• NoSkillan
    163
    utakmica protiv Celta Viga=Lille=Betis kao da 3 iste utakmice gledam, 3 negledljive utakmice iz kojih nije nista nauceno
  • Markelo
    3.5k
    Tko bi rekao da frajer kojeg su napunili i Celta i Lillea sada dobiva porciju i od Betisa. Baš sam mislio da će se sve preko noći sa Topićem i Soldom u ekipi sve okrenut paa igrali su dobro protiv Gorice
  • Nolifer
    13.6k
    Baš me zanima zašto nisu izvukli pouke do sad, jer ovo je novo šamaranje i osjećam pomalo susramlje iskreno. :down:
  • Vedraca
    227
    Dobio je barem Celtu ....haha isti kurac i oni su nas nafilovali
  • Droljo
    23.3k
    Prvih deset minuta izgledali smo kao ok momčad, nakon toga kao kadeti do kraja poluvremena. Nisam niti zadovoljan niti sretan...
  • jp23
    3.6k
    Ajde ako ćeš samo biti hodajući tumor, bar se makni na neko mjesto gdje su sličniji tebi, hvala
  • KtcGoat
    2.3k
    Daj Bloudek ne jebi me, po cemo je nezasluzeno tih 3-0
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Kaže Bloudek nezasluženo :rofl: :rofl: kompa nismo centar prošli od desete minute
  • NBC
    62
    Nisu izvukli jer nedostaje znanja i iskustva. Prvenstveno kod trenera. Dobar čovjek loš trener.
  • CerealKiller
    144
    Kaze pomocni trener da je nezasluzeno 3-0 za njih. Koju omi utakmicu gledaju?
  • Orc123
    14.1k
    Isuse koji je ovo klaun isto Bloudek...Boze mi oprosti nemrem se vise suzdrzavati...veli nezasluzeno je 3:0 a mi nismo dosli do gola....a ovi slozili 6-7 prilika....

Ocito ovaj stozar nije sav svoj!

Kako ocekivati da ce biti bolje kad ti ovakvi ljudi vode ekipu?
  • Praskaton
    4.8k
    Baš me zanima zašto nisu izvukli pouke do sadNolifer

Jesu neki,zato je i uveo par novih igrača da i oni dobiju pouke.
    Daj Kova vrati se u Belupo imas sad dosta pouka bit ce ti to super
  • hardek
    7.7k
    Ovo nije situacija da mi gubimo zbog 1 ili 2 igrača. Postavke igre su katastrofalne, branimo se bez ikakvog jasnog plana šta radimo po osvojenoj lopti.

Lupamo lopte na Belju, a između njega i drugog najbližeg našeg igrača 30 metara. Po igračima ovo je ekipa koja bi trebala napadati na drugu loptu, osvajati masu duela i ići u tranziciju. Mi ništa od toga nismo vidjeli
  • striko
    2.9k
    Mislim da se zbunio, vjerojatno je htjeo reći nažalost zasluženo.
  • MarK
    1.3k
    Bloudek je potpuno u pravu. Betis je zaslužio još koji gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.