• FrenchMontana
    1.5k
    Ponekim reakcijama odaje dojam nemoći/nervoze. Možda sam ja u krivu, u svakom slučaju to je moj dojam i poserem se po Vejicu, Jelicicu i ostalim komentatorima.

Ali ako je tako, ne krivim ga uopce, čovjek ne izlazi iz kopački, cijedi ga se maksimalno.

Da ne bude zabune, osim onog jednog pogrešnog dodavanja, odigrao je doktorski u derbiju.
  • lukaoj
    68
    Kurilovec u kupu doma, 3. ili 4.3.
  • criticus
    5.4k
    Kurilovec u kupu doma, 3. ili 4.3.lukaoj

Namišteno! HNS gejevi nogomet ste spolno poopćili!
  • Mr Anderson
    15.5k
    Ispadas blesav i naporan si ljudima sa svojim sendvicarskim upisima.

Ljudi imaju pravo kritizirati, ako ti smeta, produži.
    FrenchMontana

Svojim komentarom si baš ti ispao blesav, a i naporan s guranjem svojih osobnih mišljenja pod nekakav stručni osvrt iako za to nemaš podlogu baš nigdje.
    Kritiziraj ti, boli me kita, ali ovo je javni forum i ako ti smeta da se na tvoje nebuloze kontrira onda nemoj više pisati.
  • NitkoBitan
    33.5k
    Meni sad nije jasno je li Misic nervozan jer ulazi u rasprave il totalno flegma nezainteresiran lik jer se kesi sa igracima Hajduka.

Cekam strucni komentar u emisiji SuperSportMaxSportHNL plus da se prosvijetlim.
  • Sajla
    15.4k
    pa bipolaran je, kak ne kužiš? zato je i preživio čistku.
  • Mr Anderson
    15.5k
    Ako ulazi u gužve i rasprave - ne ponaša se kao kapetan.
    Ako ne ulazi u gužve i rasprave - ne ponaša se kao kapetan.
    Bio je loš protiv Lillea i s pravom ga se kritiziralo.
    Protiv tovara jedan od najboljih na terenu i opet ne valja.
  • NitkoBitan
    33.5k
    A to sve jer igra vecinu utakmica vecinu vremena :fear:

Da ga se cesce odmara pretvorio bi se u Mahatmu Gandhija. Ovako je nervozan kao prosjecna salterusa u PMSu koja mora petkom ostat do kraja radnog vremena.
  • Medvedgrad
    776
    Pa nije ovo igrica, da trener malo proba malo ovako, malo onako. Pa ako prođe, prođe.Mr Anderson

Upravo je tako Jakir činio.
  • Georg Koch
    7k
    IMG-20251204-WA0024.jpg

Dragi Hercegovci, Bosanci, nasi Dalmatinci,
    Pozivamo sve navijace, simpatizere, grupu, kibice i sve kojima je plava boja u krvi na ovaj veliki dogadjaj, ovu nedjelju 14.12.2025. u Čitluku - Club Passage - preko puta srednje skole.
    Kao sto vidite imamo bogat cjelodnevni program: uclanjenje, rostiljadu za sve prisutne, humanitarnu tombolu, dolazak sv.Nikole sa poklonima za djecu, zajednicko gledanje tekme Belupo-Dinamo, i slag na kraju, oko 13:30 h dolazak istinskih legendi i veterana naseg kluba: Velimira Zajeca, Silvija Marica, Tome Sokote i Gorana Goce Jurica!

Jedan jako bogat cjelodnevni program koji itekako obogacuje dolazak ove gospode veterana, sto s druge strane pokazuje povezanost nas i kluba, vrijednost svakog clana gdje god se on nalazio, jer svi smo mi velika, plava obitelj koju okuplja ljubav za Dinamo!

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno saljite, mi smo se za ovo pripremali tjednima i vjerujem da ce biti vrhunsko druzenje uz 3 boda na kraju!
    Dobro nam dosli i vidimo se.

DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH:heart:
  • Boycie
    3.8k
    pitanje je kako su te 2 fastače uopće uspjele doći na zapad dole (svaki derbi su), ako nisu članice dinama.
    Ta kamenjarka javno pljuje dinamo i Zagreb i svjesno provocira svaku tekmu. Ne vidim drugi način nego da ju neko iz redova našeg ljepšeg spola, po mogućnosti sa muskim hormonima, pita za zdravlje. Ionako ce opet na plasticnu operaciju.
    Btw izletio mi blog od onog Braneta, ima na pocetku jos jedna tovarka sta daje izjavu ispod zapada, al totalna suprotnost od ove, sa lijepim rijecima prema Zg i svjesna situacije u kojoj se nalazi, ispravan obrazac ponasanja. Njoj bi dopustio da popije cugu prije u Dabi.

4:45

https://youtu.be/X-6abF6chY0?si=XxgZGJLu24WgBJbd
  • masacusec
    6.9k
    Jbg ovo je metropola i u metropoli ima svega, u metropoli je sve dopušteno. Ne kužim više čemu ta čuđenja, to je tako. A te ženske koje veze s vezom nemaju i bitne su ko poderane čarape, nastoje isprovocirati zg publiku pod svaku cijenu želeći upravo onakvu reakciju koja je za njihovo podneblje svakodnevica. Eto, nisu je dobile, hvala bogu.
  • dinamofan
    22
    Slazem se sve u potpunosti. Taj isti Brane je dobio degenek prosle godine na zapadu na Poljudu a nije nikog provocirao i izbacili su ga. Ma njima je ideslan scenarij da je neko malo nalupa pa da index i ekipa vrište od naslova o drago mi je da se to ne dogodi nikad, samo ono kad su ovakve utakmice i nervozan si živčan najmanje što mi treba je gledat nekog da na toj istoj tribini pjeva hajdučke pjesme i snima se.
  • Gringo
    579
    Situacija sa zapadne tribine..mama i sin (17-18godina) gledaju utakmicu. Livaja izlazi van iz igre, mali počne pljeskati.

Za tri sekunde ga po ramenu potapša lik i kaže mu glasno da ne provocira nego da sjedi šuti i gleda utakmicu sa mamom. Mi se tako ne ponašamo na tvom stadionu, nećeš ni ti na našem.

Mali nije zucnuo, navukao je kapuljaču preko glave i digao ruku da se ispriča.
  • jedan u nizu
    16.6k

Ja tu ne kuzim roditelje uopce. U ovom slucaju mamu.
    Zamisli da odes na Poljud i da pljesces Misicu kada izade. Prvo bi me mama/tata povukli dolje i pitali jesam normalan.
    Ako sam vec u startu imbecil da tako nesto i napravim.

Kao onaj roditelj koji je dijete obukao u Livajin dres na dan derbija i dao mu da sece po Zagrebu, pa kad je naletio na nekog tko mu je rekao da to skine jer provocira, zavrsilo u novinama.
    Koliko god to lose zvucalo, senzacionalisticki i sa drustvene strane, neprimjereno (to skidanje dresa), kao roditelj valjda zelis najbolje za svoje dijete i da bude sigurno. Ako postoji ikakva sansa da nastanu problemi, koliko god oni bili neprimjereni, valjda ces napraviti nesto da to izbjegnes i da ti dijete ne pokupi batine ili ne ostane bez dresa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet