• dd29
    858
    Prvi bili nakon 2 kola :D
  • IceMan
    3.8k
    Sreća da ove godine ne igramo protiv Bayerna jer bi ova ekipa preko 12 komada uspjela dobiti.

Rasipanje ugleda.

Ne traži nitko da mi dobijemo Betis, al ovo je ispod svake razine.
  • hardek
    7.7k
    Vidiš prvih 11, okej jasna mi je ideja ne primit gol prvih 45 minuta. Izabrao si ekipu koja će ići u duel glavom na kopačku za svaku loptu. A ono na terenu kamilica

Pa koji jebeni kurac
  • Alkmar1312
    182
    Treci gol je prikaz nase realnosti u europi
  • Pacho
    11.7k
    Ovaj to je evropa nadam se dacemo onaj izvuc pouku... Rek'o sam igracma onaj da moramo bit pravi... Nismo dobro ovaj reagirali na pocetku, ali u drugom poluvremenu smo se onaj stabilizirali, ali bez sansi... Napravli smo ovaj izmjene da sacuvamo igrace za tesko gostovanje u Koprivnici
  • KtcGoat
    2.3k
    Ma teško ..neće oni forsirati kao i CeltaZagreb1992

Ne moraju, pogurat cemo ih mi
  • Dudu
    2.8k
    Teska sramota
  • Os doc do sta
    164
    Nek bar napravi 5 izmjena na poluvremenu
  • Žan
    738
    Odlazi neznalice i otvori piteriju u sanskom mostu pa frfljaj o sastojcima
  • Dani Olmić
    2.1k
    Prije smo gubili od reala 5-0 danas od betisa i celte vigo gubimo 3-0 nakon 30 min
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    sad ce opet netko tvrditi da je Kova trener za DinamoElDorado

Npr nas predsjednik, svi vrli podcasteri koji i ovdje komentiraju, analitičari i novinari...kata jebena strofa
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k

Daj dosadan si više s ovom glupom forom iz 3.c
  • Filip 91
    2k
    Izvući pouke iz ove tekme i sve bu dobro. Bitno da dečki dobro treniraju. #proces
  • Jay
    2.9k
    Znaci taktika veleuma na klupi je primit dovoljan broj golova da se protivnik opusti i onda cemo mozda zabit gol da se moze srati kako smo se skoro vratili.
    Svaka cast, u tako kratkom periodu smo od kluba koji rusi velike postali klub kojeg trpa tko stigne. Bunkercinu doma igramo, ne smijemo centar preci.

Pokupit se sa stadiona i ne smrzavat za ovu sramotu je jedino logicno.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Ja ne razumijem kako mi nismo u stanju normalno izgubit europsku utakmicu. Ovo i ako dode do toga da smo za prolaz popusit cemo opet na gol razliku. Dajte jebo vas nogomet vas jebo bez faula.
    Do autogola mi je utakmica izgledala ista ona u Sevilli samo je ovdje greska nasa prelomila utakmicu.
    Daj cijeli vezni red promijeni i stavi Bakrara naprijed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.