• hb1
    255
    Kad naletim na yt shorts Hajdukovog gola i slavlje onih majmuna usro bi se na usta
  • badjibadara
    8.1k
    Dinamo - Hajduk (6. prosinca 2025.)

Dinamo - 39.500 eura

Pirotehnika, članak 66., st.1. Disciplinskog pravilnika
    - Kazna: 35.000 eura

Rasizam i drugi oblici diskriminacije, članak 87. Disciplinskog pravilnika
    - Kazna: 4.500 eura

Na temelju odredbe članka 38., st.1. Disciplinskog pravilnika, izriče se ukupna novčana kazna u visini 39.500 eura

Hajduk - 34.000 eura

Pirotehnika, članak 66., st.2. Disciplinskog pravilnika
    - Kazna: 30.000 eura

Rasizam i drugi oblici diskriminacije, članak 87. Disciplinskog pravilnika
    - Kazna: 4.000 eura

Na temelju odredbe članka 38., st.1. Disciplinskog pravilnika, izriče se ukupna novčana kazna u visini 34.000 eura
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Hahaha prekidi, baklje u terenu i manja kazna :lol:
  • shameless86
    1.2k
    znaci da se vise isplati bacati baklje u teren jel,jeftinije prodješ
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ko tu koga jebe? Bacili su hrpu baklji u teren, recidivisti su i dobiju manju kaznu od nas.
  • Crni86
    18.1k
    recidivisti suMr Anderson

Koji u zadnje dve godine imaju ozbiljne izgrede…

Zna se na kome se uvijek trenirala strogoca
  • The Undertaker
    9.3k
    Tko je organizator odnosno tko ih je pustio da unesu baklje?
  • Kumerle
    2k
    Ako je La Bomba dobio ban da ne pripada na ovaj forum, mislim da i kolega The Undertaker treba.
  • Crusades
    20.5k
    Kolega je sigurno učiteljicu u osnovnoj podsjećao da je bila zadaća ako je ista zaboravila.
  • NKDZ86
    6.7k
    grobarima nije mjesto na zoni dinamo. čovjek koji je izjavio da mu je bilo super dok je bio bojkot bbb i dinamovaca, dok je bio prazan stadion, dok su se djelile karte, kralo iz dinama, privodili vlastiti navijači zbog nesjedenja na praznom istoku, itd, sve je jasno.
  • Mikina lijeva kopačka
    452
    grobarima nije mjesto na zoni dinamo. čovjek koji je izjavio da mu je bilo super dok je bio bojkot bbb i dinamovaca, dok je bio prazan stadion, dok su se djelile karte, kralo iz dinama, privodili vlastiti navijači zbog nesjedenja na praznom istoku, itd, sve je jasno.NKDZ86

Tako je
  • jedan u nizu
    16.6k
    Koliko znam, kazne su napravljene tako da klub domacin snosi odgovornost i za gostujuce bakljade.
    Da na sjeveru nije bila nijedna baklja, dinamo bi svejedno morao platiti neku globu zbog bakljade na jugu.

Ne znam u kojim omjerima tocno, i koji je princip dijeljenja tih kazni, ali praksa je takva.
  • NB86
    17.3k

Koliko ja znam gleda se tko je prodavao ulaznice i zato kazna ide hajduku za baklje s juzne tribine, sto se unosa tice 100% sam siguran da se vec godinama po tom pitanju stiscu redarske sluzbe i da nije tu problem klub vec da imaju šemu mimo pregleda, da li je to policija, vatrogasci, ili netko treci to necemo vjerovatno nikad znat
  • The Undertaker
    9.3k
    Koliko ja znam gleda se tko je prodavao ulaznice i zato kazna ide hajduku za baklje s juzne tribine,NB86

Ide i njima ali i za njihovu bakljadu ide i Dinamu kao organizatoru.
    Dugo sam na Maksimiru ali ovu količina baklji i, posebno, signalnih raketa koju su oni ispalili u zadnjih nekoliko derbija nisam nikad vidio. To nije normalno i nemam drugog objašnjenja nego da naš klub to namjerno pušta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet