• Do kraja2023
    371
    Mene sram posjete, mi jos nijednom ove sezone nismo rasprodali stadion. Za koga da radimo novi od 35k, jeftnijie je da klub otvori grupu na nekoj drustvenoj mrezi da "navijaci" mogu iz komocije pljuvat, kad tak i tak ne dolaze na stadion.
    Alibi navijace smetaju alibi nogometasi, tog ima samo kod nas.
  • zagrebackidinamo
    76

Onda isprike Kelavi.

Svaka čast onom tko je trener golmana.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    nisam neki fan kelave, ali on je tu kratko, glavni odgovorni je gojko mrcela koji je tu dosao s jakirom.

S njim su poceli svi nasi problemi s golmanima i nevjerojatno mi je da nitko u klubu ne evaluira njegov rad i povezanost sa kriminalnom formom vratara.
  • fakin
    2.3k
    pa tu piše tko ima kakvu funkciju u stručnom stožeru: https://gnkdinamo.hr/hr/momcad
  • Zagi
    13.5k
    gojko mrcela koji je tu dosao s jakirom.Goncalo Santos

Dosta prije Jakira, barem godinu - dvije ako se ne varam.
    Povezuje ih samo to kaj im je klub prije bio Rijeka.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Teško da će se rasprodati kad imaš tribine kakve imaš uz hladno vrijeme. Za takvo nešto ti treba lijepo vrijeme, atraktivan protivnik i bitna utakmica jer se inače sjever gore neće nikad rasprodati.
  • Benito
    1.4k
    mislim da je Mrčela došao s Jakirom
  • Zagi
    13.5k
    Je, u pravu si .
    " U Maksimir je stigao prije dvije godine (2023), skupa s Sergejom Jakirovićem. Jakir je otišao, Gojko je ostao..."
  • Zg123
    3.1k
    Nakon ove izjave Bloudeka na poluvremenu mene vise ne cudi MK i njegovo ocajni vodjenje utakmica kad ima takve "strucnjake" pored sebe pa to ne znas tko je pobuljenjijih od svih njih tamo
  • modri-kibic
    1k

Nadam se sa povratkom Livakovića da u paketu dolazi i Žufić
  • prefontaine
    5.6k
    Nakon crnog petka, u Dinamu je počeo i božićni popust. Velika rasprodaja ugleda donedavno ambicioznog europskog kluba! Zalihe su ograničene, ostale su još samo dvije utakmice i kolekcija za ovu sezonu je gotova.

Dragi suparnici, dođite nam i iskoristite ovu apsolutno neodoljivu ponudu gdje ćemo vam uz malo ili nimalo truda podijeliti sve ono što smo godinama mukotrpno stvarali.
  • sport
    5.5k
    "Navijači Dinama bijesni su nakon još jednog poraza pa su Dinamovu Facebook stranicu zasuli reakcijama"
    Danas svatko može pisati za novine.Otvoriš FB i prepišeš što o utakmici,bilo kojem igraču misle "stručnjaci" sa bogatim iskustvom u nogometnom radu.Neki ljudi baš obožavaju sjediti doma,gledati utakmicu i istovremeno pisati komentare.Naravno kad se pobjeđuje onda ne stignu pisati ništa.I takvi su postali mjerilo za ono što misle dinamovi navijači.Veselim se novoj Kranjči i dolasku nas istinskih 11.163 navijača na utakmice.Nije ni nama koji smo na utakmicama drago gubiti ali nemamo ni vremena ni želje odmah poslije utakmice srati i prosipati naknadnu pamet.
    Gledati utakmice uživo i na TV-u su dvije različite stvari.
  • striko
    2.9k
    Vidim neki su se zabavii sinoć na utakmici. Izgleda da je i nama rezultat prolazan a ideal vječan.
    Negdje sam to već čuo.
  • The Undertaker
    9.3k
    Prošla je faza ljutnje, sad je faza rezignacije i sprdanja (od muke). Jučer su krenuli aplauzi kad smo vratili loptu golmanu kod 0:3.
  • antecacic
    275
    Ako se igrači i stožer ne saberu i resetiraju, ide još jedno besplatno školovanje za vikend. Ali ovaj put u Koprivnici.
    Nekako mi se čini da je Gregurina tvorac onog lanjskog Belupa, a ne Kova. Budemo vidjeli u nedjelju.

Nakon toga Lokomotiva bez Bakrara i Bennacera. S rizikom nekih ozljeda i kartona u Koprivnici, a 6 boda nikad bitnija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet