• Ijayi Atiemwen
    5k
    Vjerujem da cemo onaj izgledati u iducoj utakmici sve bolje
  • Pacho
    11.7k

Nije ni nama lako. Nova smo ekipa
  • Orc123
    14.1k
    Mi nesto ocekujemo dalje? Jel vi cujete kaj oni izjavljuju nakon ove sramote? Jel su ti ljudi u stozeru svijesni da treniraju Dinamo, a ne Belupo ili Varazdin?!
  • San Lorenzo
    23.6k
    Sta reci vise o ovoj besramnoj prevari...Pacho

Svjesnsmo svega moramo bolje da to bude bolje da budemo zadovoljn svi naši navijač i svi u klubu svjesnsmo šta se traži ovde jel u Dinamu tu.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    al tocno to, sve vec videno dovoljno puta, cak ne mogu reci da se zivciram. Nije da nismo ocekivali ovo. Nema smisla ponavljati se.

Samo cu reci da mi dusa place dok gledam slobodni pad voljenog kluba u provaliju i ja bi se sad trebao praviti da je ovo super, da je sve preko 0 bodova u eruopi veeeeliko veselje.

Iduce cemo biti ko panama protiv engleza, kad na 4.0 zabiju za 4.1 i ide delirij na tribinama.
  • Pacho
    11.7k

To je valjda da obecana rezultatska izvrsnost.

A kako se Kovi jucer lice ozarilo kad ga je novinar pitao za izjavu Bjelice da je dobro igrati pretkola da bi se ekipa uigrala :lol:
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Izvučemo pouke iz ove utakmice ,nova smo momčad . Fali nam ta desna strana , sad su neki novi dobili šansu , fale nam neko važni igrači. Sad dolazi Slaven koja nam je najvažnija utakmica ,gledati ćemo onaj da tad budemo pravi. Da pobijedimo ,mada nam je to sad najteža utakmica ,umorni smo
  • Plava stijena
    668
    Ta rigidnost u forsiranju iste formacije bez obzira na protivnika se pokazuje kao težak promašaj. Pa nisu bez razloga Neno, Serviser i Vaha bili kompetitivni s ovim rangom suparnika u 3-5-2. Dodatan stoper ti itekao puno znači u obrani kad znaš da ćeš sjedit u svojoj tećini veliku većinu utakmice. Mislim Kova u izgradnji igre nije pokazao ništa, a te njegove priče o lekcijama, školi, uigravanju i kaj ti ja znam čemu može prodavat babicama na placu gdje mu je po svemu i mjesto.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Zar ni pouke nismo izvukli ??
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    da je igrao predkolo ispali bi prije tovara
  • Sibirski plavac
    7.4k
    Ne plaši mene toliko činjenica da će ostati još dvije preostale tekme na klupi. To se očekivalo da ga neće micat do zime. Mene više plaši mogućnost da se uopće nije tražilo novu opciju, pogotovo nakon silnih Gorica, Vukovara, Celti, Loksi. Naivno se nadam da se gledalo ili da se planira gledat neko novo lice za zimu. Ukoliko nije tako, jao nama.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    ma kako da ne ,how yes no , izvlačimo pouke svaki put . Pouka je takva da Bloudek vodi momčad , a ovaj stoji ko kip slobode
  • Goncalo Santos
    2.7k
    na kraju ispada da nije dobro bilo sta je imao cijelo ljeto za pripreme, nije dobro sto je dobio novu ekipu na vrijeme, svjezu, a stara kod koje je doslo do zasicenja i koja ga sigurno ne bi prihvatila je otisla, nije dovoljno onda ni 4 mjeseca za biti u rastu forme, a ne provaliji...

Ni sa cime on ovdje nema srece, sve ide tezim putem, nista ga pogodilo nije.

Pa dobro, pratit cu mu konferencije kad bude u karlovcu nakon pamica, da vidim hoce li tamo imati primjedbe.
  • GOAT
    4.2k
    Čovjek ima Bobanovu podršku, nije mu dao opravdani otkaz prije mjesec dana, znači imaš svu slobodu svijeta i možeš igrati kako ti se digne kurac taj dan i ne moras strahovati od nikoga a mi evo slažemo bunker na bunker i prosipamo bodove. Nije me sramota izgubiti od Betisa pa cak i da nas dobiju 5:0, ali da ovako padnemo bez volje bez plana to je druga priča. Ne znam kako se čovjek svakog jutra pogleda u ogledalo i sam sebe uvjeri da je ovo pravi put i da on radi odličan posao, a ne vidi koliko štete donosi klubu u kojeg se kune i kojeg voli do neba.

Previše novca, bodova i ponosa nas košta jos jedan promašeni trener u nizu.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Pouka je takva da Bloudek vodi momčadKujtim Shalla

Onda nema zime, pa tip je bio pomoćni trener u Al Wahdi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, krema svjetskog nogometa. S takvim iskustvom Dinamo će gazit svih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.