• Svi na Sjever
    3.3k
    Ovo s Varelom je vrijeđanje zdrave pameti.

Betis se nudio u drugom poluvremenu u dosta situacija, mali Varela od dobrih bar šest situacija je samo jednom dao solidnu povratnu, u ostalim situacijama nije uspio sa vrha 16 metara dobacit do peterca, kamoli nekoga ozbiljnije uposlit ili je izgubio posjed vrlo lagano.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Puno ljudi tu nisu pravi navijači, nego gloryhunteri gori od najgorih tovara…Ni ja ne mogu smisliti Kovu, ali neke stvari koje se pišu su totalno neprimjerene i odvratne…Vidi se koliko je tu ekipe koja gleda Dinamo 5-7 godina i ovakve stvari su im strane. Momčad za velike stvari se mora stvoriti i treba malo vremena…Ali ja mislim da Kova nije čovjek koji treba dobiti to vrijeme…Laku noć.
  • Thor
    1.6k
    Decki i cure...mozemo sve relativizirati ili traziti izlike ili hejtati na entu. I jedno i drugo nije ok.
    Jedina cinjenica je da je ovo lose.
    Pali smo ali i dalje padamo u svim segmentima igre. To kaj u hnl na misice uspijemo nekaj napravit tu i tam sa klubovima ispod nivoa je eto tak...vani smo s klubovima istog ili viseg nivoa postali kanta za napucavanje...opet a ne cak ni egal :brow:
    Necu hejtat trenera,igrace, nepotrebno je...reci cu samo izdrzali smo i gore ali me najvise boli to kaj prosipamo ugled bez ikakvog otpora. Ne kvalitetnog,nego nikavog otpora.
    Mozemo si reci ovo je tranzijcijska godina,uigravamo novi klub,nove odnose, igrace,sisteme, radimo nesto novo od 0 strpite se...no sve ovo skupa za sad nije dobro. Ali ni ne vidim bas da ide na bolje. Ide na losije.
    Strpit cemo se mi svi skupa i biti cemo podrska no nemojte od nas delat bedake. Barem ne tako da od nas ocekujete da bezgranicno dugo cekamo da se nesto dogodi vidljivo bolje. Strpit cu se s ovim ispod prosjecnim jer na proljece u najmanju ruku ocekujem izvrsnost ili barem odlicnost. Ako se to ne dogodi onda smo u jebenom problemu na svim razinama.
    Nadam se da se ovo popraviti sto prije!
    Riskiral sam i upalu pluca danas kak sam prije tekme pisao (nadam se da ipak nebum tak zavrsio) i opet cu, necu odustati od podrske no ocekujem da se nesto konkretno bolje radi od ovog nemocnog nogometa. Jer kaj je najgore pocinjem se ne uzrujavati...postajem po malo idiferentan nakon ovakve tekme a to me podsjeca na neka ne dobra stara vremena koja ne zelim da se ponove.
  • MojZagreb
    49

Prosim te piši furt na našem lepom KAJ-u. Naj se obazirati kaj gdo veli.
    Kajkavščina i Čakavščina so autohtoni jeziki Horvatske, če negdo to
    nezna , njegov problem.
  • Kepec
    8.1k
    Meni je današnja posjeta od 11 437 gledatelja sramota. Protiv jednog Betisa imati takav mizeran broj je jako loše. Skroz suprotno tome je današnje izdanje Sjevera koji je po tko zna koji put dokazao da je tu stvarno u dobru i u zlu i da ga ne zanimaju gluposti s interneta nego pjesma i navijanje, ono čemu jel navijači i služe. Čista romantika od navijanja unatoč rezultatu, ne bi bilo loše da se igrači malo ugledaju, ali osim igrača i određeni "navijači".
  • Thor
    1.6k
    i ne bi bilo lose da nakon sjevera barem mahnu zapadu ili bar kurtuazno zapljescu. Prolaze pored zapada kao da ne postoji...malo me to sad i smeta. Kaj smo mi na zapadu gostujuci navijaci? Ili kaj? Ok nismo sjever niti bi trebali biti bas kakvi ali nismo bas ni govna pa da se pored tribine prodje kao da ne postoji.
    Uostalom pol zapada je sa istoka i nakada sa sjevera sada tu.
  • Dani Olmić
    2.1k
    U svim segmentima vecer za zaborav …

11.437 gledatelja: mom misljenju pre malo za jednog ovakvog atraktivnog protivnika - vise je bilo na vukovaru jbt, a igra nikakva, jednu pravu priliku nismo stvorili (betis je u 2. na svu srecu stao, inace bi ovo jos ruznije ispalo) … plakat cemo mi jos za tkvz senatorima .. ne pamtim da se zadnjih 3-4 godina popilo bas 10 komada u 3 tekmi europske lige gdje se protivnici ne zovu real, bayern, barca, paris itd… (iznimka bayern 9:2, ali je ovo po meni gore nego tih 9:2)

Bojim se da se s ovim trenerom nemamo cemu nadati… a i dosta ovih igraca su potpuno precijenjena… nisu bas sve klase kako ih se prozivalo pocetkom sezone

Gadno doba…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.