• Jaro
    11.4k
    kako ne, vidimo na primjeru tovara da funkcionira. Oni imaju “domaćinsko” sudjenje i doma i vani samo da suci mogu ona 2 tjedna na more. Pa u ostatku godine ima puno toga sto se treba u ZG obavit, pa advent, pa ovo, pa ono…
    Dosta je te lažne gospodštine, a zapravo se samo guzimo i vičemo “Može bez vazelina!”
  • hardek
    7.6k
    A gledaj, možda sam i ja naivan a ti si u pravu. Ono što zasigurno znam je da ne želim postat kao oni. Treba naći način da se zaštitimo bez da se šalju raznorazne prijetnje sucima i njihovim obiteljima.

Na duge staze ništa taj njihov opresivni mehanizam njima nije donio, možda ima nešto i u karmi.
  • NORTE
    21.3k
    Ljudi moji mi smo TEŠKO OPLJAČKANI!

Mali kontakt Sigura i Bennacera na centru je nakon Var-a označen prekršajem i poništen nam je gol, a onda nam je nakon ozbiljnijeg kontakta unutar 16-erca opet nakon Var-a poništen penal kod 0:0.

Sramotno da nam nije dosuđen taj penal, dapače loptu su dali Hajdugu!

ČISTI PENAL nam je oduzeo Var (Bebek) i sudac Tovarić.
    Doslovno ŠKOLSKI PRIMJER PENALA.

Zamislite da su takve dvije situacije oduzete Hajdugu u derbiju (poništen gol zbog mini kontakta na centru i poništen čisti penal).

VAR i Tovarić su nas nepravedno zaustavili u uništavanju gube!

Tko nije vidio i ovaj kontakt prije povlačenja:
  • CastAway1986
    4.6k
    Jel netko zna sta je s Mikićem?
  • ElDorado
    8k
    Ponavljam, zaboravljate Bebeka. On je korigirao Kolariceve odluke.
  • MarK
    1.2k
    da, sumnjao je na prekršaj Bennacera ali Kolarić je taj koji je svirao prekršaj iako se na onom snimku ne vidi nikakav kontakt, možda ga je i prdac srušio. Drugi put debil iz blizine samouvjereno svira penal, a onda se predomisli na račun snimke na kojoj se jasno vidi kontakt.
  • Crni86
    17.9k
    Ponavljam, zaboravljate Bebeka. On je korigirao Kolariceve odluke.ElDorado

Jel mogo rec: ne slazem se i stojim pri svojoj odluci? Je. Kriv je kolko i bebek.
  • ElDorado
    8k
    naravno da je. Ali Bebeka nitko ne spominje
  • NORTE
    21.3k
    Tih par minuta nakon gola Hoxhe je jedan od najboljih osjećaja s dinamom uopće.
    Euforija, madness.
    Vridilo se rodit.

Arber Hoxha naš je vođa.

Momčina kojeg smo svi otpisivali već par godina, smatrali nedostojnim jakog dinama, je iskočio u nedostatku boljih i postao naša mašina odluke toliko puta da bismo sad, unatoč svemu, bili na vrhu tablice.

Dominirali smo većinu utakmice, a guba je opet zabila iz prve prilike nakon što smo mi promašivali i bili opljačkani.

Filipović je na kraju kod 1:1 napravio tešku amatersku grešku koja nas je vrlo skupo mogla koštati.

RPG se silom prilika vratio baš u derbiju i volio bih da odigra ove zadnje dvije tekme u godini da vidimo gdje smo s njim.
    Iako mi je drago što je i Mikić uglavnom na visini zadatka i upisao već par nastupa u prvih 11 (zapravo se nadam da će moć igrat protiv Betisa).

Bennacer je bio dobar, Bakrar jako dobar.
    Topić se opet pokazao kao kvalitetan igrač koji zaslužuje minute.

Treba reći i da nam u derbiju falili:
    Lisica, Stojković, Varela, Valinčić i Mudri.

Ovo trenutno izgleda dobro i to moramo potvrdit protiv Slavena i Lokse, a protiv Betisa dat sve od sebe da izvučemo barem bod za još bolju atmosferu u klubu.
  • Noel
    17.5k
    Neću pisat večeras pisat o pljački od strane sudaca. To mora rješavat predsjednik preko nekih drugih kanala. Pisat ću o nećem drugom. Valinčić i Lisica imaju ozbiljne konkurente na desnoj strani u Mikiću i Topiću. Ovo kaj pokazuju MIKIĆ i TOPIĆ u zadnjim utakmicama je san snova za DINAMO. Njihov stav je PURGERSKI, fokusirani su, odgovorni, disciplinarni a opet puni elana i želje za dokazivanjem, POKAZUJU MUDA! Obojica. Imaju tolko muda i bezobraznosti, kao da imaju sto utakmica za DINAMO u nogama. NE BOJE SE NIKOGA , ne igraju alibi paseve i njihova proigravanja i lopte idu okomito, idu jedan na jedan , kombiniraju, lete. IGRAJU NOGOMET!.

Dečki ako ovo čitate, ili ako će vam netko ovo pročitat, vi ste ono zbog čega navijač i dinamovac kupuje karte, dolazi na tekme, ide svuda, zbog čega bodri igrače na terenu i zbog čega živi za Dinamo. Ovo je pokazatelj i put za sve, ovo je DINAMO!
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Nikad nisam razumio navijace koji su govorili da je za nas HNL svetinja, i da je europa vise manje nebitna.

Ipak, nakon danasnje utakmice bi oprostio igračima svaki kiks u europi, te bi im premije za europu isplatio ukoliko se osvoji HNL (što vjerujem da hocemo svakako).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet