• Praskaton
    4.8k
    Ekipe na nama popravljaju gol razliku.Sviraj kraj dok ovo ne ode na gem set meč
  • Vedraca
    227
    Bruka i Sramota pa Ludogorets ih je dobio ....
  • Orc123
    14.1k
    Ja garantiram, ali garantiram da bi ova momcad procvjetala sa iole kvalitetnojim trenerom....

Ovo je sramotaaa od trenera....covjek bez energije, znanja, zelje...

Izgledamo sramotno neorganizirano....sramotno!
  • mrgud
    637
    I kako sada vjerovati u nekakav proces,pa da daš Kovi 5 godina nebi se ništa poboljšalo
  • Time
    1.6k
    Bravo Zvone,glumis frajera po tribinama gdje ustvari ispadas seljak,a tamo gdje treba stisnuti muda i biti frajer i odluciti nešto si kao miš.
  • fakin
    2.3k
    Sta bi bilo da igramo protiv reala, psga ili juventusa sve me strah
  • NBC
    62
    zašto, zato što kažem ono šta je.I svi to vide. Ajde nemoj me zafrkavati .ovo je smijesno i to traje vec predugo.pogledaj stav igraca. Zabili smo se u svojih 30 metara. sta ocekivati.Vjerovati da ce biti bolje moze samo sljepac.Tu su rezovi hitni odmah.
  • Sibirski plavac
    7.4k
    Evo nas i službeno van prvih 24. :sad:
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ja garantiram, ali garantiram da bi ova momcad procvjetala sa iole kvalitetnojim trenerom....Orc123

S Topićem, Soldom, Godom i Ljubičićem? Pa to Klopp ne bi spasio.
  • Vedraca
    227
    ostajemo na 7 Bodova....dobro krenuli a totalno popustili....Uzas
  • lukaoj
    73
    I onda je ekipa tvrdila da je Kova taktikom dobio Fener, a ne jer su oni izasli u najgoroj postavi ikad
  • GOAT
    4.2k
    Ova ekipa skupa sa trenerom ce mi zgaditi nogomet do kraja
  • hardek
    7.7k
    Ja ne razumijem kako mi nismo u stanju normalno izgubit europsku utakmicu.Efes Pilsen

Ovo meni ne ide u glavu. Pa ajde da si izgubio 2:1, ali mi u trenutku kada primamo gol izgledamo kao da igračima obitelji drže otete. Blijeda lica, kao da jeli nisu 7 dana
  • gaTeDZG
    2.5k
    Miš kao ti koji se javlja samo nakon poraza i ima ukupno 0 utakmica na tribini ili?
  • Markelo
    3.5k
    Dinamo je trenutačno najgora ekipa u Europa ligi. Ne znam imamo li kvalitete dobit i Steauu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.