jedan u nizu
Mr Anderson
Zamjene po meni lose. Vinlof je fizicki pao, i trrbalo ga je mijenjati, ali uvesti Godu kada se ganja rezultat je meni smijesno. — jedan u nizu
Svaka zamjena pozicija za poziciju. Kada cemo vidjeti da su Kule i Beljo zajedno dok ganjamo rezultat? Kada cemo izvaditi obrambenog i uvesti ofenzivca? — jedan u nizu
Gubimo i umjesto da stisnemo i napadamo mi opet izgledamo sterilno. — jedan u nizu
Suština cijelog tvog posta.Ja tu ne vidim nista dobro. — jedan u nizu
jedan u nizu
Mr Anderson
Ali ako su ovakve takticke zamisli dobre, i govorimo kako su to dobro vodene utakmice, onda nam je standard iznimno nisko pao.
Ja se s tim ne mogu i necu pomiriti! — jedan u nizu
mlinchica
ali uvesti Godu kada se ganja rezultat je meni smijesno. — jedan u nizu

Crusades
ali uvesti Godu kada se ganja rezultat je meni smijesno. — jedan u nizu
Fatos Beqiraj
jedan u nizu
Ok Capello, ne moraš, who cares. Nakon prve dvije rečenice je bilo jasno da ne znaš kud goniš. — Mr Anderson
The Undertaker
San Lorenzo
Praskaton
jedan u nizu
pa da si gledao utakmicu vidio bi da je MPV drastično pao sa energijom i napravio nekoliko grešaka u 5-10 min prije nego ja zamijenjen. Zato ga je mijenjao. — Crusades
Mr Anderson
Poznat si po velikom argumentiranju — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.