• Kia pride
    97

jučer oko stadiona, zvonimirova, kenedy, maksimirska, sve puno navijača po bircevima. Kužim da kvartovska ekipa gleda u bircu, to je normalno, uvijek ima ljudi, ali ovo nikad nisam vidio, sve puno i po ulicama vidim ljudi žure oko 19h u birc. To je samo na tom prostoru sveukupno bili 3k ljudi. Ono zašto? Utakmica je doslovno malo dalje.
  • Kia pride
    97

kajkavština je standardni jezik nas zagrepčancof, a ne književni.
  • Zagi
    13.5k
    Kule ušao , primio iste te lopte, odložio ih i otrčao dalje u napad.
    Stalno neki alibiji , a doslovno ga mijenja igrač koji svaku tekmu igra protiv istih protivnika i napravi više u 30 minuta nego ovaj u 60.

Kako zaključak nije trivijalan?
  • Kia pride
    97
    ni Kule ni Beljo nisu dobri, na zimu treba jednog riješiti i dopeljati igrača koji zna s loptom, drugačijeg profila napdača.
    kad smo kod Kulena, jučer je imao jako dobru šansu, u 86. minuti ja mislim.
    oni Beljo isti drek drugo pakovanje.
  • The Undertaker
    9.3k
    Ne, u javnom prostoru se piše i govori hrvatskim standardnim jezikom ili najbliže tomu. Lokalnim narječjima se govori i piše u lokalnim sredinama, gdje te razumiju. Ovo "prodavanje" kajkavštine u mediju koji je namijenjen navijačima iz čitave Hrvatske i šire je i nepristojno i besmisleno.
  • plavi72
    2k
    ...Kako da se kontroliram kad me ubija osjećaj
    tako drugačiji od svega što razumijem
    od svega što želim da vidim
    nešto kao flash...
    Gledao sam opet film o beznađu
    ili je to možda bila kronika nepoznatog
    jer tako se zvao čovjek ni živ ni mrtav ...
    Bit’ ću spreman da zaboravim
    neke poderane ulice
    bljesak mokrih tračnica
    prvi tramvaj preko Trešnjevke
    sjaj u tvojim očima…

Čestitke Boysima ekipi s Trešnje,a za trenera i utakmicu sam citirao dio pjesme iz mladosti,nisam je ni čuo odavno,ali gledajući tekmu tekst mi se pojavi pred očima.
    Još dobiti Barcu i Bayern(Slaven i Lokomotivu) i "dobri" trener ostaje,trebamo biti strpljivi to je proces ... Kako da se kontroliram...
  • Peškaman
    8.3k

To što je u povijesti bilo je smiješno vaditi i tako davati neka pravdanja. Činjenica je da se nismo poskliznuli nego smo otresli od pod i da smo se vratili pet koraka unazad što se tiče europskih nastupa.
    Celta,Lille,Betis su nas rutinski nogometno odgojili u prvom poluvremenu, trener i navijači se tješe da smo dobro odigrali drugo poluvrijeme a u biti nam ljudi rutinski prepustili posjed.
    Možda ljudi i ne bi toliko kritični bili da smo pokazali nekog ku*ca u prvenstvu,da imamo bar 4-5 bodova prednosti nad drugim, da smo dominantni a ne da nam nogometne lekcije na terenu dijele Lokomotiva,Gorica,Vukovar..
    Koliko još pouka moramo naučiti i izvući iz sramoćenja je pitanje za glavne.
  • Filip B
    222
    pretpostavljam da meni odgovaras u vezi Belje i kontrole lopte. Znaci sve ostalo je ostalo isto samo su se zamjenili Beljo i Kule? Nije u igri bio novi, drugi vezni igrac, drugo krilo, drugaciji pristup protivnika, umorniji letargicniji protivnik?

Izbijali su bezveze, napamet lopte prema centru i nitko nije dolazio u podrsku. Krenimo od toga, pa onda mozemo komentirati kako nije dobar on u primanju i tranziciji.
  • Droljo
    23.3k
    Nije dobro
  • Masto
    546
    Šteta da se dogodio taj blackout poslije prvog gola, sva tri gola primljena greškama igrača, do prvog je dinamo izgledao okej, moglo je sinoć bolje i gore, nažalost propuštena šansa kulenovica i zajca
  • NitkoBitan
    33.7k
    Meni je današnja posjeta od 11 437 gledatelja sramota. Protiv jednog Betisa imati takav mizeran broj je jako loše.Kepec

Opcenito je neki trend u Europi da je u EL i KL sve manji broj gledatelja na tribinama, ljudima jednostavno nisu toliko napeta ta natjecanja, barem ne u ligaskoj fazi (cekaju play off).

"Dobra" stvar je ta da je ispalo ovom posjetom da ljudi ne dolaze zbog protivnika nego zbog Dinama. Nadam se da cemo to dokazat u sijecnju na FCSB u utakmici koja nam je kljucna i u kojoj imamo dobre sanse.
  • Facke
    7.1k

Da je Betis bil male vise koncentriran v drugem poluvremenu oni bi nam zabili 6 golova. Nije to nikakuv blackout. Ekipa je bez samopouzdanja v europe i totalne unistena. Zahvaljujuci strucnem stozeru koji veli "Betis vodi nezasluzene 3:0" i "mi nismo spremni za ovakve utakmice" i "trebaju nam jos dvije selekcije igraca". Sorry. Ove je bile za ocekivati. Pogotove kad vidis sastav gde igraju tri sestice ispred obrane i znas vec unapred sa neme ni sanse stvorili s takvem sustavem. I kaj be bile ? Osim pred kraj utakmice? Najgora stvar je kaj Kova ponavlja svaku tekmu iste greske. Nije trener za Dinamo i amen.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Puno ljudi tu nisu pravi navijači, nego gloryhunteri gori od najgorih tovaraHrc-Vg

Rečenica sama po sebi kontradikcija. Tovari su definicija nekog tko nije gloryhunter jer podržavaju klub koji nema nikakav uspjeh desetljećima. A drugo, gloryhunteri su navijači Dinama koji traže da se u HNLu prebaci 80 bodova i da se prođe skupina EL? To je odjedanput postao gloryhunting?

Momčad za velike stvari se mora stvoriti i treba malo vremena…Hrc-Vg

Floskula poput onog "ma lijek je super ali eto moraš ga uzimat 5 godina da krene djelovat". 2018. je ekipa izašla 15.7. na teren i pregazila izraelce 5:0. Do Božića svaki igrač je postao duplo bolji i vrijedniji. Nama su sada svi lošiji negoli su bili u prvom kolu. Doslovno svi
  • Efes Pilsen
    14.1k
    To je ono sto me smeta u ovoj cijeloj prici, ne smeta me poraz, ali da mi u svakoj ozbiljnijoj utakmici primimo gol i to dovede do raspada sistema, to je sramota ovog Dinama i strucnog stozera.
    Vice je napisao dobar clanak. Dovoljno je pogledati i ostale rezultate, jedan FSCB se vratio iz mrtvih, Young Boys je dobio Lillea, Ludogorec je dobio Celtu. Svi igraju bez ikakvih kompleksa, a mi koji smo (barem smo tako mislili) ostavili neke komplekse iza sebe ih sad nanovo prozivljavamo.
    Zasto? Cemu to? Da trener bude simpaticni Hrvat koji se u 5tom desetljecu zivota uci nogometu na najvisoj razini?
    Prosle sezone sam, malo reci, popizdio na izjave Marica kod transfera Sucica. Poslije gomile transfera i dokazanih igraca frajer u 2024. prodaje igraca za REPUTACIJU.
    Sad se isti film ponavlja samo na terenu, od ekipe koja je europski stabilna, prepoznatljiva povlacimo se u neku jebenu rupu gdje se hrpa iskusnjara uci igrat nogomet.
    Prosle sezone ispusis povijesni drugi krug na gol razliku, popusis prvenstvo na gol razliku i ove sezone ne mozes prestat primat golove u serijama.
    Doslovno je ista situacija danas, hvatas tih usranih 11 bodova, ali si ispod crte jer nisi 3 utakmice u nizu uspio izgubit barem bez jebenog raspada gdje ti zavrse utakmicu u 10 minuta.
    Ovo ne moze bit novo normalno i ne moze bit prihvatljivo. Igre nema, igraci stagniraju, a uprava spasava dobrog vojnika Kovu.
  • Mr Anderson
    15.6k
    ...Kako da se kontroliram kad me ubija osjećaj
    tako drugačiji od svega što razumijem
    od svega što želim da vidim
    nešto kao flash...
    Gledao sam opet film o beznađu
    ili je to možda bila kronika nepoznatog
    jer tako se zvao čovjek ni živ ni mrtav ...
    Bit’ ću spreman da zaboravim
    neke poderane ulice
    bljesak mokrih tračnica
    prvi tramvaj preko Trešnjevke
    sjaj u tvojim očima…

Čestitke Boysima ekipi s Trešnje,a za trenera i utakmicu sam citirao dio pjesme iz mladosti,nisam je ni čuo odavno,ali gledajući tekmu tekst mi se pojavi pred očima.
    plavi72

Ja si je baš jučer ujutro puštao, cijeli album ustvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.