• Droljo
    23.4k

Modrić efekt u reprezentaciji..
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Pa igra prema naprijed i je ozivila ulaskom Zajca i brzim i jednostavnijim rjesenjima. Isto tako, onaj overlap Vidovica za Zajca je valjda prva akcija u dugo da smo odigrali nesto prema naprijed, a da nije dodavanje za krilo. Jednostavno, prema naprijed nema nista osim najosnovnijeg - dodavanje krilnim igracima i napucavanje na napadaca.
  • Marley
    5.3k
    3... 2... 1... here we go... :sweat:

Mislim da se zavaravate, odnosno hvatate za slamke, ovom euforijom (barem mi je takav dojam), da ce eventualni dolazak Livakovica sve popraviti.
    Je, magicno ce onda proigrati svaki na svojoj poziciji i sve ce biti super. Ne vjerujem u to.
    (Isto kao sto, naravno, nimalo ne vjerujem u narativ da je cijela momcad na momente bila u totalnom rasulu jer je golman samom svojom pojavom "unosio nesigurnost")
  • tp1997
    2.3k
    Logično da neće sve popraviti, ali da smo imali golmana Livakovićeve klase, ili samo golmana koji će obraniti pokoji šut koji ne ide točno u njega, imali bismo 3-4 boda više u HNL-u (a možda i ona dva protiv Malmoa). Upravo s obzirom da ekipa ne igra dobro, ti bodovi bi nam bili zlata vrijedni.
  • Zagi
    13.5k
    Već se vide tektonski pozitivni pomaci izlaska Nevistića iz momčadi.
    Izaći će i Ljubičić. Jednom, valjda, nadam se.
  • MarK
    1.3k
    dolazak Livakovića nije samo golmansko pojačanje. Dolazi igrač koji će dignuti glas na druge, donijeti autoritet i dodati malo borbenog duha u ove mentalno labilne igrače. Svi znamo da je Livi fajter i nikad ne izgleda kao mrtvo puhalo.
  • Marley
    5.3k
    imali bismo 3-4 boda više u HNL-u (a možda i ona dva protiv Malmoa).tp1997

Mozda bi, a mozda i ne bi. Lako je sad nagadjati i tvrditi da bi bilo tako, saznati necemo nikad.

Eno Filipovica se prvih par tekmi slavilo kao da je ne znam sto napravio (a nije, osim "izgledao bolje"). A sinoc je vec neki biser napisao, nesto u stilu, da ni on ne valja "psihicki".

Samo da se ne bi cuda ocekivala od Livakovica, a onda, klasika. Da nece ni on "valjati".
    Hoce i napadaci pocet trpati ako on dodje? I tko ce biti kriv ako ne budu?
    Karikiram sad zesce, nemojte zamjeriti, ali valjda je jasna poanta.

Moje misljenje je i dalje, da je Nevistic bio dezurni pedro za sve lose, a to ga je zakopalo jos dublje. Iako ne znam cemu to uopce vise i spominjem, kad vec i vrapci na grani znaju.
  • vlatkomarkovic
    2.5k

A dobro realno Livi je puno bolji golman od obojice, slažem se većinom napisanog, ali realno je
  • puxigadjurdja
    2.6k

Više rupetina nego Pedro ali da, semantika. Potejto potato
  • Fatos Beqiraj
    559
    sve pet, al livi nije lik koji podize glas
  • Zvonkec
    466
    dragi mješaš hrvatski i slovenski a i ovo kaj pogodiš jezik nije purgerski kajkavski
  • Zagi
    13.5k
    Mozda bi, a mozda i ne bi. Lako je sad nagadjati i tvrditi da bi bilo tako, saznati necemo nikad.Marley

Mijenjati prošlost ne možemo ali moći ćemo vrlo lagano usporediti momčadski HNL učinak sa i bez Nevistića.
    13 utakmica , 25 bodova = 1.92 ppm /// 13 primljenih golova

Nažalost miljenik ti je kasno maknut sa gola pa uzorak neće biti direktno usporediv ali tih pet utakmica će biti dovoljno za izvlačenje zaključaka.
  • Marley
    5.3k
    nije :smile:
    Samo zrtveno janje. I zrtva losih okolnosti otpocetka. Rupa nije.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Ljudi su ovdje iznijeli trilijun razloga zašto čovjek je loš. Recap: prima više od golmana u rukometu, Dinamo s njim kao prvim golmanom ima ispodprosječne rezultate, ima 2 utakmice u karijeri gdje se može pohvaliti da je klubu donio bodove, internacionalnu karijeru nema, nije čak bio ni U21 reprezentativac, a kamoli pozvan na okupljanje A reprezentacije kao treći golman za prijateljski susret. Statistički najgori golman lige.

Ili iznijeti barem dva suvisla protuargumenta konačno ili ne znam kako bih drugo opet opisao otvaranje ove teme osim da se radi o ragebaitu.
  • rokikaciga
    8.1k
    Statistički najgori golman lige.Tvrdica McTvrdi

U realnosti je to Matijas :lol: Da stanem malo u obranu Nevi :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url