• Jaro
    11.4k
    kako ne, vidimo na primjeru tovara da funkcionira. Oni imaju “domaćinsko” sudjenje i doma i vani samo da suci mogu ona 2 tjedna na more. Pa u ostatku godine ima puno toga sto se treba u ZG obavit, pa advent, pa ovo, pa ono…
    Dosta je te lažne gospodštine, a zapravo se samo guzimo i vičemo “Može bez vazelina!”
  • hardek
    7.6k
    A gledaj, možda sam i ja naivan a ti si u pravu. Ono što zasigurno znam je da ne želim postat kao oni. Treba naći način da se zaštitimo bez da se šalju raznorazne prijetnje sucima i njihovim obiteljima.

Na duge staze ništa taj njihov opresivni mehanizam njima nije donio, možda ima nešto i u karmi.
  • NORTE
    21.3k
    Ljudi moji mi smo TEŠKO OPLJAČKANI!

Mali kontakt Sigura i Bennacera na centru je nakon Var-a označen prekršajem i poništen nam je gol, a onda nam je nakon ozbiljnijeg kontakta unutar 16-erca opet nakon Var-a poništen penal kod 0:0.

Sramotno da nam nije dosuđen taj penal, dapače loptu su dali Hajdugu!

ČISTI PENAL nam je oduzeo Var (Bebek) i sudac Tovarić.
    Doslovno ŠKOLSKI PRIMJER PENALA.

Zamislite da su takve dvije situacije oduzete Hajdugu u derbiju (poništen gol zbog mini kontakta na centru i poništen čisti penal).

VAR i Tovarić su nas nepravedno zaustavili u uništavanju gube!

Tko nije vidio i ovaj kontakt prije povlačenja:
  • CastAway1986
    4.6k
    Jel netko zna sta je s Mikićem?
  • ElDorado
    8k
    Ponavljam, zaboravljate Bebeka. On je korigirao Kolariceve odluke.
  • MarK
    1.2k
    da, sumnjao je na prekršaj Bennacera ali Kolarić je taj koji je svirao prekršaj iako se na onom snimku ne vidi nikakav kontakt, možda ga je i prdac srušio. Drugi put debil iz blizine samouvjereno svira penal, a onda se predomisli na račun snimke na kojoj se jasno vidi kontakt.
  • Crni86
    18k
    Ponavljam, zaboravljate Bebeka. On je korigirao Kolariceve odluke.ElDorado

Jel mogo rec: ne slazem se i stojim pri svojoj odluci? Je. Kriv je kolko i bebek.
  • ElDorado
    8k
    naravno da je. Ali Bebeka nitko ne spominje
  • NORTE
    21.3k
    Tih par minuta nakon gola Hoxhe je jedan od najboljih osjećaja s dinamom uopće.
    Euforija, madness.
    Vridilo se rodit.

Arber Hoxha naš je vođa.

Momčina kojeg smo svi otpisivali već par godina, smatrali nedostojnim jakog dinama, je iskočio u nedostatku boljih i postao naša mašina odluke toliko puta da bismo sad, unatoč svemu, bili na vrhu tablice.

Dominirali smo većinu utakmice, a guba je opet zabila iz prve prilike nakon što smo mi promašivali i bili opljačkani.

Filipović je na kraju kod 1:1 napravio tešku amatersku grešku koja nas je vrlo skupo mogla koštati.

RPG se silom prilika vratio baš u derbiju i volio bih da odigra ove zadnje dvije tekme u godini da vidimo gdje smo s njim.
    Iako mi je drago što je i Mikić uglavnom na visini zadatka i upisao već par nastupa u prvih 11 (zapravo se nadam da će moć igrat protiv Betisa).

Bennacer je bio dobar, Bakrar jako dobar.
    Topić se opet pokazao kao kvalitetan igrač koji zaslužuje minute.

Treba reći i da nam u derbiju falili:
    Lisica, Stojković, Varela, Valinčić i Mudri.

Ovo trenutno izgleda dobro i to moramo potvrdit protiv Slavena i Lokse, a protiv Betisa dat sve od sebe da izvučemo barem bod za još bolju atmosferu u klubu.
  • Noel
    17.5k
    Neću večeras pisat o pljački od strane sudaca. To mora rješavat predsjednik preko nekih drugih kanala. Pisat ću o nećem drugom. Valinčić i Lisica imaju ozbiljne konkurente na desnoj strani u Mikiću i Topiću. Ovo kaj pokazuju MIKIĆ i TOPIĆ u zadnjim utakmicama je san snova za DINAMO. Njihov stav je PURGERSKI, fokusirani su, odgovorni, disciplinarni a opet puni elana i želje za dokazivanjem, POKAZUJU MUDA! Obojica. Imaju tolko muda i bezobraznosti, kao da imaju sto utakmica za DINAMO u nogama. NE BOJE SE NIKOGA , ne igraju alibi paseve i njihova proigravanja i lopte idu okomito, idu jedan na jedan , kombiniraju, lete. IGRAJU NOGOMET!.

Dečki ako ovo čitate, ili ako će vam netko ovo pročitat, vi ste ono zbog čega navijač i dinamovac kupuje karte, dolazi na tekme, ide svuda, zbog čega bodri igrače na terenu i zbog čega živi za Dinamo. Ovo je pokazatelj i put za sve, ovo je DINAMO!
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Nikad nisam razumio navijace koji su govorili da je za nas HNL svetinja, i da je europa vise manje nebitna.

Ipak, nakon danasnje utakmice bi oprostio igračima svaki kiks u europi, te bi im premije za europu isplatio ukoliko se osvoji HNL (što vjerujem da hocemo svakako).
  • Klenx
    9.5k
    Skidam kapu našoj ekipi za današnju utakmicu. Za karakter koji su pokazali.
    Jel’ moglo bolje? Naravno da jest. Moramo mi i ljepše i konkretnije, možemo stvarati još više prilika i uzeti utakmicu u svoje ruke od prve do zadnje sekunde.
    Pojeli smo ih danas.
    Do onog njihovog slučajnog gola (koji se opet rodi iz neke nakaradne odbijene lopte u šutu) nisu sastavili dva dodavanja u smislenoj akciji.
    I zato svaka čast našima što su, usred onakvog sudačkog rasula, ostali hladne glave. Kako preživjeti takav masakr, primiti gol iz ničega, pa se opet uspraviti i zabiti. Nakon toga jurnuti po pobjedu. Skidam kapu.

Nemam riječi kojima se može opisati energija koja dolazi iz kluba te gube s juga.
    Nemam riječi kojom se može opisati to što želim tom klubu.
    Nemam riječi za dočarati koliko ih mrzim.
    Nogometno su otrovni. Sportski toksični.
    Od ponašanja trenera i igrača do klupe i stožera sve je to jedan isti mentalitet.
    Galama, pritisak, glumatanje, pokvarenost, varanje, primitivizam.
    Ono što je Mamić radio godinama njima danas ne smeta niti najmanje.
    Zašto?
    Zato što, čim se osjete malo ugroženima, ponašaju se potpuno isto.
    Vrijeđaju, prijete, psuju, smrde na laž, muljaju.
    Razlika je samo u ambalaži.
    Nije Zdravko nego je Ljubo, nije hercegovački kamen nego sunce, more i masline, ali modus operandi je preslikan.
    Danas im HNS odgovara.
    Sudačke greške protiv njih ne postoje.
    Dealovi s Lokomotivama i Goricama su “normalni”. Svaka odluka koja im paše je “pravda”, svaka koja im ne paše je “urota”.
    I onda se usuđuju govoriti o poštenom nogometu.
    Ne, njima treba moć.
    Moć da postanu ono što je Mamić bio, samo još glasnije, još agresivnije, još bezobzirnije.

Zato od danas, iskreno, mene Europa uopće ne zanima.
    HNL je prioritet broj jedan.
    Tom mulju sa juga ne smije se ostaviti ni jedan jedini milimetar prostora da nešto okrene u svoju korist.
    Ako dobiju šansu, iskoristit će je do kraja jer ne biraju metode.

I zato, moramo gurati naš Dinamo.
    Njih jedanaest na terenu igra nogomet koji je i kada smo ovako krnji, objektivno najbolji u ligi.
    Ali protiv sebe imaju protivnika koji, kad osjeti da mu titula izmiče, neće prezati ni pred kaosom ni pred pritiskom ni pred igrokazima.

Ali popušit će nam kurac na kraju.
    Hoxhin gol im je pokazao da će to tako završiti.
    Šteta samo što je netko naš korak zakasnio na prenesenu lopti na onom zadnjem prekidu.
    Da se Maksimir sruši od slavlja.
  • Zg123
    3.1k
    Dosao sam samo napisati da se poserem Vikiju Ivanovicu na "objektivno" komentiranje
  • Orc123
    14k
    Kad su se slegli dojmovi malo moram rec da sam jako zadovoljan prezentacijom. Danas nije bilo lose karike u ekipi, svi su bili na nivou. Da je pravde bila bi to laka pobjeda ali odavno je jasno da novi "vitrovi" pušu....ali neka, bit ce slađe odnjeti jos jedan naslov....

Imamo jebenu momcad, a kaj najbolje na zimu cemo se jos dobrano pojacat s onim kaj nam fali....svi danas zasluzuju pohvale!
  • OBIGB
    1.2k

Samo da se nadovežem… jer vidim da se o tome jako malo piše…

Penal na Bakrenom…tovarski okot kasni u reakciji, udara Bakrenog, izbija se lopta…

Kae VAR na GO? Nije se zagrijala mašina?

Daj stavi klip ako ga imaš, neka se vrti, 6-7 minuta…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet