• Jos-Optimus
    8.2k
    ispada da se Hoxhi cijelu sezonu slučajno dogodi da mu nešto prođe. To nije argumentacija, nego ne voliš čovjeka. I tvoja je ideja da našeg najopasnijeg igrača (kojem je najveća mana taktička neškolovanost) staviti na wingbacka, a dečka koji proklinje dan kad je stavljen na krilo - staviti na krilo. Stari moj, ako Kova niie dobro vodio tekmu - ti sigurno nisi ponudio bolju varijantu.
  • jedan u nizu
    16.6k
    ispada da se Hoxhi cijelu sezonu slučajno dogodi da mu nešto prođe. To nije argumentacija, nego ne voliš čovjeka.Jos-Optimus

Istina, ne volim covjeka bas, ali ne uskracujem mu to da je nas najopasniji igrac u zadnje vrijeme.

Ali poanta mog posta nije bilo da mu se slucajno nesto desi, vidi sa da ne citas sa razumijevanjem.
    Poanta je da kad zabije gol, ili nesto napravi, nije zato jer se promijenilo nesto takticki, jer su se promijenile upute igracima, nego mu je jednostavno poslo za rukom ono sto pokusava.
    Pa mislim normalno da pokusava, i da ce mu jednom proci, a da 5 puta nece. Ni Messiju nije svaka prolazila.

Pozicija wingbacka nije toliko defanzivna., wingbackovi se koriste kada nemas klasicno krilo. To je igrac koji ce napadati, ali ce ipak stajati malo povucenije kada nema loptu.
    Tu poziciju ne koristis kada imas krilne napadace, nego kada imas dvije spice, ili kada vise pokusavas igru kroz sredinu, pa taj winback stvara priliku iz drugog plana.
    On u biti je najopasniji igrac na krilnim pozicijama, samo nije fokus na njemu kao krilnom napadacu, nego kao igracu koji itekako sudjeluje u napadu, samo sto se ne forsira igra toliko ocito preko njega.
    A po meni, Hoxhi itekako pase da ide iz drugog plana, po meni je opasnije kada utrcava u prostor ili kada napada nepostavljenu obranu, a ne kada se zabija u bunker.
    Ako smo vec imali punu veznu liniju, ako imamo takvu postavu, ideja sa wingbackom nije losa, dapace.

Sto se tice Vidovica, Najvise utakmica u zivotu je odigrao kao lijevo krilo. Mozda mu to nije najbolja pozicija, ali ga treneri vide tamo kao dobro rijesenje. Ja ne znam koje utakmice su svi gledali kada s zakljucili da je Vidovic cista 10ka.
    Nama je i Ivanusec bio pojam desetke dok ga Cacic nije stavio na lijevo krilo i da tamo nije odigrao najbolju polusezonu karijere.
    Kada je bio kod nas na posudbi, Vidovic je bio medu igracima sa najvise doprinosa golova nase ekipe, i sasvim dobro se snalazio tamo.
  • Jos-Optimus
    8.2k
    wingback se igra u totalno drugom sustavu kojeg mi ne igramo, nadrobio si baš puno toga bez nekog valjanog argumentiranog temelja. Poanta je da si docirao s visoka, nista nisi bas dokazao, dapace. Ti bi mijenjao pozociju covjeku koji je donio izjednacenje i bio nas najbolji igrac. Zao mi je, ali to su gluposti, a jedino objasnjenje ti je da ti mislis da njega ide slucajno. Nista ti objasnio nisi. Kova je zamjene pogodio, dapace, donijele su nam gol, a pocetna postava je donijela dominaciju. Na suđenje se utjecati ne moze, a ovo tvoje je teška fantazija sa totalno hazarderskim potezima.
  • jedan u nizu
    16.6k
    Gle neda mi se vise raspravljat, kad se raspravljat ne znas.
    Svatko ima pravo na svoje misljenje. Ja svoje misljenje iznesem i ti kazes da je sve glupost. To je tvoj argument.
    Ja opet iznesem svoje misljenje i argumentiram ga.
    Ti opet kazes argumentiras sa : "drobis gluposti bez argumentiranja".
    Ja apsolutno ne moram biti u pravu, ali ovo je javni forum i vodimo raspravu o necemu. Kao i ti imam pravo na iznijet svoje argumente.
    Ti na neki argument kazes "nemas pojma" i s time zavrsis.
    Ocigledno se ne znas raspravljati, niti voditi nekakav smisleni razgovor, pa nema smisla dalje.

Ja dociram s visoka, a tvoji komentari su sto tocno? Procitaj svoj post pa pogledaj tko docira s visoka.

Samo cu se opet vratiti na ovo, jer fkt ne kuzim di izvlacis ovakve zakljucke?

a jedino objasnjenje ti je da ti mislis da njega ide slucajno.Jos-Optimus

Nisam to rekao prvi put.
    A bome nisam to ni rekao drugi put kada sam se osvrnuo na tvoj komentar o tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.