• don
    17.3k
    posli trećeg puta gledanja utakmice mogu reć da je Mišić po meni definitivno igrač utakmice s naše strane.
  • mikser
    35
    Moj rezime utakmice.
    Da mi je netko rekao da ću biti zadovoljan i sretan s bodom iz derbija rekao bi da je lud.
    S obzirom ka močvaru lige koju su kreirali smradovi od sudaca, plavi su bili odlični.
    Prvo poluvrijeme po meni top, od prvog do zadnjeg.
    GOLMAN - jako dobar siguran i smiren, na kraju imao onu pogrešku, ali s obzirom na psihozu koja nas je zavatila i razumljivo je.
    OBRANA - šta reći na svu četvoricu.
    Mali Mikić - odigrao maestralno
    Vinlof - odličan, razumljiv je pad prije nego ga je Kova izvadio, do tada sasvim dobro (da se ne zaboravi da i on ima 19.g.)
    McKenna - standardan, čvrst, hrabar, stjena
    Dominguez - odličan
    VEZA
    Mišić - nisam preveliki fan, ubija me ponekad nonšalancija, ali u derbiju kapetanski, najbolji možda
    Bennacer - odličan, vidi se klasa, dominirao, možda ga je Kova mogao ostaviti, a mjenjati Zajca. Zveknuo mu Kolarić žuti realno bez veze i opteretio ga s tim žutim
    Zajc - možda nije bio jedini na svom nivou, i dalje korektan, možda je mogao malo više
    NAPAD
    Hoxha - raketa, samo da mu ponekad se odluči za dodavanje, ali i ovako je nezaustavljiv
    Bakrar - mašina, malo je u špici, malo je na krilu. Ljudi to i jesu krila koja te lome i koja neznaš kako bi čuvao.
    Beljo - osporavani Beljo po meni jako dobar, šta on prolazi i koje zahvate rade na njemu, a sudci ne reagiraju razumiti je da je nervozan.
    ZAMJENE
    Oni su nam i donjeli taj veliki bod, svaka čast.

KOVA - uz sve ove pritiske, mašineriju koja radi protiv Dinama (novinare, savez, sudce) svaka ti čast.
  • Mali Zeus
    20k
    Izgubio sam 5 godina života na ovoj tekmi, možda i 10. Cijeli tjedan prije mi je bilo zlo, nervoza, nisam niš spavao. Nekim čudom pet minuta prije tekme sam se sav smirio i reko što bude. To je trajalo taman tih 5 minuta, naravno da sam čim je tekma počela bio lud ko šiba.

Nadigrali smo ih, pojeli u prvom poluvremenu, oni su išli s olfo 4 napadača a 3 put su prešli centar. Već nakon 2 minute se vidjelo kako će gosn sudac Kolarić suditi, očiti prekršaj di Mlačić vuče za dres Belju i povlači (malo jači duel valjda) on ne da ne da žuti nego ne sudi ni faul. I onda famozni prekršaj prije gola gdje se Sigur popiknuo vlastitom nogom o nogu i Kolarić to ide gledati i to koju snimku i onda poništi. Kmeplus eto tvrdi da kaj se Olivari i ostali mediji bune jer da se iz snimke sa zapada vidi prekršaj i da se eto Bennacer išao opravdavati, a ne buniti jer oni valjda čitaju s usana, stručnjaci.

Taman da nam Kolarić ubije momentum prvi put. Drugo poluvrijeme smo dobro krenuli i onda taj masakr s penalom. Možemo pričati je li ili nije bio al on nije vratio na prekšaj van 16 i potencijalni drugi žuti. Oni su imali dozvolu za ubijanje, došli su po bod i došli su dokazati da nisu mekani tako što su bili zli, prljavi i ružni i tako što su bacili tekmu u blato. Rebić je trebao požutiti puno prije, Šarlija isto tako, Mlačiću je sve bilo dozvoljeno, Kolarić nije nametnuo nikakav kriterij, a ako je kao pustio oštriju igru to je bilo u stilu hrv. sudaca di oni pod tim podrazumijevaju da ne sude očite prekršaje. Smrad.

Šteta za primljeni gol (kako je Livaja slavio okrenut prema sjeveru peder) i bio sam uvjeren da nećemo zabiti, ali vratilo nam se sve ipak, sva ta dominacija, zaslužili smo taj gol, zaslužili bi i dva. Al taj gol je toliko toga promijenio, od tog da su se oni potencijalno mogli veseliti i naslađivati ukradenoj pobjedi do tog da su nemoćni ležali na terenu. Ona njihova klupa je bila spremna već za utrčavanje, sve su radili da nas sjebu, ono s loptom RPG-u sakrivanjem to je nova razina pederluka. I zato mi je drago da smo im zabili taj gol, da im pokvarimo slavlje.

Ovako se sad bave više s našom igrom jer eto kao nismo bili baš tak dobri i za 20 milijuna pojačanja nismo baš nešto. Što to onda govori o njima? O da, oni su siroti, jadni, igrači igraju za kruh i jogurt i takvi siroti se bore s nama za naslov. Kao i nakon prvog derbija tješe se s tim koliko smo mi potrošili i ne žele baš pričati o tome da su odigrali sramotni derbi, u kojem su sve skupa 5 puta prešli centar i zabili gol iz jedine prave prilike i to uz dosta sreće. Tako im je lakše, tako se tješe, da ne govorim da u takmi u kojoj nas je sudac izmasakrirao oni sve izokreću da su oni ti koji su bili pokradeni i Var ih je spasio.
    Njima nema spasa.

Kad smo zabili gol ja sam bio bijesan, vikao sam Kolariću da poništi to negdje 10 puta i psovao sam kao rijetko kad u životu. Brijem da sam sam sebe gledao sa strane da bih se zabrinuo. Al to je bila samo nakupljena frustracija cijelom tekmom di vidiš da te sudac na tvom stadionu bezočno potkrada na najperfidiniji način. Zato je taj gol bio važan, od tog da ti je cijeli tjedan sjeban do tog da će ipak biti puno ljepši, da si njima sjebao slavlje i da ideš u sl. 2 tekme s podstrekom. Momčad opet izgleda kao momčad, čini mi se da grabimo opet ipak neki momentum i idemo, moramo do zimske pauze s dobrim rezultatom. Nakon svega kaj smo prošli i vidjeli sam još uvjereniji da ćemo biti prvi.

Još više nemojte davati izjave i samo pobjeđujte, samo pobjedama ih možemo sve sjebati, jer puno njih jedva čeka da hajduk bude prvi i sve rade i pišu u tom stilu, nek se svi jebu, unatoč kolariću i ekipi unatoč njihovom ponašanju i mantrama mi moramo opet bit prvi i opet ih sjebati.
  • Sajla
    15.5k
    od subote nisam sposoban razmišljati o ničem drugome nego o ovoj utakmici i njezinim posljedicama. praktički sve drugo gledam kroz tu prizmu. novi stadion u Kranjčevićevoj = još samo 2x s tovarima na ovakvom Maksimiru, jednom na proljeće, jednom na jesen 2026. što nakon toga? ako se ponovi ovakvo suđenje, ponašanje Kalika, Livaje, Šarlije - pa tko će ostati normalan, a tko će zaustaviti nekoga da ne uleti u teren i zavrne im vratom? pa ja sam se u subotu ulovio u razmišljanju kako sa zapada doći do terena i kaj bi nam uopće mogli kad bi nas hrpa krenula? a ako je to meni palo na pamet u ovim godinama i trijeznom... ne znam bi li se ovakva utakmica na Kranjčevićevoj uspjela završiti, a to bi išlo na dušu idiotu sa zviždaljkom. mene je prebacilo kako me već godinama nije.
  • Jurki
    20.8k
    samo treba vidjeti kak sude ti isti suci na Rujevici kad igraju Rijeka i tovari.
    Ne sjecam se da su Rijecane masakrirali.
    Razmisljaju jako dobro o mogucim posljedicama.
    Siguran sam da nitko ne zeli izaci sa stadiona razbijene glave.
  • rioda
    12.1k

Pogledaj članski dan, izjava Bobana o Miškoviću pa će ti neke stvari biti jasnije. Nema to nikakve veze s tribinama.

A neki suci mislim da bi ti rado postavili i glavu da ih udariš jer im je to laka lova :lol:
  • Crle
    1.3k
    Nema ni spominjanja ni VAR komunikacije za start na Bakraru. To je se baš pomelo pod tepih
  • Thor
    1.6k
    jebo me pas...imal sam isti poriv ko i ti da skocim prek ograde i pokusam par samara podjeliti...dapace ta mentalna slika mi je vec bila u glavi kak sam dole preskocil sa zapada i lovim supka po terenu i kak je onda jos hrpa ekipe skocila dolje isto i dernek :zip: :cool: majkemi...i jos pri toj zamisli u tom trenu stojim i đamvre supke (ekipa okolo na zapadu sedi) a sinek i ja ludi ko para trgamo jakne kape,nemremo sebi doc...uzas i zamisljam dolje taj show koji radimo svi! :lol: :brow:
  • Thor
    1.6k
    ma onda je sigurno sve jasno i cisto. Naravno, mi smo svi debili pored zdravih ociju, a taj i oni su jedini u pravu pored coravih :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet