• hardek
    7.6k
    Ja ne kužim o čemu oni pričaju stvarno. Na provjeru penala otišlo je 5 minuta, kasnije se Mikiću 3 minute pružala pomoć za ozljedu glave, prekršaji, kartoni, torcida je 3,4 puta bacala baklje unutra. Pa koliko je trebalo bit?
  • San Lorenzo
    23.4k
    Zato što su navikli da nadoknada bude 3 minute ako oni vode...i onda ne navijaj za Tobol ili Tiranu...
  • Filip 91
    2k
    Taj njihov mentalitet "fake žrtve" ih nikad neće štufat. Isti su kao Srbi.
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Kaže Garcia koji se očigledno na brzinu uklopio u tovarski mentalitet da nikad nije igrao tekmu gdje je bilo više od 6 min nadoknade. Mislim da se zajebao i mislio manje od 6 min jer njima se svaka produžuje kad ganjaju rezultat po 9,10 minuta
  • vjeko1701
    21.1k
    da nikad nije igrao tekmu gdje je bilo više od 6 min nadoknadeKujtim Shalla

Fun fact, samo ove sezone, Hajduk je u HNL-u participirao u 8 utakmica u kojima je sudačka nadoknada bila viša od 6 minuta. To je točno 50% dosad odigranih utakmica.
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    eto to i govorim ,ludilo jbt nemogu objasniti koliko mi je žao što put McKeene nije završio u golu na kraju,da smo pobijedili pa nek sve izvršni i Celju od muke . Ovako mogu biti sretni koliko su teški a i njima nije jasno kako su iza nas samo jedan bod . Pa sudci su im dali jedno 12 ko brat bratu,ali minimalno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.