• Bruh
    1.2k
    Danas smo imali sreće kaj je ostalo 1:3 ovome se od precku na liniju jos 1 na 1 fulali
  • Laugreano
    4.8k
    Znam da cete me svi popljuvat, ali meni ovo danas uopce nije bilo lose. Jbg dva gola smo si sami zabili.
  • Trnjani
    92
    Screenshot-20251211-213043-Facebook.jpg
    U dobru i u zlu, sjever je uvijek tu!
  • miro
    8.1k
    Grmilo je danas, top izdanje Sjevera
  • Filip B
    215
    prvi put u zivotu sam se pokupio na poluvremenu s tekme. Vozio sam 4h preko dvije drzave danas da dodem na tekmu, doma ostavio zenu i 6omjesecnu malu. Nisam ni starce pozdravio, direkt na stadion. Kad vidis, ne nedostatak zelje, nego negativnu zelju, onda i vidis da nema razloga biti tu. Bio sam na puno gorim debaklima od ovog, ali trecu utakmicu u europi bez krvi i zelje ne mogu podnijeti.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Čitajući malo Zonu ispada da više forumaša samo sere i trkelja po tipkovnici nego kaj nas ide na utakmice. Svaki drugi magistar nogometa.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Na kraju neriješeno, oni dobili prvo poluvrijeme, mi drugo. Mi zabili dva gola, oni dva gola. I još im jednog poklonili.
  • lukaoj
    73
    nemam problem reci da je Dinamo los kao sto je danas bio los, ali neki tu pisu "sramocenje i rasipanje ugleda". Mislim, ne vidim kako je sramota izgubit 3-1 od Betisa. Ajde da protiv Steaue ovako odigramo i izgubimo onda je sramota, ali Betis je top ekipa, protiv takvih igras koliko ti oni dozvole, ne znam ko moze ocekivat da se mi nadigravamo s njima
  • fakin
    2.3k
    Dinamo u zadnjih 12 utakmica u hnlu i europi ima 5 pobjeda uz jako negativnu gol razliku. U zadnje 3 euro utakmice imamo gol razliku 1:10.

Ako tebi to nije sramocenje i rasipanje ugleda onda se malo zapitaj
  • lukaoj
    73
    ja govorim za ovu tekmu, naravno da je sramocenje gubiti od Istre i Gorice, to se slazem, ali ova tekma sama po sebi nije tolika sramota
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k
    Tako je to kad protivniku pokloniš sve, a svoje 2 prilike promašiš, u Europi se to brutalno kažnjava... Koliko su igrači psihološki van svega se najbolje vidjelo u onom Kuletovom promašaju, trebao je pitati Vallesa gdje hoće da mu zabije, a on direkt u njega.
    Sve u svemu, nekaj smo igrali prvih 10-ak minuta i zadnjih 10 min, premalo i preloše.

Ja se stvarno nadam da Boban ima ili barem aktivno traži zamjenu za Kovu te da na zimskoj stanci startamo s novim trenerom, ovo više nema smisla.

A zadnje dvije tekme dobijte momci na silu ako treba!

Sjever vam je danas svojim navijanjem pokazao kak se gine za klub i dao podršku, igri i rezultatu usprkos, još jedno jebeno naše izdanje :fire: :heart:
  • Davieboy86
    1k
    Opet vam ponavljam jedno zilionti put . Mario Kovacevic ostaje trenerom Dinama do 5 mj 2026! Onaj koji mu je tu priliku pruzio ce i odgovarati kako god zavrsilo!Sto prije to prihvatite biti ce vam lakse. Amen
    Idemo dalje.Tako je kako je! Slaven ,po meni utakmica ovog dijela sezone.
  • Mr Anderson
    15.6k
    To je to, bit svega.
  • Xpert1992
    264

Zakaj bi ostal trener do kraja sezone? Kaj fakat nema ni jednog drugog trenera na svijetu koji bi mogel delat bolji posao od kove?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.