• Ljubo
    275
    inače se oko nekih stvari ne slažem sa tobom, ali mi je drago da si ovo napisao jer većina navijača i dalje podcjenjuje Godu kao igrača. Neki su zazivali da uđe još jedan ofenzivac al meni to nebi imalo smisla.
  • Mr Anderson
    15.5k
    Neki su zazivali da uđe još jedan ofenzivac al meni to nebi imalo smisla.Ljubo

Pa da, nema smisla. Ne znači da ćeš biti ofenzivniji i opasniji ako staviš pet ofenzivaca umjesto obrambenih i veznih. Zamjene su pogođene, možda je trebao koju minutu prije.
  • CastAway1986
    4.6k
    Nijedan podignut glas, ton, gestikulacija nakon njihovih faula i brojnih kartona. Nijedan pritisak, prigovor, time samo ostavlja dojam da je sve u redu.jedan u nizu

Ovo se previse ponavlja u komentarima , uz duzno postovanje tebi zar ti sjedis na klupi pa mozes vidjeti Kovine reakcije pa si tako siguran da ne diže ton ili slicno ??
    Ja osobno bi volio drugog trenera ali treba reci da je vodio dobro utakmicu a vaditi Perez Vinlofa je bio logican potez u tom trenutku..Na kraju krajeva uveo je Topica i to se pokazalo jednom od kljucnih izmjena...
  • jedan u nizu
    16.6k
    oš čekam tvoje argumente za ono što si napisao. Suvisle.Mr Anderson

A ti si certificiran da govoris sto je suvislo ili ne? Ja sam svoje argumente iznio, ti nisi. Samo si napisao ''sorry Capello''.

Evo dat cu ti priliku, da komuniciras kao odrasla osoba a ne kao neodgojeno derište.

Objasni mi po cemu se ova utakmica razlikuje od neke druge, po nacinu vodenja utakmice. Sto je drugacije u planu ove utakmice, prije utakmice i za vrijeme utakmice, za razliku od drugih.
    Reci mi koje su to takticke ideje, zamisli koje su bile da mozes reci da je to dobro vodena utakmica.
    Argument ''stisli smo ih nakon zamjena'' ti je debilan, jer to nije takticka ideja, drugacij plan ili nesto, a na kraju nije ni istina, jer smo ih stiisli tek dolaskom u sudacku nadoknadu.

Ovo se previse ponavlja u komentarima , uz duzno postovanje tebi zar ti sjedis na klupi pa mozes vidjeti Kovine reakcije pa si tako siguran da ne diže ton ili slicno ??CastAway1986

To je moj zakljucak po videnom svaku utakmicu ove godine. Do onih famoznih utakmica gdje bi sjedio sam na klupi sa pogledom u prazno.
    Uvijek mozes prepoznati trenere koji dizu glas, koji vicu nesto, koji su aktivni u utakmici, da li prema svojim igracima, da li prema sucu. Usporedi Kovacevica i jednog Carevica recimo.
  • Sajla
    15.4k
    uveo je TopicaCastAway1986

Umjesto Zajca. Što baš i nije pozicija za poziciju. Bennacer - Villar, Beljo - Kule, Zajc - Topić, prelazak na nekakvih 4-4-2 kad smo u posjedu lopte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.