• Klenx
    9.5k
    Penal na Bakrenom…OBIGB

Već se na temi suđenje komentira to.

Penalčina.
  • Klenx
    9.5k
    I još jedna stvar.
    Kada konačno dobijemo novu Kranjču, nikakva gospoština.
    Taj stadion treba napraviti najprimitivnijim na planeti Zemlji.
    Deset tisuća debila na koji metar od terena, okruženje sa sve četiri strane svijeta.
    Pa da svaki Tovarić, Bel ili Erceg triput razmisli prije nego puhne u zviždaljku hoće li na izlazu dobiti pivu ili upaljač u glavu.
    A isto tako da svaki protivnički okot, kada proviri svoju ružnu njušku izvan klupe i bezrazložno sere isto i dobije.
  • fakin
    2.2k
    Slazem se u potpunosti. Unaprijed uračunati novcane kazne, vrijedit ce platiti. Moramo taj stadion napraviti kao nasu utvrdu, pritisak na sve od prve sekunde utakmice
  • Ljubo
    260
    Ostala mi je urezana slika gdje Rpg ulazi u orjunasko leglo i ne jebe živu silu, a tamo najodvratnije glave Titovih pionira, zalizani masnokosi seljak, seljačina bez grama inteligencije zvani Sarlija i golman kojem su Miske i Gale davno objasnili neke stvari. Takav stav imati svaku utakmicu i gazimo sve klosare u ovoj ligi.
  • njurci10
    286
    Meni je najjače Aeber zabije gol, ovi izvode sa centra a možeš mu na ustima mu pročitaš
    Koliko još imamo :)
  • NORTE
    21.3k
    Penal na BakrenomOBIGB

Bijesan sam jer smo teško opljačkani, o čemu se premalo priča i što je najgore opet nikom ništa.

Pa dokle tako više?
    Kad klub misli reagirati na ovo?

Još jedan ČISTI MEGAPENAL na koji se Var nije aktivirao.
    VIDEO https://streamable.com/4faazp
    fuCSGgs.jpg
    Bakrar igra loptom unutar 16 metara i odmah biva udaren i srušen od Hajdugovca.
    8. minuta utakmice.
    Iako Bakrar nakon toga ostaje ležati na travnjaku VAR se ne javlja i ne zove suca da pogleda.

Ovaj derbi je jedna od najvećih pljački u povijesti Hnl-a!

HnsŽV nam se opet ruga u lice.
    Neviđeni lopovluk su bile te tri situacije.

Oduzeli su nam tri boda i odlazak na +4.
  • veselko tenžera
    6.3k
    hahahahahhahaha, @Klenx u elementu :wink:. Popravio si mi večer, hvala ti!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet