• Bosna86
    12.5k
    Nas klub treba usmjeriti bijes prema ovom maxsportu… Svo zlo se počelo događati kad su oni preuzeli prijenose… Nije normalno da se prošlo kolo ni ne prikaze potencijalna ruka, a onda ovo sad se puštaju neki totalno lijevi kutevi… Pa sjećate li se vi onog zaleđa u Splitu kad su ljudi mrtvo hladno povlačili crte pogrešnom igraču koji je gle čuda bio unutra… Nije normalno da su svi voditelji tovari, nije normalno da emisije vode ljudi na plaći Hajduka…

Druga stvar za koju se nas klub treba zalagati je javno oglašavanje sudaca nakon sto pogleda snimku… Diljem europe, top lige, sudac objasni šta je vidio i zašto je donio odluku kakvu je donio… To je zahtjev koji je skroz razuman i koji bi spriječio ovakav cirkus kakav smo gledali za vikend
  • Jurki
    20.7k
    Druga stvar za koju se nas klub treba zalagati je javno oglašavanje sudaca nakon sto pogleda snimkuBosna86

Hahahahah pa tek bi se onda pogubili.. al da slazem se.. kaj si dosudio, pa se opravdaj i objasni javno tokom utakmice.
    Mislim da bi se suđenje drasticno popravilo jer bi onda morali reci kaj su vidli. Ovak fućka kaj hoce i boli ga kurac.
  • vjeko1701
    21.2k
    O njihovim namjerama je sve reklo kad su dali snimke VAR komunikacije Hajduku. Još jasnije kad su ubacili HDTV među službene kanale i kad vidiš tko je suvlasnik MaxSport Media.
  • NORTE
    21.4k
    Nas klub treba usmjeriti bijes prema ovom maxsportu…Bosna86

To se neće dogoditi jer oni već godinama šute ko pizde kao da se sve ovo što se događa sa suđenjem njih ne tiče.
    Tekom je sukreator ove lakrdije i sve koje znam ću nagovorit da promjene operatera počevši odmah sad.

Olivari u sridu:
    "Kolarić je sudio grozno, ali mogu reći da mu je možda Ivan Bebek uništio karijeru."
  • Praskaton
    4.8k
    uništio karijeruNORTE

Nije mu ništa uništio.Od svega ovoga se apsolutno ništa nece dogodit.Ništa,pojeo vuk magare
  • Marley
    5.3k
    Vidio sam da nitko nije reagirao jer jbga ženske su neće ih nitko diratidinamofan

Mislim da znam rjesenje. Chick fight!
    giphy.gif
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Samo da uzmemo ovaj segment, bez ičeg drugog: da slučajno mi na rukavu imamo SuperSport i nastupamo u Supersport HNLu, dizali bi se nosači aviona i AP bi morao imat obraćanje naciji na HTVu. Samo to, a kamoli sve ostalo što već pričamo ovdje sezonama.
  • NORTE
    21.4k
    da slučajno mi na rukavu imamo SuperSport i nastupamo u Supersport HNLuTvrdica McTvrdi

Imamo na rukavu kao svih 10 prvoligaša, a Hajdug ima i na leđima jer na prsima ne može zbog Tommyja koji je dao dionice udruzi.
  • JJosip
    96
    Čak mogu i razumiti da je povlačenje Mikića "premalog" intenziteta, ali ne znam kako će onda objasniti penal za Rijeku koji se dogodio također ovo kolo - slična situacija povlačenje s leđa nema velikog intenziteta...

Da ne pričamo da i ako to nije suđeno, onda je faul vani i više nego očit i za žuti karton (drugi) Rebiću.

Također mi nije jasno kako nitko je spominje ono držanje i povlačenje Belje na korneru - lopta mu doslovno pada na glavu, on pokušava skočiti, ali ne može jer je hajdukov igrač visio na njemu.
  • NKDZ86
    6.7k
    di si bila kad te trebamo :lol:
  • dinamofan
    22
    Iduci derbi kupuj kartu zapad dole 10
  • NORTE
    21.4k
    Nije normalno da se prošlo kolo ni ne prikaze potencijalna ruka, a onda ovo sad se puštaju neki totalno lijevi kutevi… Pa sjećate li se vi onog zaleđa u Splitu kad su ljudi mrtvo hladno povlačili crte pogrešnom igraču koji je gle čuda bio unutra…Bosna86

Kao što sam već napisao, očita je sprega Hns-a i telekoma koji rade sve u korist Hajduga.

Pitanje za zonaše koji financiraju ovaj cirkus, planirate li prijeći na drugog operatera?
    Btw A1 je jedan od 4 zlatna sponzora našeg dinama.
  • Mr Anderson
    15.5k
    tesko da su platile bez clanske. Sponzorske vjerojatno kako im i prilici.Boycie

Sponzorske. Sreo sam i svoja dva tovara što igraju kod mene za kvartovski klub. Pitam, otkud vam karte, kažu preko neke veze u Supersportu. Vjerojatno ih je dosta tako upalo na zapad.
  • Thor
    1.6k
    sad znamo tko su pa cemo obratit paznju :wink:
  • NitkoBitan
    33.6k
    Dinamo stvarno nemalen broj ulaznica dijeli sponzorima, a nadam se da ce se ta praksa ukinut preseljenjem na Kranjcu.

Mislim po broju podijeljenih karata ispada da imamo sponzora kao Real Madrid ili Barcelona, a osim Favbeta i Castorea dobijemo neke mrvice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet