• Goncalo Santos
    2.7k
    Prije utakmice jedno 3 puta rekao da su naucili pouke iz proslih utakmica, bude li sad opet nakon utakmice spomenuo lekcije nove.... Pomracenje uma cu dobiti.
  • don
    17.4k
    ne mogu virovat da ljudi idalje pljuju Kovačevića. :lol:

preusmjerite poruke i želje u temi Zvonimir Boban jer je on jedini odgovoran za ove sramote na terenu.

po 10. put. Kovačević ne zna, zna i on da ne zna. Sam sigurno neće otić ka šta ne bi ni nitko drugi.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Na krivoj ste temi, ne drži se sam na klupi nego ga drži Zvonimir Boban.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Kovačević u srazu protiv trenera koji vode klubove europske srednje klase je kao predškolac koji pokušava igrati šah protiv Kasparova.
    Nakon utakmice će standardno trkeljati o nesreći, a to što pukli po golu nismo već treću utakmicu zaredom i što nam je jedina napadačka akcija nakon šest mjeseci rada izolacija na Hoxhu, to je valjda problem nekog drugog.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Ne znam koliko me ljudi ovdje znaju, ali ja ozbiljno mislim da bi jebeni Mario Cvitanović bolje pripremio ovu utakmicu. A on je jedini trener zbog kojeg sam presto preko mjesec dana pratit Dinamo koliko smo loši bili.
  • hardek
    7.7k
    Šta god da se desi u sljedeće dvije HNL utakmice, ovom predstavom si je ispisao otkaz. Ovo više ni Boban ne može progutat
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Gubiš 3-0 a bunkerica , momčad u raspadu a ti sjediš na klupi. Od pobjeda protiv Milana i 11 bodova u ligi prvaka mi smo postali momčad za štednju i nabijanje gol razlike . Soldo i Topić ti nikad nisu počinjali ni protiv Vukovara a ti sad izmišljao neke fore. Ali da ,jebeš Europu ,HNL nam je najbitniji. Sreća pa nismo morali igrati kvalifikacije, nebu mi Europe vidjeli sa ovim velemajstorom . Kao što nećemo vidjeti Europe sa njim na čelu ni sljedeće sezone . Max Konf. League
  • fakin
    2.3k
    Kaze Bloudek da betis nezasluženo vodi 3:0 :lol:
  • Jaro
    11.4k
    On protiv Betisa odmara momcad za Slaven. To nikad nije i nikad nece biti Dinamova filozofija. Ovo je zestoka mrlja na Bobanovom liku i djelu…
  • K3p
    381
    Iako se slažem da mario nije naš kalibar, primili smo golove zbog grešaka u obrani, a ne zbog njega...
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    :rofl: tri mrtve je Fila obranio. 0-5 realno
  • K3p
    381

Jesi sretan sad ?
  • fakin
    2.3k
    nisam sretan sto su nam treneri kvalitetom i po cvu za slaven belupo i varazdin, gdje su i bili prije Dinama. To pisem od prvog dana otkad su ovi u stručnom stožeru.
    To je daleko ispod razine Dinama
  • Pacho
    11.7k
    Sta reci vise o ovoj besramnoj prevari...
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    golovi su posljedica loše postavke igre , postavke momčadi kao da nemamo jebene šanse , a pobjeda je donosila prolaz . I da je 0-0 razvalili su nas ,a fali i njima dosta igrača
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.