• Mr Anderson
    15.5k
    Mišiću se nakon ove utakmice baš ništa ne može zamjeriti. Na visini zadatka je bio i kao igrač i kao kapetan.
  • NKDZ86
    6.7k
    Ako je na visini zadatka stajat sa strane kao kapetan dok je guzva ili neka dvojbena situacija, onda jadna li nam majka.
  • Mr Anderson
    15.5k
    Ako je na visini zadatka stajat sa strane kao kapetan dok je guzvaNKDZ86

Kad je on to stajao sa strane? Kod one prve gužve, on je prvi bio tamo, stalno je pričao sa sucem.
  • NKDZ86
    6.7k
    Pogledaj malo snimke pa ćeš vidjeti. U 80 posto situacija nije bio gdje je trebao biti kapetan, kraj priče
  • Mr Anderson
    15.5k
    Bože dragi...
  • FrenchMontana
    1.5k
    Misic je dodatno nervozan za vrijeme utakmice vjerojatno i zato jer igra 180min skoro svaki tjedan.

Kad se ozlijedi, a oziljedit ce se ovim ritmom igranja, onda ce biti nismo znali.

E pa znali smo, ali Kovacevic se ponasa kukavicki umjesto da proba npr sa Soldom na Misicevom mjestu.

Nama prije svega fali hrabrosti na klupi, njegovo takticko neznanje je cak manje bitno, nego se Kova boji svakog svog poteza, a to ne priliči treneru Dinama.
  • Mr Anderson
    15.5k
    E pa znali smo, ali Kovacevic se ponasa kukavicki umjesto da proba npr sa Soldom na Misicevom mjestu.FrenchMontana

Pa nije ovo igrica, da trener malo proba malo ovako, malo onako. Pa ako prođe, prođe.
  • don
    17.3k
    Mišić je u derbiju apsolutno odradio svoju rolu kapetana.

pogotovo ono lomljenje Krovinovića :starstruck:
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Ovdje se slažem sa kolegom @Mr Anderson ovaj meč se Mušketu baš ne može ništa zamjeriti. Išao je u kost,fokus na temu ,po meni njegova najbolja ove sezone . Uklizavao ,osvajao duele ,komunicirao sa Tovarićem kad je trebalo . Uvijek prvi kad je zagustilo ,to je kapetan. Kad je trebao faul onda je pravio faul. Kako je odnjeo gospodski malog gocija ,baš ono kulturno . Šta je trebao jebiga,opet pljusku pa crveni onaj jedva čeka da izvadi za nas. I onda bi bio popljuvan od svih,od mene prvog da je ostavio momčad na cjedilu. Bio je baš kapetan kakav treba biti . A Zajc je i doveden da bude jedan od lidera momčadi,i svaka čast što to i pokazuje na terenu. i Bennacer je odigrao top , samo još da Ljubi podignemo i meljemo sve do kraja
  • rokikaciga
    8k
    Jel Misic stvarno bio nervozan ili je to prihvaceni narativ onog tovara koji je komentirao na HDT...pardon HRTu?
  • FrenchMontana
    1.5k
    legendo, skaces od teme do teme i na silu kontriras. Ispadas blesav i naporan si ljudima sa svojim sendvicarskim upisima.

Ljudi imaju pravo kritizirati, ako ti smeta, produži.

Pa nije ovo igrica, da trener malo proba malo ovako, malo onako. Pa ako prođe, prođe.Mr Anderson

Ovo je nogomet, a u nogometu moraš raditi upravo to, isprobavati, testirati, kemijati, gurati u vatru nekog novog, odmoriti umornog prvotimca… Kovacevic je kemijao na nacin da na desnog beka stavlja krilo, dakle kukavicko kemijanje.

Ja prvi zelim da nam se svima posere u usta i ostane u Dinamu 3 sezone, ali s pravom smo većinom zabrinuti.
  • Fatos Beqiraj
    511
    Misic je odigra top utakmicu u derbiju, i vi svi koji bi ga mijenjali za Soldu ili nekog stvarno imate problem sa razumijevanjem nogometa
  • The Undertaker
    9.2k
    Već sam prije napisao kolegi Marciu ali evo i ovdje...

Mišić je, po meni, odigrao doktorski (naš igrač utakmice), i igrački i kapetanski. Za igrački dio se sve vidilo na terenu, gomila presječenih lopti i dirigiranje našom igrom kao iz najboljih dana. Naš vezni red je pojeo njihov a on je bio glavni protagonist. Kapa dolje.

Za kapetanski dio...
    Hajduku je odgovarao kaos i divlja utakmica i svako naše ponašanje koje bi išlo tomu u prilog bi bila voda na njihov mlin. Dodatno, već ima hipoteku nedosuđenog crvenog kartona iz utakmice sa Rijekom i sigurno mu je iz kluba sugerirano da se kontrolira i da ne ulazi u konfliktne situacije. Po meni, reagirao je taman kako treba, pritisak na suca u granicama dozvoljenog. Nije do njega što je Kolarić puštao da Hajduk mesari. Uz ovakav sudački kriterij najgore što možeš napraviti je da se ne kontroliraš i opteretiš žutim i, moguće, crvenim kartonima.

Sve skupa, profesorska utakmica.
  • Thor
    1.6k
    iskreno nisam to vidio ali shvacam kaj velis. Ja sam jednom bio na zapadu poljuda (davno kad tekma nije odrzana radi potopa,dosli smo,sudac je bacio loptu na travnjak i odlucio da se nebu igralo) i to zato kaj je frend inzistirao da ne moramo prolaziti kavez. (inace sad je on u NO kluba pa ak bu cital bu se setil :wink: )
    Srecom, nije se igralo pa smo brzo otisli za Zagreb,ali skuzili su nas naravno pa je bilo malo zajebano. Tak bi rekel.
    Bil sam jednom s puncem koji je hadukovac (fural sam ga ko purger na neku europsku kvalifikaciju tekmu isto prije nekih 5,6godina,ljeto) jer nije covjek bil na poljudu 30godina pa reko ajde da ga odfuram. Do poljuda sam srel (ok nije dinamo igrao pa je bila druga situacija) puno poznatih,normalnih hajdukovaca (btw iz zagreba) koji su vristali od smijeha kad su me vidli i cudom se cudili odkud ja tu ko purger i dinamovac,pa kad sam im objasnio,bilo je svaka cast. Popili cugu i ok.
    No sama ta atmosvera na poljudu mi je recimo i tad bila :vomit: ali reko ok. Visi cilj je u pitanju :lol:
    Sjecam se da su tovari cak i dobili tu tekmu a svaki gol sam ostal sedit dok su ovi divljali. Zbog toga se neki kreten na mene cak i postavio na kaj sam mu odbrusio da odjebe pa je malo nastal konflikt. Al ok.
    Ovo kaj velis sam recimo dozivio sad nedavno na nasoj tribini zapad kad je dosel onaj supak Zoki Talijan podkaster par tekmi ranije (frajer sere po dinamu stalno) i kolko sam vidio ga nitko nije dirao a zapravo je smrad koji javno hracka po dinamu.
    Takve ne bih pustio ali opet, nije recimo igral hajduk pa onda nemas kaj rec. Mislim da je bila Rijeka kad je bio.
    Ne znam kaj da velim na tu temu. Svakak mislim da kad medjusobno igramo da im nije mjesto medju nama i obrnuto ali opet ima ljudi kaj bi samo pogledali tekmu i ne bi htjeli prolaziti kaveze i torturu. Nisu ultrasi a takvi bi po meni trebali biti kus ili bar pristojni.
    Naravno nekad je ta tortura kaveza bila puno gora i nasi odlasci u kavez i povratak,danas je to malo ipak bolje.
    Ja sam taj jedan jedini put isel na zapad kad smo igrali s njima i nikad prije ni posle. Uvijek u kavez.
  • Praskaton
    4.8k
    Misic je dodatno nervozan za vrijeme utakmiceFrenchMontana

Po čemu si to zaključio? Komentatorskim naglašavanjem ili biserima sa društvenih mreža koji ne znaju šta bi više pa su ga prozvali nervoznim.

Koja je to njegova reakcija bila nervozna?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet