolo je 23.5.2026. čini mi se, a u ponedjeljak 25.5. krenuti s tužbama, sankcijama, pitanjima, dopisima, sastancima i svim mogućim alatima, pozicijama i ugledima prekinuti ovo kaj se događa jer će ovo iz godine u godinu rasti i postat će gori od vučićeve zvezde, ako već i nisu.
  • Sava Krpa
    735
    Ispod radara proslo da je Sarlija dobio cetvrti karton "radi prigovora" na klupi da propusti sljedeću tekmu dok je svakako ozljeđen. Ovome se ne moze stati u kraj tihom diplomacijom. Jer se diplomacija pokusava provesti sa istom stokom i đubradi koja sve ovo radi.
  • badjibadara
    8.1k
    Ovome se ne moze stati u kraj tihom diplomacijom.Sava Krpa

Brijem da je i ta tzv. tiha diplomacija cisto forumska konstrukcija, u stvarnosti ni toga nema.
  • Jurki
    20.9k
    nitko ne trazi da sve utakmice razbijamo trostrukim hendikepom.
    Ali minimum minimuma je trazenje od ekipe da se ne događaju onakve pizdarije kao protiv Lokse, Gorice, Vukovara ili Istre.
    Povedes u Varazdinu, umjesto da ih dokrajcimo, mi stanemo igrati.

Da smo dobili samo pola od tih utakmica.. kompletna masinerija bi mogla lajati na mjesec jer bi bilo +10 za nas.
  • Sava Krpa
    735
    tek bi to bio poraz za zdrav razum. Da nema nikakve reakcije na ovo. Pa taman eto bila i ta "tiha".
  • bbb medimurje
    4.8k
    Rebić je u normalnom skoku dok Šitum skače prema Rebiću s leđa bez jasne mogućnosti da igra loptom. Uz to ni jedna kamera nije pokazala da je došlo do jasnog kontakta glave igrača Lokomotive i već prije podignute ruke Rebića.

Evo nam tenžere :rofl:

Siroti Rebic, šitum se nabio na njegov lakat
    A proslo kolo si vidio konakt s 50m udaljene kamere
    Smrade jedan pokvareni tovarski
  • Pacho
    11.8k

I meni se tako cini.

Treba za procetak poceti masovno otkazivati MAXSport. Ne slati upite ili neke copy/paste mailove nego otkazati. Ako vec klub ne misli reagirati, mozda je jedini nacin da se ligu/sponzore opali po dzepu.
  • Omake
    14.1k
    Maestralna, bezobrazno dobra prestava novog tovarskog wunderkinda Matea Ercega

Xbo4aYG.png
  • Pacho
    11.8k

Treba uvijek staviti njihov najdrazi grb. Onaj sa zvijezdom.

I kakva je ovo vitrina puna trofeja iza? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube