• NerminB
    468
    ovo ni borac u bosni nema.. koliko nelogicnosti danas, ponisten gol, pa ponisten penal, ako drzis isti kriterij i ako je bio neki faul bennacera prije naseg gola onda moras svirati penal nad mikicem, ne moze biti ono faul, a ovo nije, zavrsise sa 11 igraca, a ubili boga u nama.. ma odron zivi, odron.
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    ovo si najbolje rekao , amen
  • Carrasco
    6.7k
    Jel ima netko start Racija na Bakraru?
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Ovaj nam NIKAD više nebi smio suditi,NIKAD pa nek si jebe mater govno jedno usrano
  • San Lorenzo
    23.4k
    Još jedan masakr u nizu, ništa novo u svinjcu od lige, faul sa 50 metara vidiš, povlačenje za ruku i bacanje iz balansa kad treba uputiti centaršut se ignorira...drugi žuti za sigura neće nitko ni spomenuti, a iako su završili utakmicu napunjeni žutima, to je došlo tek od 70. minute pa su mogli udarati do kraja utakmice.
    Utakmica nakon koje osjećam iskonsko gađenje prema ovom sportu.
  • hanibal
    64
    Moj neki dojam je da je Kolarić jednostavno loše ragira pod pritiskom, skupi se pocrveni ko rak i donosi odukle koje idu linijom manjeg otpora, onda uđe u kompenzacije i to postane krndiš od tekme. Svaki var poziv njemu adrealin skoči i odmah se pogubi.
  • hardek
    7.6k
    Odvratno, činjenica da je Raci dobio prvi žuti u 116. minuti utakmice je frapantna
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    I pičke ribarske koje se bore za pošteno suđenje , nabijaju lopte u teren ,skaču na svaku , kompletna klupa skače na svaki faul i primljen žuti karton i odobravaju samo da se pobjedi. Pa ja sam davno govorio. Govna i ništa drugo ,dvostruki moral, sve bi oni dali da su imali Mamića i uzimali titule , pa taman kupovali sudce ,samo da je fešta na rivi. A loseri sve godine pljuvali nas. Ma mrzim Hajduk šta da kažem. Nemogu reći Dalmaciju jer tamo ima predivnih ljudi. Ali svi ovi koji su se zalagali za "pošteno" suđenje obično kad se kradu drugi oni šute ko pičke. Kad je u njihovu korist dobro je. Mi smo danas uništeni. Kakav crni faul u začetku akcije . Ma smiješno. Tako su i prošli put protiv nekog sudili neku ruku u začetku,minut prije gola. N mogu se tačno sjetiti protiv koga ,ali su morali i morali mislim 10 min bio prekid. Jel to normalno?
  • Zagi
    13.4k
    Već u kojoj, 5. minuti je pokazao kako će usmjeriti utakmicu onim žutim za "simuliranje" Bennaceru.

A ovo kasnije , ne pamtim kada smo ovako pokradeni...
  • Gringo
    563
    "Ako je Kolarić jedan od naših najperspektivnijih sudaca, onda smo u problemu. Na vječitom derbiju vidjeli smo - sve!"

Olivari
  • bbb medimurje
    4.7k
    Sad ce tenzera zakljuciti da je zapravo hajduk ostecen za pokoji karton previse
  • Twisted1
    1k
    Sve je u redu :)FazeN

Bit će da je sad Bebek dobar? Teška artiljerija se upalila.
  • hardek
    7.6k
    Već u kojoj, 5. minuti je pokazao kako će usmjeriti utakmicu onim žutim za "simuliranje" Bennaceru.

A ovo kasnije , ne pamtim kada smo ovako pokradeni...
    Zagi

Ja bi rekao da je počelo u 90. sekundi kada Mlačić s leđa čupa Belju rukama a ovaj sudi gol aut
  • Jima
    979
    Ja znam da cu dobiti puno negativnih komentara, ali dok mi ne profesionaliziramo suce nema naprijed. Suci u Italiji/Spanjolskoj imaju 200.000€ neto i profesionalci su, mi imamo,naše "jadnike" koji rade u firmama, politici i sporstkim zajednicama. Ta karijera traje max 15g i treba ju platiti. A oni moraju biti na istom psihičkom i fizičkom nivou kao i ovi navedeni. To nije realno
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Bit će da je sad Bebek dobar? Teška artiljerija se upalila.Twisted1

Ja ne kužim zašto je bebek zvao na VAR provjere, pogotovo kod penala.

Jel ga sudac na terenu sudio? Jest!
    Jel kontakt postoji? Postoji!
    Jel to jasna i očigledna pogreška? Nije!

To je odgovornost suca na terenu i njegove procjene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.