• reziser
    7.9k
    . Ja ne kuzim da u ovoj seoskoj ligi ne postoje mehanizmi da se tome stane na kraj.Crni86

ponavljam ko papagaj. Dok će kazne biti financijske, to će se ponavljati. Zašto u evropi nema baklji? prvo ogromna financijska kazna, druhi put, prazna tribina. trći put prazan stadion. Vrlo jednostavno!
    I nije samo stvar baklji, OK na tribinama, ali ono brdo raketa koje su išle prema terenu (sva sreća ne prema zapadu)....to se tolerira od stegovnog suca.
    I vidjet ćeš da će dinamo biti više kažnjen za ovu tekmu zbog povika (Cig...e) Zbog navijanja u..j tovara,
    zvog loše organizacije....vidjet ćeš
  • The Undertaker
    9.2k
    Generalno, danas dominacija manje-više cijelu utakmicu (uz manje periode predaha), stiskanje do zadnje sekunde, pristup kakav se traži i za koji smo nagrađeni. Evidentan je manjak kvalitete u napadu i to je nešto sa čime ćemo imati problema dok Beljo ne proradi (ako proradi). Sve u svemu, dobar derbi, na kraju moraš biti zadovoljan bodom ali, po prikazanom, izgubili smo dva.
  • reziser
    7.9k
    ima negdje statistika broja prekršaja, broja kartona? nemam zivaca sad to traziti
    edit: našao:
    39 prekršaja (11 Dinama, 28 Hajduka), 14 žutih kartona (5-9)

jel to nogomet? faul faul faul, ležanje....
    je..zupanijski nogomet....a takav i sudac
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Zadovoljan sam utakmicom, bezobzira na rezultat i kako se kretao imali smo igru i srce

Edit: Kolaricu jebem ti mater
  • jakov1
    1.3k
    5-6 nevjerojatnih situacija.
    Analizirati će vjerojatnu jednu ili dvije.
    Krizy

Od cega ce jedna biti provjera Seginog gola da mogu reci da je pomocni trebao vidjeti da nema ofsajda cime ce pokazati koliko su zapravo samokriticni.
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Moj Bože kakva utakmica. Cijeli dan sam imao osjećaj da ih danas dobijamo s tri gola ili više razlike. I kako smo krenuli sve sam bio uvjereniji pogotovo nakon gola Belje, di sam si rekao to je to, naši su. Ali eto, Tovarić mora naći i najsitniju dlaku u jajetu kako bi nam poništio gol. Poluvrijeme 0-0 i ono počinje mi se vrtiti film lagano kako smo popušili od njih prošle sezone iz ničega, ali i dalje vjerujem da ćemo zabiti. Penal na Mikiću i kažem hvala ***** više, ajde Beljo utrpaj to pa nastavimo istim tempom, kad ono Tovarić opet vadi asa iz rukava… I onda primamo taj gol, ma kroz zemlju sam htio propasti. Nevjerojatno koji osjećaj praznine. Pa krene njihovo ležanje, bakljada… ja se već polako predajem. Taman stisnemo i onda u onoj gužvetini McKenna pukne malo pored gola i tu sam si rekao gotovo, izgubili smo, nemogu vjerovat. Osjećaj kao nakon Shaktara i Aeka, doslovno gorim u sebi. I onda zabije Hoxha, jebote iz kože sam si iskočio, 1-1 dobro je, pa mi pritisak opet skoči samo da ne poništi gol opet. Šteta da nismo uspjeli preokrenuti, bilo bi povijesno. Možda bi mi bila i najdraža Dinamova pobjeda, nema veze vratit će nam se to u nekoj drugi utakmici.

Pohvale igračima danas na borbi i što se nisu predali do samog kraja. U četvrtak Betis, jako jako bitna utakmica. Ako ne pobjedimo Betis biti će nam to (ako ne prođemo skupinu) prvi put da nismo dobili klub iz lige petice čini mi se još od sezone 19/20.

Dat sve od sebe protiv Betisa, a onda Slaven na proste faktore rastavit, polusezonu MORAMO!!! završit na prvom mjestu za mir u kući.

Idemo Dinamo!
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    sve lijepo napisano kolega moj. Svi smo razočarani jer nismo pobijedili ,ali nam ipak ovaj bod u situaciji u kojoj smo bili zlata vrijedan. Nismo izgubili,a momčad se vratila nakon gola. Mislim prvi put ove sezone čak,i to protiv morskog nam rivala. Njima bi pobjeda bila ogromna , na kraju gorak okus . Bod i Kovi i dečkima će značiti puno na kraju. Izvukli se , a iskreno zaslužili smo pobjedu. Dobro izgledali u većini utakmice osim nekih 10tak min . Idemo dalje ,nastaviti protiv Betisa , imamo šanse
  • Mr Anderson
    15.5k
    Ovo me baš frustrira, da oni već ne znam koliko puta za redom dolaze ovdje, cigane se, ne igraju ništa i odnose bod ili tri. Ispada da lakše s njima igramo u Splitu.
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Ne znam da li je neko već stavio ,članak od Vice ,svaka čast ,rijetkost prava da neko ovako realno napiše nešto o temi
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/hajduk-ni-sam-ne-zna-kako-je-uzeo-bod/2737797.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Mene više frustrira kaj se ne mogu sjetiti kada smo mi zadnji put imali neku takvu utakmicu? Baš da se nismo pojavili (kao oni danas) i uzeli bod(ove). Nekako je to baš njihov trait
  • Babangida
    112
    Mouemo svi filozofirati tu i jebat macku mater. Krajnje je vrijeme da se pocne jebat mater hns i sucima od strane kluba. Znaci isti intenzitet u 2 slucaja u jednom sviras faul u drugom ne. Oba puta u korist komunjara iz splita
  • MarK
    1.2k
    Soldo i Topić moraju igrati više. U uzlaznoj su putanji forme i to treba iskoristiti.
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Kruži priča da se Kolarićev broj saznao i da ga sad pumpaju pozivima
  • hardek
    7.6k
    Koliko god nam bio mrzak trenutno, ne vidim kako ovakve stvari mogu donijeti išta dobrog.
  • Crni86
    17.9k
    Ma samo nek mu se nabijaju pozivi i poruke. Nek si iduci put dva puta razmisli kak ce nam sudit.

Kad vec nece hns, nece klub. Bar nek osjeti da ovakve pizdarije nece proc samo tako. Nebu se taj vise mogo prosetat zagrebom, a ne znam jel mu to trebalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet